- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
Evet ilk bebeğim 1 senedir istiyorum en son rahmimde iltihap olduğunu öğrendim sonra süt hormonumun yükseldiğini ilaç süt hormonum düşsün diye ilaç kullanırken hamile olduğumu öğrendimYarın kan sonucuna gore o daha netlesir canımilk bebeğin mi olacak
Hepinize dua edicem inşallah buraya gelen kimse bebiş siz dönmezAyy inşallah kuzum inşalalhbu arada ilk hamisimiz geldi bizlerede nasip olsun insallah
İnşallah mutlu haber alırsınYaaa ne guzel ❤ günler yaklasıyor artık 12 gün var benım de ☺
Inşallah canım Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuşHepinize dua edicem inşallah buraya gelen kimse bebiş siz dönmez
Benim bir korkum var ama destonex kullandım şimdi süt hormonum düşsün diye yarın yine ilaç günüm ne yapıcam bilmiyorum ve 1 haftadır kasık ağrım var bugün daha kötüydü hala arada sırt ve kasık ağrım var bu ilacı kullanıp düşük yapan veya bebeğinin kalbi duran varmış korkuyorum o yüzden yarın kan vericemInşallah canım Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuşbiz de 1 bucuk senedir istiyoruz bir ara benimde prolaktinm yukselmisti ilacla düşrduk bakalim bu ay femara kullanıyorum o vesile olur insallah bebeğime
Hamile oldugunda ilaci kullandrtmiyorlar sen de kani ver ilacı kesmeni söyler doktor merak etme canım zaten degerin düşmüs ki hamile kalabildin icmene gerrk kalmamistrBenim bir korkum var ama destonex kullandım şimdi süt hormonum düşsün diye yarın yine ilaç günüm ne yapıcam bilmiyorum ve 1 haftadır kasık ağrım var bugün daha kötüydü hala arada sırt ve kasık ağrım var bu ilacı kullanıp düşük yapan veya bebeğinin kalbi duran varmış korkuyorum o yüzden yarın kan vericem
3 yada 4 haftalık bence bebeğinEki Görüntüle 2660254 Eki Görüntüle 2660254
Bunlarda biri sabah biri az önce yaptığım testlerim ve ikiside 2 saniyede çıktı hemen sonucu hiç beklemedim
Aynen canım içmicem zaten bende öyle düşünüyorum inşallah kan sonucum güzel çıkar kötü birşey yaşamamHamile oldugunda ilaci kullandrtmiyorlar sen de kani ver ilacı kesmeni söyler doktor merak etme canım zaten degerin düşmüs ki hamile kalabildin icmene gerrk kalmamistr
İnşallah kardeşim inşallah Rabbim sanada güzel haberler aldırsın inşallah kucağına alasın birlikte devam edelim burda3 yada 4 haftalık bence bebeğininsallah guzel bir kan sonucuyla netlestrmis olursun canım
Amin inşallah canımİnşallah kardeşim inşallah Rabbim sanada güzel haberler aldırsın inşallah kucağına alasın birlikte devam edelim burda
İnşallah kardeşim inşallahAmin inşallah canımsakın kötü şeyler getrme aklına guzel bir beta degeri cıkıcak insallah kanda da sağliklada ilerleyecek gebeliğin
Çok teşekkür ederimİnşallah mutlu haber alırsın
Hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 2660254 Eki Görüntüle 2660254
Bunlarda biri sabah biri az önce yaptığım testlerim ve ikiside 2 saniyede çıktı hemen sonucu hiç beklemedim
13 temmuz ama ben bugün kan verdim 43.36 çıktı kesin hanileyimHayırlı uğurlu olsunbat ne zamandı canım?
Zaten testinden çok net canım13 temmuz ama ben bugün kan verdim 43.36 çıktı kesin hanileyim
Çok sevindim canım Allahım sağlıklada ilerletsin hamileligini tekrar gözün aydın13 temmuz ama ben bugün kan verdim 43.36 çıktı kesin hanileyim
İnşallah Ama emin olamadım şuan teste göre daha 1 haftalık hamileyim acaba Nisan mı yoksa mart annesimiyim. Emin değilimZaten testinden çok net canıminşiallah sağlıklı bir gebelik olur..ilk baby mi:)
Sağol canım Allah razı olsun hepimizin yüzünü güldürsünÇok sevindim canım Allahım sağlıklada ilerletsin hamileligini tekrar gözün aydın
Mart sonu ama bebekler genelde daha erken geliyor.mart ortası gibi olur herhalde.nisan ilk hafta da görünse mart sonu olur büyük ihtimal.amaan ne fark ederİnşallah Ama emin olamadım şuan teste göre daha 1 haftalık hamileyim acaba Nisan mı yoksa mart annesimiyim. Emin değilim