2021 Nisan Anneleri

Aynen öyle haklısın

İnşallah güzel haberler alırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebiş vardır canım geçen yorgunluktan ne yazdığını anlamamışım bu aralar halsizliğim var uyuyup kalıyorum olduğum yere kusura bakma

Merhaba kızlar ben perşembe günü doktora gitti 12 santim civarı yumurta var bu ne zamana gelişmiş olur acaba

Ayy kuzum sagolasın insallah bizlerde gelelim pesinden dua ediyorum bende hatta kızlarla konustuk bizim topik komple gelsek buraya diye ve sen ilk gelenimiz oldun gözlerim doldu benimde

Olsun canım inşallah...beklemedeyiz hala...sağlıklı,hayrlı olacaksa olsun diyprum artık

Hayırlı olsun canımben de çarşamba sabahı deneyeceğim.:)

Dayanamadım bu sabah yaptım.hayalet çizgiyi benim gibi görüyor musınuz? Adetime 8 gün var.çok heyecan yaptım şu an .

Eklentiler

• D82882D5-AC21-410B-B703-20449FA3DCB2.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 113
Canım hemen mi çıktı bu cizgi ben de görüyorum
Pat diye çıkmadı canım.bir kaç sn başında durup kahvaltı hazırlamaya gittim.10-15 dk sonra geldim ,böyleydi...yani ne zaman kaç dakikada çıktı bilmiyorum:) çok şaşırdım.15 inden önce beklemiyordum.bir kızlara sorayım dedim ,istediğim için bana mı öyle geldi

Iyi 2 3 saat sonra olsa kuruma derdim o zaman var bisiler canım insallah ovulasyon takibi yaptnmi biliyomusun ne zamandı

Iyi 2 3 saat sonra olsa kuruma derdim o zaman var bisiler canım insallah ovulasyon takibi yaptnmi biliyomusun ne zamandı
İnşallah canım...evet ,benim adet zamanlarım düzensizdir.25 gün ile 34 gün arası değişir.indirdiğim uygulamaya göre gitmedim.bu aralıklara göre kendim 2 önemli gün belirledim.o günlere daha dikkat ettik.3 ü veya 7 si olmalı şeklinde.

Buna gore 3 ündeki denemenzde bebis gelmis 10. Gün oluyor insallah o cizgi hamilelige isaretse tabi ovulasyon testin varmı onda da koyuluk varsa ufukta hamilelik var

Buna gore 3 ündeki denemenzde bebis gelmis 10. Gün oluyor insallah o cizgi hamilelige isaretse tabi ovulasyon testin varmı onda da koyuluk varsa ufukta hamilelik var
Hayır canım ovu testi yapmadım Hayırlısı..belim ve kasıklarım ağrıyor.göğüs ağrım da fazlaca...adet olacakmış hissi...

Adet agrılaryla benzer diyorlar insallah güzel haberi verirsin
Evet öyle oluyor.kısmet canım.bakalım...yalnız akşam değil sabah testleri erken teşhis için ideal.bir de şu erken dönem testi dedikleri pahalı olanlar var ya,bu gebeliğimde asla almayacağım.hiç bir zaman doğru sonuç vermediler.ben hep ucuz olanlardan öğrendim

Aynen öyle hic bir farki yok sadece daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…