- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
Aynen öyle haklısınMart sonu ama bebekler genelde daha erken geliyor.mart ortası gibi olur herhalde.nisan ilk hafta da görünse mart sonu olur büyük ihtimal.amaan ne fark edersağlıklı gelsinler de...ben iki grupta da takılıyorum Bakalım haftaya da ben evde test yapacağım.15 inde...eğer pozitif çıkarsa da kana girmeyeceğim.8.Haftamda doktor kontrolüne gitmek istiyorum.nasipse kese ,kalp atışı vs aynı anda olursa olur inşallah...kısmet zaten öğrenir öğrenmez kan tahlili yaptırınca artışını görmek için gün aşırı gitmek istiyor insan.nasılsa olacak olan oluyor..
İnşallah güzel haberler alırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebiş vardır canımMart sonu ama bebekler genelde daha erken geliyor.mart ortası gibi olur herhalde.nisan ilk hafta da görünse mart sonu olur büyük ihtimal.amaan ne fark edersağlıklı gelsinler de...ben iki grupta da takılıyorum Bakalım haftaya da ben evde test yapacağım.15 inde...eğer pozitif çıkarsa da kana girmeyeceğim.8.Haftamda doktor kontrolüne gitmek istiyorum.nasipse kese ,kalp atışı vs aynı anda olursa olur inşallah...kısmet zaten öğrenir öğrenmez kan tahlili yaptırınca artışını görmek için gün aşırı gitmek istiyor insan.nasılsa olacak olan oluyor..
Ayy yemin ederim gözlerim doldu şu an çok teşekkür ederim. öyle içten dua ediyorum şu an topiktekilere ve sana. Şimdi şükür namazı kilacagim ve hepinize de dua edeceğim ilk bat sayfasını açıp isim isim.
Ayy kuzum sagolasın insallah bizlerde gelelim pesinden dua ediyorum bendeAyy yemin ederim gözlerim doldu şu an çok teşekkür ederim. öyle içten dua ediyorum şu an topiktekilere ve sana. Şimdi şükür namazı kilacagim ve hepinize de dua edeceğim ilk bat sayfasını açıp isim isim.
Olsun canımİnşallah güzel haberler alırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebiş vardır canımgeçen yorgunluktan ne yazdığını anlamamışım bu aralar halsizliğim var uyuyup kalıyorum olduğum yere kusura bakma
Ben dün denedim sabah yoktu canım çizgi bu sabah denedim varEvde test denemeye başlayan var mı?
Hayırlı olsun canımBen dün denedim sabah yoktu canım çizgi bu sabah denedim varyumurtlamanın 12. Günü bugün ama tabi çizgi olmasa da dayanamayıp gidip test yaptırmıştım akşam üstü hamile cikdim ertesi gün sabaha geçmiş idrara çok sukur
Canım hemen mi çıktı bu cizgi ben de görüyorumDayanamadım bu sabah yaptım.hayalet çizgiyi benim gibi görüyor musınuz? Adetime 8 gün var.çok heyecan yaptım şu an .
Pat diye çıkmadı canım.bir kaç sn başında durup kahvaltı hazırlamaya gittim.10-15 dk sonra geldim ,böyleydi...yani ne zaman kaç dakikada çıktı bilmiyorum:) çok şaşırdım.15 inden önce beklemiyordum.bir kızlara sorayım dedim ,istediğim için bana mı öyle geldiCanım hemen mi çıktı bu cizgi ben de görüyorum
Iyi 2 3 saat sonra olsa kuruma derdim o zaman var bisiler canım insallahPat diye çıkmadı canım.bir kaç sn başında durup kahvaltı hazırlamaya gittim.10-15 dk sonra geldim ,böyleydi...yani ne zaman kaç dakikada çıktı bilmiyorum:) çok şaşırdım.15 inden önce beklemiyordum.bir kızlara sorayım dedim ,istediğim için bana mı öyle geldi
İnşallah canım...evet ,benim adet zamanlarım düzensizdir.25 gün ile 34 gün arası değişir.indirdiğim uygulamaya göre gitmedim.bu aralıklara göre kendim 2 önemli gün belirledim.o günlere daha dikkat ettik.3 ü veya 7 si olmalı şeklinde.Iyi 2 3 saat sonra olsa kuruma derdim o zaman var bisiler canım insallahovulasyon takibi yaptnmi biliyomusun ne zamandı
Buna gore 3 ündeki denemenzde bebis gelmis 10. Gün oluyor insallah o cizgi hamilelige isaretse tabiİnşallah canım...evet ,benim adet zamanlarım düzensizdir.25 gün ile 34 gün arası değişir.indirdiğim uygulamaya göre gitmedim.bu aralıklara göre kendim 2 önemli gün belirledim.o günlere daha dikkat ettik.3 ü veya 7 si olmalı şeklinde.
Hayır canım ovu testi yapmadımBuna gore 3 ündeki denemenzde bebis gelmis 10. Gün oluyor insallah o cizgi hamilelige isaretse tabiovulasyon testin varmı onda da koyuluk varsa ufukta hamilelik var
Adet agrılaryla benzer diyorlar insallah güzel haberi verirsinHayır canım ovu testi yapmadım☺ Hayırlısı..belim ve kasıklarım ağrıyor.göğüs ağrım da fazlaca...adet olacakmış hissi...
Evet öyle oluyor.kısmet canım.bakalım...yalnız akşam değil sabah testleri erken teşhis için ideal.bir de şu erken dönem testi dedikleri pahalı olanlar var ya,bu gebeliğimde asla almayacağım.hiç bir zaman doğru sonuç vermediler.ben hep ucuz olanlardan öğrendimAdet agrılaryla benzer diyorlar insallah güzel haberi verirsin
Aynen öyle hic bir farki yok sadece daha pahalıEvet öyle oluyor.kısmet canım.bakalım...yalnız akşam değil sabah testleri erken teşhis için ideal.bir de şu erken dönem testi dedikleri pahalı olanlar var ya,bu gebeliğimde asla almayacağım.hiç bir zaman doğru sonuç vermediler.ben hep ucuz olanlardan öğrendim