2021 Nisan Anneleri

Ovulasyon gününde bazı kadınlar kasık ağrısı Yaşar. bunu başka bir şeye bağlamayın.o işler öyle çabuk olmuyor sperm vücudunuzda belki 10 saat sonra da dölleme yapabilir...siz obu gününüzü ve sonraki 2 günü değerlendirin.son ilişkinizin 12. Günü test alıp deneyin evde.çıkmazsa 2 gün sonra tekrarlayın.

Aaa Kızlar bunun düşesi var tövbe yarabbim,yarım saat ayakta durunca kasık ağrım başlıyor.bu kadar olmaz ki.zaten hormonlar sinirlerimi alt üst etti ve gece sol göğsümün sızısından uyuyamadım.siz neler yapıyorsunuz bakalım

Benimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyor

öyle deme kız Allah korusun. Benimde göğüslerim cok acıyo

Bnde öyleyim biraz evin içinde dolasatim kasık agrisindan duramıyorum . Belim de agriyor.

Benimde hiççç belirti yok bugün aklıma kötü şeyler geliyor
Hiç hiç....tık yok...gece göğsüm acıdı çok....sinirlerim hep tetikte hele son günlerde...o da düşük betayla da sinirler etkilendiği için asla bir artış göstergesi değil...hani bir midesi ekşir insanın birşey olur...yok asla..diyorum ya kolay hamilelik de değildir bu..yani öyle kolay işler hiç başıma gelmez

Bnde öyleyim biraz evin içinde dolasatim kasık agrisindan duramıyorum . Belim de agriyor.
Bel ağrısı bendede var işe geldim ayaktayım ondandır inşallah bebişimde büyüodur göğsüm şiş sadece dokununca biraz acıyo

öyle deme kız Allah korusun. Benimde göğüslerim cok acıyo
Hele sabahları...gece yatınca vücut taşımıyor tabii.sabah ilk kalkınca çok acı oluyor.işin kötü yanı ne biliyor musun düşüklerimden öğrendiğim....vücutta hormon dengesi boşa bozuluyor Düşükle sonlanınca...sabah deli gibi aç uyanıyorsun,sinirler alt üst,en önemlisi adet döngün bozuluyor ve bunlar tekrar düzene girene kadar sen de doğrulmaya çalışıyorsun.ben düşünmemek için hep oyalandım.son kürtajıma kardeşimi evden alıp gittim.eşimi çocuğun başınaburaktım.işlem bitip uyanınca müşaade saatim bitince çıktık ve yine araç kullandım,geldim yemek yaptım çamaşırımı katladımbeynimi oyaladım yani...hatta eşim dedi bari bugün katlama şunları kolay görünen zor zamanlar...bence erken düşüklerde embriyo halindeyken olan sadece kadına oluyor tatlım.

Dimi...kızımda ne yerleşme yaşadım ne böyle ağrılar.bir kesildi tam kesildi.okula gittim geldim.öğretmenim bu arada.mide bulantım çoktu yatıyordum.her hamilelik farklıdır ama kolay olmamalı yani bu da
Bnm ilk gebeliğim doktorada sordum çok kasıklarım ağrıyor çok normal yerleşme agrilaridir dedi. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alacağımız günlerde gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…