- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Ovulasyon gününde bazı kadınlar kasık ağrısı Yaşar. bunu başka bir şeye bağlamayın.o işler öyle çabuk olmuyorkizlar merhaba dun ovulasyon gunumdu agrim falan yoktu.degerlendirelim dedik ama aksamdan beri sag kasigim agriyor.2 dusugum var daha once tam da ozman hep agriyan yer agriyor. butun gece agridan dondüm durdum gaz sancim da var.bu kadar erken benle ayni seyleri yasayan oldumu
Benimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyorAaa Kızlar bunun düşesi var tövbe yarabbim,yarım saat ayakta durunca kasık ağrım başlıyor.bu kadar olmaz ki.zaten hormonlar sinirlerimi alt üst etti ve gece sol göğsümün sızısından uyuyamadım.siz neler yapıyorsunuz bakalım
öyle deme kız Allah korusun. Benimde göğüslerim cok acıyoAaa Kızlar bunun düşesi var tövbe yarabbim,yarım saat ayakta durunca kasık ağrım başlıyor.bu kadar olmaz ki.zaten hormonlar sinirlerimi alt üst etti ve gece sol göğsümün sızısından uyuyamadım.siz neler yapıyorsunuz bakalım
öyle düşünme canım. Benim de bu sabah bulantım olmadı ama niye kötü düşünim kiiiBenimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyor
Bnde öyleyim biraz evin içinde dolasatim kasık agrisindan duramıyorum . Belim de agriyor.Aaa Kızlar bunun düşesi var tövbe yarabbim,yarım saat ayakta durunca kasık ağrım başlıyor.bu kadar olmaz ki.zaten hormonlar sinirlerimi alt üst etti ve gece sol göğsümün sızısından uyuyamadım.siz neler yapıyorsunuz bakalım
Herkeste belirti farklıdır bazılarının da hiç belirtisi olmazBenimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyor
Hiç hiç....tık yok...gece göğsüm acıdı çok....sinirlerim hep tetikte hele son günlerde...o da düşük betayla da sinirler etkilendiği için asla bir artış göstergesi değil...hani bir midesi ekşir insanın birşey olur...yok asla..diyorum ya kolay hamilelik de değildir bu..yani öyle kolay işler hiç başıma gelmezBenimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyor
Dimi...kızımda ne yerleşme yaşadım ne böyle ağrılar.bir kesildi tam kesildi.okula gittim geldim.öğretmenim bu arada.mide bulantım çoktu yatıyordum.her hamilelik farklıdır ama kolay olmamalı yani bu daBnde öyleyim biraz evin içinde dolasatim kasık agrisindan duramıyorum . Belim de agriyor.
Bel ağrısı bendede var işe geldim ayaktayım ondandır inşallah bebişimde büyüodurBnde öyleyim biraz evin içinde dolasatim kasık agrisindan duramıyorum . Belim de agriyor.
Hele sabahları...gece yatınca vücut taşımıyor tabii.sabah ilk kalkınca çok acı oluyor.işin kötü yanı ne biliyor musun düşüklerimden öğrendiğim....vücutta hormon dengesi boşa bozuluyor Düşükle sonlanınca...sabah deli gibi aç uyanıyorsun,sinirler alt üst,en önemlisi adet döngün bozuluyor ve bunlar tekrar düzene girene kadar sen de doğrulmaya çalışıyorsun.ben düşünmemek için hep oyalandım.son kürtajıma kardeşimi evden alıp gittim.eşimi çocuğun başınaburaktım.işlem bitip uyanınca müşaade saatim bitince çıktık ve yine araç kullandım,geldim yemek yaptım çamaşırımı katladımöyle deme kız Allah korusun. Benimde göğüslerim cok acıyo
Sizinle de tarihlerimiz aynı benim de hicbir belirtim yok 1 haftadır doktor kontrolünü bekliyorum sabırsızlıklaBenimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyor
Bnm ilk gebeliğim doktorada sordum çok kasıklarım ağrıyor çok normal yerleşme agrilaridir dedi. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alacağımız günlerde gelir.Dimi...kızımda ne yerleşme yaşadım ne böyle ağrılar.bir kesildi tam kesildi.okula gittim geldim.öğretmenim bu arada.mide bulantım çoktu yatıyordum.her hamilelik farklıdır ama kolay olmamalı yani bu da
Hayırlı olsun canım değerin kaç ne zamna doktora gidiceksinMerhabalar bende Nisan anneleri kervanına katıldım bugün sonucumu aldım inşallah güzel gider herşey
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım değerin kaç ne zamna doktora gidiceksin
Bosver bilme daha iyiTeşekkür ederim ☺ 66 çıktı 7 gün sonra keseyi görebilirsiniz dedi sağlık ocağı ama çok bilgim yok ilk hamileliğim toyum bu konuda
Amin inşaallah hosgeldin canım doğum tarihlerimiz aynı görünüyorMerhaba bende bu gruptayım inşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alırız.
İnşallah canım bir kalp atışı duyduk mu tamamdırBnm ilk gebeliğim doktorada sordum çok kasıklarım ağrıyor çok normal yerleşme agrilaridir dedi. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alacağımız günlerde gelir.☺☺