2021 Nisan Anneleri

Canım umarım gelmeye devam etmez ama eğer için rahat etmezse noldugunu bileyim diyorsan özelde bi kadın doguma git ama doktorlar malesefki böyle ruhsuzlar yadaböyle olmak zorundalar bilmiyom bu konuda bende hep cok muzdaribimhakkında hayırlısı hepimiz içinde öyle hayırlısıyla olsun bebişlerimiz saglıkla gelsin inşaallah

öyle yapıyorum dediğiniz gibi hayırlısı Allahtan ne desek boş. üzülürüz ama toparlanırız yine. eminim iyi bir annesinizdir siz de

çok sağolun evet epey ruhsuzlar sanki bir can değilmiş gibi. 2 gün sonra doktoruma gidicem betaya tekrar baktırıcam değer düşmüşse zaten özele gerek kalmaz.kendi doktorum da böyle yaparsa bir daha devlette işim olmaz. aynen hepimizin bebekleri sağlıcakla gelsin inşallah

Kızlar akşamları kasık ağrısı oluyor mu sizlerde hapşırırken falan daha fazla bir baskı oluşuyor.
Bir de sabah bir mide gurultusu oluyor anlatamam, ama kahvaltıyı zor yapıyorum çok iştahım yok.

Bence yat, dinlen, çok gerekmedikçe kalkma. Tansiyonun stres yaptığın için yükselmiş olabilir, iyi düşünmeye çalış canım. Sonuçta doktor da kesin bir şey söylememiş olumlu düşün olur mu

ge sağol canım gece çok ağrım oldu hala ara ara ağrı girip çıkıyor kanama da yoğunlaştı kendi doktoruma geldim mecbur. iyi düşünürsem hayal kırıklığına uğrarım kendimi kötüye hazırlayım. bekliyorum bakalım

Kızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı...ben gecikmeden sonra yaşamaya başlamıştım kızımda.bunda 3. Hafta deniz tutmuş gibi oldu geçti.yoğunlaşma durumu oluşmadı.

Kızlar bulantılar kaçıncı haftanızda başladı...ben gecikmeden sonra yaşamaya başlamıştım kızımda.bunda 3. Hafta deniz tutmuş gibi oldu geçti.yoğunlaşma durumu oluşmadı.
Bendede yok sadece bazen kokulara karsı bi bulanıyo gibi oluyo geciyo bide sabah kalktıgımda biraz değişik oluyo midem o kadar

Canım benim ilk gebeliğimde seninle aynı şeyi yaşadım ama benim 8.haftada falan başladı benim bebeğimin kalp atışı olduğu halde aşırı ve pıhtılı bir kanamaya acıbadem hastanesi ne gittik oradaki doktor kalp atışı var düşecejse düşer diyip hiç bir tedavi uygulamadan beni eve gönderdi. Ayrıca çalışıyorum rapor verirmisiniz dedim gerek yok çalışmaya devam et dedi. Yanarım oraya verdiğim paraya yanarım. Bazı doktorlar gerçekten ruhsuz bence doğru olanı yapıyorlar ama biraz daha kibar olabilirler. Çünkü olacaklara kendimizi hazırlayalım diye. Yaklaşık 1. Ay sürdü kanamam ve ben kızımı kucağıma aldım. Bu haziranda da düşük yaptım kendimi yormadım pandemiden dolayı işe gidemiyoruz çalışmadım ve adet kanaması gibi kanamam oldu ve devamı geldi. Ve ben hiç bir tedavi yapmadım 6.haftalıktık lekelenme lerim başladığı gün doktora bilerek gitmedim Allaha emanet ettim çünkü hep dua ettim sağlıklıysa benle kalır diye doktora gittiğimde de düşük yaptığımı söyledi ve sağlıksızmış ki vucüdun atmış dedi. İnan ki çok üzülmedim rabbimin bir bildiği vardır dedim. Ve ben hiç adet görmeden bir daha hamile kaldım şuan 8 haftalık hamileyim kanama şimdilik hiç yaşamadım kalp atışlarını duyduk herşey çok güzel gidiyor. Rabbim birdaha nasip etti. Buda benim hikayem.biraz uzun oldu kusura bakmayın.. O yüzden kendini lütfen strese sokma. Güzelce yat dinlen bol bol su iç. Ve rabbime dua et. Umarım bebişin seninledir.

Sağolun umarım benimledir ama sonuç ne olursa dediğiniz gibi rabbim in bir bildiği vardır dicem.Benim 10 gün sonraydı kalp atışı. ama bu kadar pıhtılı kana sanmıyorum tutunacağını. tabi nasipte öte yol yok. Eve gidince dinlenirim ağrım olmazsa. İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz yavrunuza

Ben daha hamile olduğumu bilmeden başladı...6+1 bugün ben fenalardayım..Çalışıyorum ve daha işyerinde kimse bilmiyor gelen giden bitmiyor , tüm kokular batıyor ,midem ağzımda dolaşıyorum..Sabah boş boş öğürmekten ölüyorum sandım. Yemek yesem dert yemesem ayrı dert metpamid içiyordum birkaç gündür ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum o da tamamen kesmiyor ama hafifletiyor.Ağzımın tadı ne yersem yiyeyim ekşi ekşi.. Tatlıdan nefret geldi çikolata bile yiyemiyorum düşünün.Yemek değil görmeye tahammül edemiyorum. Ne doluymuşum ama Allah böylesini vermesin kimseye çok zorlanıyorum.Geçecek diye kendimi teselli ediyorum sadece.

Nasibinde Ne varsa canım o olacak inşallah herşey istediğin gibi yolunda gider Şuan hastanede misin haberdar et bizi

Vallahi bende şu an çok çok hafif bel ağrısı ve dolgun göğüsler dışında hiç birşeyyok Açıyorlar ama dokununca hassas oluyor durumum yok.kabızlığım 2 gün oldu geçti bugün dümdüz şişkin bile değilim.öğrendiğim hafta midem garipti.o bıçak gibi kesildi.betam geriliyor diye tahmin etmekteyim.çünkü ben rahat hamilelik geçirirsem dünya durur hiç öyle kolay şeyler benlik değil bünye aykırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…