Annem bana hamileyken 5.ayında doktora gitmiş ordada cinsiyetimi göstermemişimBencede en sabırlı sen cıktın maşaallah hala gitmedin. Bana on gün geçmedi.bir türlü pazartesi gidicem ama gelmiyorevet eskiden hiç gidilmiyomus hatta ebeler dogurtuyomus cinsiyeti bile öyle öğrenen varmış falan ama imkanlar cogalınca işte böyle oluyo demek. Ama şahsen ben bişey olcaktan ziyade merak ediyorum ya ilk olmasının verdiği bi heyecan olabilir belki bunları hiç yaşamamak falan belki bidahakine bende amaan diyebileceğim ama şuan çok merak var sadece bende de degıl esimde ailelerde
benim de şubat ayında bi düşüğüm var canım. Aynı şekilde tedirginim bende. Şuan tek düşündüğüm sağlıklı şekilde ilerlemesiÖylede ben kötü şeyler yaşadım 5 sene ondan tedirginliğim ilk kez hamile kalanlara imreniyorum cinsiyeti bile konusuyolar ilk haftadan ben kese görebilecekmiyim kalp duyacakmıyım ondan sonra nası olacak hep bi stres bakalım
iyi akşamlar canım. Amin inşallah. Sende hamilesindir ❤ benim belirtilerim uyku hali,kasık ve bacak ağrısı.İyi akşamlar kızlar hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah.belirtileriniz nelerdi? Adetten önce sonra neler yaşadınız? Detaylı anlatabilir misiniz?
Ayak yanması mesela belirti sayılır mı? İçten içe yanıyor ayaklarım. Adete 4 var geçen ay kendimi hamile ilan ettim ama değildim. Bir sürü test yapmıştım bu yüzden beklemek istiyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz, sanki beni anlattınBenim adet olacak gibi çok sancıyordu ama şimdi okadar cok degıl arada oluyor gidiyo doktora sordum gecen gün normal rahim genişliyor dedi canım. Ama hapsurunca benimde bi bıcak saplanır gibi oluyo bazen kasıklarıma korkuyorum. Üç dört gündür de bulantılar arttı bugün sabah namazına kalktıgımda bulantıdan kalkamadım cubuk yedim biraz öyle kalktm sabahta aynısı oldu canım hiç bişey istemiyo ama açımda bi degısık işte şuan iyiyim ama ara ara yokluyor kokulara cok hassasım midem kalkıyor hemen ama kusmam yok henüz inşaallah da olmaz
İnşallah canım inşallahiyi akşamlar canım. Amin inşallah. Sende hamilesindir ❤ benim belirtilerim uyku hali,kasık ve bacak ağrısı.
Çok haklı valla yaTopiğin en sabırlısı benim galibaaaannemle konustum da biz eskidem hic gitmiyorduk korkma allah nasip ettiyse olur dedi icimi ne rahatlattı
onların o kadar vakti bile olmuyomuş düşünmeye bende karnımı seviyom şimdidenÇok haklı valla yabilseler bu kadar delirdiğimizi bide
Oo ne güzel baya kıymetli olmuşsundur daAnnem bana hamileyken 5.ayında doktora gitmiş ordada cinsiyetimi göstermemişimdoğunca öğrenmişlerr kız oldugumu bide 3 erkegin pesine olunca cok guzel bi süpriz olmuş benimde ilk olcak inşallah. Ama bilmiyorum düşük oldugunda 5.haftamda gitmiştim sonra 10 gün sonra yine gidicektim kalp atısı icin gidemeden düşük oldu. Şimdi galiba gitmişken cinsiyetini de öğrencem
İnşaallah canım bende korkuyorm ondan biraz ama bn normal de de kusmaktan cok korkarım fobi gibi bişey bende oyüzden ayrı korku var ama kısmet bakalım belki bu zamanlarda kalcak geccek bellimi olur güzel düşünelim güzel olsun inşaallahAynı şeyleri yaşıyoruz, sanki beni anlattıninşallah kusma olmaz ya hamilelikte en korktuğum şey
bu meraklar telaslar 9 ay boyunca sürcekOo ne güzel baya kıymetli olmuşsundur daişte demek istediğim de o hani daha önce keseye gitmişsin belki de ondan aman görsemde bişey değişmiyo tekrar gitcem kesinleşen bişey olmıcak gibi bi düşünce olabilir. Yani hiçbişey zaten kesin olamaz kötü örnek çok söylemeye gerek yokta belki bir dahakine bende sen gibi düşünebilirim yani şuan bişey degısmedi cunku kesenin gelişip gelişmemesine bakıcaz sonra kalp atısı için gene ohoo zaman geçmiyor acaba diyorum pazartesi gittiğimde kalp atısını da duyarmıyız ki alttan oda erken duyulabiliyomuş öyle duyanda varmış ozamanda 5+6 olucam ama kısmet bakalım kafamda deli sorular
Hosgeldinnn
Hosbuldummm :))
Ben akşam tok alıyorum ama unutuyorum sürekli sabah tok almak daha iyi bencekizlar folik asiti ne zaman iciyosunuz sabah mi aksam mi ac mi tok mu fark ediyo mu acaba
Evet ya inşaallah hayırlısıyla yaşamak nasip etsin Rabbimbu meraklar telaslar 9 ay boyunca sürcekkalp atışı için 6 ve 7.haftalarda duyuluyo diyolar canım
Her hangi bişey demedi doktorum ama ben sabah tok alıyorum canımkizlar folik asiti ne zaman iciyosunuz sabah mi aksam mi ac mi tok mu fark ediyo mu acaba
5.2 çıktı benim hemen ilaç basladik. Aynı ilaç benimkide. Şifa olsun inşallahMerhaba canım benim de pazartesi kontrolüm vardı biz de keseyi gördük. Benim de tsh değerim yüksek çıktı 4.42 ve euthyrox verdi. Senin değerin kaçtı canım ve hangi ilacı kullanıyorsun ☺
Halsizlik mide bulantısı sürekli bir açlık hissi ama yemek yiyememek... evet benzer durumdayımBenim gibi halsizlikten kolu kalkmayan var mı? Ayakta duracak mecalim yok sanki. Karnım hep ac gibi. Karnımı doyuruyorum yine aynı içim bi garip oluyo