Aynen belirtiler gelir gecer önemli olan bebişlerim bizim sağlıklı olmamızÇok teşekkür ederim inşaallah öyle olurumamin şu belirsizlik sürecini atlatalımda hepimiz rahatca gecirelim inşaallah ben belirtilere razıyım Rabbim saglıklı hayırlı bi evlat versin yeterki hepimize de inşaallah
Canım benim arkadaşımın aynı durumda 58 cıkmıstı oğlu 2 yaşında nerdeyseKızlar birşey sorucam bilen cevaplayabilir mi?
Adet gecikmemim 2. Günü kan testi 66 çıktı. Regle göre 4 hafta gözüküyor sizce düşük bir değer mi?
Aynen öyle canım inşaallahAynen belirtiler gelir gecer önemli olan bebişlerim bizim sağlıklı olmamız☺
inşallah kuzum...sen elbette önüne bak Yine....hepimizin yaşadıkları var yazsam inanamazsınAy canım ne güzel yazmıssın cok teşekkür ederim hem motive edici hem bilgilendiriciben bu bebeği cok bekledim herkesin var bi hikayesi benimde var ama ben kötü seyleri konusmak istemiyorum artık önüme bakmak istiyorum. Ben annemden annelik de cok gördüm sayılmaz hep eksikliğini yaşadım ama şimdi çok harika bi anne olmak istiyorum hayırlısıyla belki de ondan böyleyim herkes de ister bunu eminim ama şöyleki; çok yeni,hala inanamıyorum ve napacagımı bilemiyorum endişeleniyorum ama teslimimde aslında hersey olacağına varıyor elbet Rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagmıza almayı nasip etsin ve bizlerede iyi anne baba olmayı nasip etsin inşaallah
keseyi bebeği kalp atışını hepsini hallederiz artıkgaliba benim bebişte 8.haftasına kalcak
İlk bebiş mi seniin? benim nasipse 2 sanırım onun rahatlığıda oldu bende ilkinde bende sen gibiydim ama şimdi hem kendimi hem kızımı hastaneden olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorumAnladım canım tercih meselesi tabi ama ben duramam herhalde birde aşılamayla oldu zaten doktor kontrolündeydim doktorumlada hep iletişimde olduğumdan cagırınca gittim hemen
evet evet aynı ben hiç belirti yokKızlar bugün hiç bir belirti yaşamıyorum, umarım bir sıkıntı yoktur. Benim gibi 5. Haftasında olup böyle olan var mıyarın doktora gideceğim çok endişeliyim
o doğru olsa hiç bulantı yaşamayanlar var onlara ne demeli :)Kalp atısını duyan arkadaşlarım kusmanız falan varmı benim sadece kokular karısınca car. Bir rivayete göre doktorlar kalbi atmaya başlayınca bulantı kusma Olur diyolarmış
İnşallahkeseyi bebeği kalp atışını hepsini hallederiz artık
off canım gelmiş geçmiş olsun rabbim yaşatmasın bir daha. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahIyi akşamlar kızlar bugün belirtim yok demiştim ağzımı hayra açsaymışım keşke 5+3 teyim aktif çalışıyorum. Bugün akşam üstü wcde bir anlık kan gördüm sonra peçeteye de hafif pembemsi bir leke hemen doktorumu aradım ilk gördüğüm kanı sordu mercimek gibi bi kan pıhtısıydı sanırım dedim emin değildim çünkü anlık bisey gördüm ama sulu değildi. Dr için kolay tabi hmm o zaman düşük olabilir cok erken bisey yapılamaz düşerse düşer gibi konustu. Işteyim elim ayağım boşaldı başladım ağlamaya hemen eşim gelip aldı özel aciline gittik 5i geciyodu saat ultrasonla bakmak için yarını bekleyin yada tıp fakültesine gidin dedi acil doktoru da. Fakülteye gittik vajinal ultrason yaptı şükür ki kese de içinde minik hare de yerli yerindeydi doktor korkma bisey yok dedi. Çok zor saatler geçirdim hala da çok korkuyorum Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin birbirimize dua edelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
canım ben kızımda hiç kusmadım şimdi ellerinden öper teyzesi koca kız olduKalp atısını duyan arkadaşlarım kusmanız falan varmı benim sadece kokular karısınca car. Bir rivayete göre doktorlar kalbi atmaya başlayınca bulantı kusma Olur diyolarmış
bazıları hiç yaşamıyor bazıları da fazla fazla yaşıyo ama bu bünyeyle alakalı bence :)canım ben kızımda hiç kusmadım şimdi ellerinden öper teyzesi koca kız oldu
Hayat bir imtihan zaten oyuzden herkesin var yasadıgı seyler muhakkak yani. Sende içini ferah tut öbürleriyle kıyaslama bu saglıklı ilerleyecek de enerji çok önemli pozitif düşünce çok önemli gercekten simdiden bile etkileniyormuş susam tanesi minnaklarinşallah kuzum...sen elbette önüne bak Yine....hepimizin yaşadıkları var yazsam inanamazsınama ne yapalım...keşke silebilsek dimi..eski kayıplarım benim de aklımda ama ders oldular.sonu kötü de olsa ben razıyım.çünkü çok yıpratıcı.mesela eskilerde betalar 2 ile 6 gün arası düşmüş .şimdi pazar kan vereceğim 6. Günüm.bu da mı gidecek artık anlayacağım.bakma ben de bekleyişteyim.hayırlısı kuzum.
Evet canım ilk olacak Rabbim bağışlarsaİlk bebiş mi seniin? benim nasipse 2 sanırım onun rahatlığıda oldu bende ilkinde bende sen gibiydim ama şimdi hem kendimi hem kızımı hastaneden olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum
Gün aşırı kanda 2katı artması gerekiyor diye biliyorum ben neden öyle bişey dediki anlamadım yani normal gibi görünüyor. Sen üzülme canım su kadın dogum doktorkarı beni delirtcek yaa. Bugünkü sonucun ne zaman cıkacak bi üçüncüyü de görseydi konusmak icin keskeGünaydın kizlar. Pzrtesi kan verdim 366 çıktı. Çarşamba verdim 883 çıktı. Bugünde verdim kan ama doktor bana kan sonucun iki katı artmamis dedi. Bende 730 olması gerekirken 883 olmuş dedim . Hergun mu kan verilmeli iki katı günlük mu artmalı canm cokk skildiaşılama ile gebe kaldım 5+1 oluyor.