2021 Nisan Anneleri

Benim de 16-21 temmuz arası bigün bat ama belli değil
Ah ya hayırlısı!!! Yani sanırım 21 ine kadar ik koyun kara koyun çıkacak!!! Ben kızımda ve kaybettiklerimde hep regl öncesi öğrenmiştim.herkeste ve her hamilelikte farklı tabii bu ama gebelde ilişkiden 11 gün sonra silik çizgi çıkar bende...tabii bu 2 yıldır yaşadığım düşüklerden sonra silik çizgi birşey ifade etmeyecek bana.ağustosu da bitirmiş olmalıyım ki adını koyayım...beklentim var ama elbette acabalarım çok olacak

Anlıyorum seni canım, aslında hamile kalamamak değil devamının gelmemesi korkun var senin. Çift çizgiyi gördükten sonra bile acaba sağlıkla kucağıma alacak mıyım diye düşünüyorsundur umarım bir daha aynı korkuyu yaşamazsın, kardeş gelir ilk fıstığa

İnşallah!:)

Evrene olumlama yapıyorum kuzum olmayacak galiba dedik dedik noldu ki bu ay tam tersini deneyelim

Kesinlikle haklısın canım. Evet bu ay hamişiz. Ve bundan sonra ki aylarda da burdayız

Selamın aleyküm kızlar ilk gebişiniz ben olsam kesin hamileyim bu arada test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem Nisan annesiyim

Selamın aleyküm kızlar ilk gebişiniz ben olsam kesin hamileyim bu arada test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem Nisan annesiyim
Tebrik ederim canım evet topiğin ilk hamilesi sensin Allah sağlıkla ilerletsin insallah bebeğinin tahmini dogum tarihi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…