- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Ne heyecanlı!!! Beklemek harika!! Hele bir de sizin ilk bebekBenim 30 temmuz gelmeyecek olan batolursa ilk bebisimiz olacak bu ay insallah biz de burada oluruz
Ah ya hayırlısı!!! Yani sanırım 21 ine kadar ik koyun kara koyun çıkacak!!!Benim de 16-21 temmuz arası bigün bat ama belli değil
Aynen ben aynı belirtileri yaşarken aniden kesilmişti.o hiç ayırt edilemiyor.Canım daha çok erken belirti arama hiç kafa yorma ne umutlan ne umudunu kaybet bunlara bakarak
Anlıyorum seni canım, aslında hamile kalamamak değil devamının gelmemesi korkun var senin. Çift çizgiyi gördükten sonra bile acaba sağlıkla kucağıma alacak mıyım diye düşünüyorsundurAh ya hayırlısı!!! Yani sanırım 21 ine kadar ik koyun kara koyun çıkacak!!! ☺ Ben kızımda ve kaybettiklerimde hep regl öncesi öğrenmiştim.herkeste ve her hamilelikte farklı tabii bu ama gebelde ilişkiden 11 gün sonra silik çizgi çıkar bende...tabii bu 2 yıldır yaşadığım düşüklerden sonra silik çizgi birşey ifade etmeyecek bana.ağustosu da bitirmiş olmalıyım ki adını koyayım...beklentim var ama elbette acabalarım çok olacak☺
İnşallah!:)Anlıyorum seni canım, aslında hamile kalamamak değil devamının gelmemesi korkun var senin. Çift çizgiyi gördükten sonra bile acaba sağlıkla kucağıma alacak mıyım diye düşünüyorsundurumarım bir daha aynı korkuyu yaşamazsın, kardeş gelir ilk fıstığa
Evrene olumlama yapıyorum kuzumSayende ümitsiz olamıyorum :))
Evrene olumlama yapıyorum kuzumolmayacak galiba dedik dedik noldu ki bu ay tam tersini deneyelim
Kız maşallah ya ne güzel, ben iki gün becerdim bunu şimdi umutsuzum yineEvrene olumlama yapıyorum kuzumolmayacak galiba dedik dedik noldu ki bu ay tam tersini deneyelim
Ahahaha umut doluyum bu ay poztf enerji saçayım ki guzelliklerde bizi bulsunKız maşallah ya ne güzel, ben iki gün becerdim bunu şimdi umutsuzum yine
Tebrik ederim canım evet topiğin ilk hamilesi sensinSelamın aleyküm kızlar ilk gebişiniz ben olsam kesin hamileyim bu arada test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem Nisan annesiyim
Yanlış değilsem nisanın ilk haftası inşallahTebrik ederim canım evet topiğin ilk hamilesi sensinAllah sağlıkla ilerletsin insallah bebeğinin tahmini dogum tarihi nedir
Yarın kan sonucuna gore o daha netlesir canımYanlış değilsem nisanın ilk haftası inşallah
Hatta bütün topik buraya tasınsın
Ayy inşallah kuzum inşalalhHatta bütün topik buraya tasınsın❤
Yaaa ne guzelAyy inşallah kuzum inşalalhbu arada ilk hamisimiz geldi bizlerede nasip olsun insallah
Az kaldı canım benim inşallahYaaa ne guzel ❤ günler yaklasıyor artık 12 gün var benım de ☺