2021 Nisan Anneleri

İyi akşamlar kızlar hepiniz bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah.belirtileriniz nelerdi? Adetten önce sonra neler yaşadınız? Detaylı anlatabilir misiniz?
Ayak yanması mesela belirti sayılır mı? İçten içe yanıyor ayaklarım. Adete 4 var geçen ay kendimi hamile ilan ettim ama değildim. Bir sürü test yapmıştım bu yüzden beklemek istiyorum

Annem bana hamileyken 5.ayında doktora gitmiş ordada cinsiyetimi göstermemişim doğunca öğrenmişlerr kız oldugumu bide 3 erkegin pesine olunca cok guzel bi süpriz olmuş benimde ilk olcak inşallah. Ama bilmiyorum düşük oldugunda 5.haftamda gitmiştim sonra 10 gün sonra yine gidicektim kalp atısı icin gidemeden düşük oldu. Şimdi galiba gitmişken cinsiyetini de öğrencem

benim de şubat ayında bi düşüğüm var canım. Aynı şekilde tedirginim bende. Şuan tek düşündüğüm sağlıklı şekilde ilerlemesi

iyi akşamlar canım. Amin inşallah. Sende hamilesindir ❤ benim belirtilerim uyku hali,kasık ve bacak ağrısı.

Aynı şeyleri yaşıyoruz, sanki beni anlattın inşallah kusma olmaz ya hamilelikte en korktuğum şey

iyi akşamlar canım. Amin inşallah. Sende hamilesindir ❤ benim belirtilerim uyku hali,kasık ve bacak ağrısı.
İnşallah canım inşallah ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım kırmızılar gelince çok üzüldüm. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın

Çok haklı valla ya bilseler bu kadar delirdiğimizi bide
onların o kadar vakti bile olmuyomuş düşünmeye bende karnımı seviyom şimdiden annem bana hamileyken 5.ayında gitmiş sadece düşün :) cinsiyetimi de öğrenememiş. Süpriz doğunca öğreniyo kız olduğumu

Oo ne güzel baya kıymetli olmuşsundur da işte demek istediğim de o hani daha önce keseye gitmişsin belki de ondan aman görsemde bişey değişmiyo tekrar gitcem kesinleşen bişey olmıcak gibi bi düşünce olabilir. Yani hiçbişey zaten kesin olamaz kötü örnek çok söylemeye gerek yokta belki bir dahakine bende sen gibi düşünebilirim yani şuan bişey degısmedi cunku kesenin gelişip gelişmemesine bakıcaz sonra kalp atısı için gene ohoo zaman geçmiyor acaba diyorum pazartesi gittiğimde kalp atısını da duyarmıyız ki alttan oda erken duyulabiliyomuş öyle duyanda varmış ozamanda 5+6 olucam ama kısmet bakalım kafamda deli sorular

Aynı şeyleri yaşıyoruz, sanki beni anlattın inşallah kusma olmaz ya hamilelikte en korktuğum şey
İnşaallah canım bende korkuyorm ondan biraz ama bn normal de de kusmaktan cok korkarım fobi gibi bişey bende oyüzden ayrı korku var ama kısmet bakalım belki bu zamanlarda kalcak geccek bellimi olur güzel düşünelim güzel olsun inşaallah

bu meraklar telaslar 9 ay boyunca sürcek kalp atışı için 6 ve 7.haftalarda duyuluyo diyolar canım

bu meraklar telaslar 9 ay boyunca sürcek kalp atışı için 6 ve 7.haftalarda duyuluyo diyolar canım
Evet ya inşaallah hayırlısıyla yaşamak nasip etsin Rabbim evet öyle diyende çok ama alttan 5 buçuk hafta duydum diyende var canım benim bi arkadasımın öyleydi mesela belkide ileriydi gelişimi bilmiyom da o demişti kısmet bakalım o gün olmazsa cuma olur belki geçen hafta cuma gittiğimde 15 güne duyulur demişti doktorum

Merhaba canım benim de pazartesi kontrolüm vardı biz de keseyi gördük. Benim de tsh değerim yüksek çıktı 4.42 ve euthyrox verdi. Senin değerin kaçtı canım ve hangi ilacı kullanıyorsun ☺
5.2 çıktı benim hemen ilaç basladik. Aynı ilaç benimkide. Şifa olsun inşallah
Benim gibi halsizlikten kolu kalkmayan var mı? Ayakta duracak mecalim yok sanki. Karnım hep ac gibi. Karnımı doyuruyorum yine aynı içim bi garip oluyo
Halsizlik mide bulantısı sürekli bir açlık hissi ama yemek yiyememek... evet benzer durumdayım

kizlar merhaba dun ovulasyon gunumdu agrim falan yoktu.degerlendirelim dedik ama aksamdan beri sag kasigim agriyor.2 dusugum var daha once tam da ozman hep agriyan yer agriyor. butun gece agridan dondüm durdum gaz sancim da var.bu kadar erken benle ayni seyleri yasayan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…