Ben de katılıyorum arada en fazla 1 gün oynar bir gün içinde 8 katı para verilmezAynen öyle hic bir farki yok sadece daha pahalı
Canım son durumun ne?Merhaba canım. Benim bat 12 temmuz. Nasipte ne var görücez. Ama bu ay olmadı gibime geliyor. Dah bir hafta var belim bacaklarım ağırmaya başladı. Ümidim pek yok.
Beklediğim gibi regl oldum canım. Nasip ne zamansa o zaman olacak. Artık bıraktım yani.Canım son durumun ne?
Hayırlısı olsun.Bozma moralini.Ben de eüer sağlıklı olacaksa olsun diyorum.olup da sonradan yürümemesi daha kötü bir duygu.herşeyde hayır var canımBeklediğim gibi regl oldum canım. Nasip ne zamansa o zaman olacak. Artık bıraktım yani.
Kuzum üzulme vakti degil demek ki henuz.. doktora gidip yumurta takibi yapms miydinBeklediğim gibi regl oldum canım. Nasip ne zamansa o zaman olacak. Artık bıraktım yani.
Ala ala miratech daha iyi diye biliyorum sen yine onunla dene tekrarGünaydın kızlar:) Bu sabah oncomed test ile yaptım.dün miratech te çıkan hafif çizgiye karşın,oncomed tertemiz çıktı.pek anlayamadım.bu markalarla deneyeniniz var mı?
Aynen her şeyin hayırlısı canım, inş bu nisan da bebeklerimizi kucağımıza alırızBende nisanda düşük yaptım bebek istiyorum nasip belki yeni yılda nisanda anne olurum
Amin inşallah bizlere de nasip olurGeçen sene bugün öğrenmiştim Anne olacağımı, ertesi ay Tekrar tedaviye başlayacakken Gelmişti mucizem... şimdi yanımdaRabbim inşallah hepinize sağ Salim kavuşmayı nasip etsin isteyenlere sağlıcakla hayırlı bir evlat versin Rabbim dualarımdasınız ❤❤
Bebeğim telefon cekmeyen bi yerdeydım
Insallah kuzummmm insallahhhhhBebeğim telefon cekmeyen bi yerdeydım ☺ ınsallah 4 5 gun sonra tapuyu alıcam konu sahibinden ☺az kaldı
Artık buralardayım :) sen de durumlar nasılInsallah kuzummmm insallahhhhhbekliyorum
Düşükten sonra ilk deneme mi ? Mart olmadı bende de bakalım...2 kürtaj geçmişim var.endşe duymuyor değilim.Bende nisanda düşük yaptım bebek istiyorum nasip belki yeni yılda nisanda anne olurum
Düşükten yaklaşık 3 ay geçti bir ay korundum bakalım bu ay gelecek mi bebis. Bende endişeliyim yine aynı şeyleri yaşarım diye ama nasipDüşükten sonra ilk deneme mi ? Mart olmadı bende de bakalım...2 kürtaj geçmişim var.endşe duymuyor değilim.
İlk deneme olacak öylwyse.umarım tutar ve sağlıkla da tutunur kalır.folik asit kullan şimdiden canım.ben bir ay önce başlamıştım.kısmet ne olur bilinmez ama devam ediyorum.Düşükten yaklaşık 3 ay geçti bir ay korundum bakalım bu ay gelecek mi bebis. Bende endişeliyim yine aynı şeyleri yaşarım diye ama nasip
İsteyen herkese Rabbım versin inşallah :)İlk deneme olacak öylwyse.umarım tutar ve sağlıkla da tutunur kalır.folik asit kullan şimdiden canım.ben bir ay önce başlamıştım.kısmet ne olur bilinmez ama devam ediyorum.