2021 Nisan Anneleri

Günaydın hanımlar benim uykular gitti zombi gibiyim. Çok şükür kaşık ve bel ağrısı idrar yolu enFeksiyonu gibi başka bişeyim yok hamile olduğuma hala annem inanmıyor benimde canim artik peynir istemiyor hiç bisey istemiyor :KK51:

Galiba hamile degilim :KK53::KK70:

Nott göğüslerin zaten büyüktü şuan kafam kadarlar🤣🤣🤣🤣

Vallahi bende şu an çok çok hafif bel ağrısı ve dolgun göğüsler dışında hiç birşeyyok Açıyorlar ama dokununca hassas oluyor durumum yok.kabızlığım 2 gün oldu geçti bugün dümdüz şişkin bile değilim.öğrendiğim hafta midem garipti.o bıçak gibi kesildi.betam geriliyor diye tahmin etmekteyim.çünkü ben rahat hamilelik geçirirsem dünya durur🤣 hiç öyle kolay şeyler benlik değil bünye aykırı😅

Dertlerimiz aynı 🤣🤣🤣🤣 yarın gidip bidahaki kan versem🤣

Günaydın kızlar , çalışırken çok zor hele birde maskeyle ara ara bulantı vuruyor bide şiştim pantolon sıkıyor keşke evde olsam yatardım yatak döşek 🤔

Yok sen artık kestirmeden kendini ver 😁 ne uğraşıyorsun her gün her gün kolunu deldir gel deldir gel o da zor🤣 değerlerin iki kattan fazla değil miydikız senin

O işin şakası canim Aynen 1 günde 2 kat artmış benim işlerim hiç düz gitmez sınavlar felan 30 yıldır 3 kez isim düzgün gitmemistir🤣🤣

Neyse işin şakası bulantısız sağlıklı güzel hamilelik ler nasip etsin rabbim hepimize🥰🥰🥰😘😘

Günaydın hanımlar benim uykular gitti zombi gibiyim. Çok şükür kaşık ve bel ağrısı idrar yolu enFeksiyonu gibi başka bişeyim yok hamile olduğuma hala annem inanmıyor benimde canim artik peynir istemiyor hiç bisey istemiyor :KK51:

Galiba hamile degilim :KK53::KK70:

Nott göğüslerin zaten büyüktü şuan kafam kadarlar🤣🤣🤣🤣
Bende tatlı ve caydan soğudum. Deli gibi cay icen ben icemiyorum artık :KK70:

Kızlar akşamları kasık ağrısı oluyor mu sizlerde :110:hapşırırken falan daha fazla bir baskı oluşuyor.
Bir de sabah bir mide gurultusu oluyor anlatamam, ama kahvaltıyı zor yapıyorum çok iştahım yok.
Benim adet olacak gibi çok sancıyordu ama şimdi okadar cok degıl arada oluyor gidiyo doktora sordum gecen gün normal rahim genişliyor dedi canım. Ama hapsurunca benimde bi bıcak saplanır gibi oluyo bazen kasıklarıma korkuyorum. Üç dört gündür de bulantılar arttı bugün sabah namazına kalktıgımda bulantıdan kalkamadım cubuk yedim biraz öyle kalktm sabahta aynısı oldu canım hiç bişey istemiyo ama açımda bi degısık işte şuan iyiyim ama ara ara yokluyor kokulara cok hassasım midem kalkıyor hemen ama kusmam yok henüz inşaallah da olmaz🙏

Benim adet olacak gibi çok sancıyordu ama şimdi okadar cok degıl arada oluyor gidiyo doktora sordum gecen gün normal rahim genişliyor dedi canım. Ama hapsurunca benimde bi bıcak saplanır gibi oluyo bazen kasıklarıma korkuyorum. Üç dört gündür de bulantılar arttı bugün sabah namazına kalktıgımda bulantıdan kalkamadım cubuk yedim biraz öyle kalktm sabahta aynısı oldu canım hiç bişey istemiyo ama açımda bi degısık işte şuan iyiyim ama ara ara yokluyor kokulara cok hassasım midem kalkıyor hemen ama kusmam yok henüz inşaallah da olmaz🙏

Kiz işte 😄

X