- 21 Temmuz 2020
- 5.310
- 9.253
betaya doktorum bakmadı dün keseyi gördükKan pıhtısı normal değil tabiki ama sen keseyi görmüşmüydün yada betan artmısmydı düzgün düşük öyle hemen olmaz diye düşünüyorum eğer için rahat etmicekse doktora git direk
sağolun içim rahatladı biraz tekrarlarsa gidiyimBendede olmuştu ilk gebeliğimde önemsizdir korkma tekrarlarsa gidersin yerleşme kanamasıdır
Afedersin ilişki yaşadın mı gecesağolun içim rahatladı biraz tekrarlarsa gidiyim
İnşallah hayırlısıyla duyarsak günler geçmiyor sankiCanim ben ilk gebeliğim öyle düşük yapmıştım o korkuttu beni çok şükür şuan iyi dedi doktor kalp atışını duyduktan sonra rahatlariz hayırlısı olsun inşallah
Şükür o zaman yerleşmedir inşallahbetaya doktorum bakmadı dün keseyi gördük
3 gün önce yaşadım onla ilgisi olabilir mi yada dün temizlik yaptım ondan mıAfedersin ilişki yaşadın mı gece
inşallah öyledir çok sağolunŞükür o zaman yerleşmedir inşallah
Senin de 2 katından fazla artmış canım ikiz büyük ihtimalleCanım benim 8.gün 142 9.gün 283 11.gün 786 13.gün 1782 kaç kat artmış oluyor canım senin
İlk 3 ay dikkat et işi falan boşver yemeğini yap yüzeysel süpürgeni tozunu al ilk çocuğuna allah korusun bişey olursa 2. Çok zor oluyor yat uzan ozaman yerleşmedir korkma bişe olmaz3 gün önce yaşadım onla ilgisi olabilir mi yada dün temizlik yaptım ondan mı
anladım canım tamamCanım sen direk özeli ara randevunu al git hemen verirler zaten ☺
6+4 te bugün girdimKızçeler ilk ultrasona kaçıncı haftada girdiniz?
inşallah olmaz sağolun Allah razı olsunİlk 3 ay dikkat et işi falan boşver yemeğini yap yüzeysel süpürgeni tozunu al ilk çocuğuna allah korusun bişey olursa 2. Çok zor oluyor yat uzan ozaman yerleşmedir korkma bişe olmaz
Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Randevu alıyorum her zaman ..Ama hiç sıkıntı olmuyo istediğim günlerde hep bulmuşumdur.Haklısın gercekten.. özel de randevu arayıp mı alınıyo? Yada hastaneye gidip direkt sıra bulunur mu?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..ne severim Ya ikiz bebekKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Hayırlı uğurlu olsunMrb lar bnde dün evde test yaparak gebeligimi öğrendim hemen kan verdim 366 çıktı.
Canim böyle hergun kan sonucuna bakarsa psikolojini bozarsin herşeyi oluruna birak ultrason da için ferahlar ancakAnkarada etlik zübeyde hanıma gittim
Dün değerim 356yken bugun 656 hep 56 lardan gidiyor 1 günde 2 katı çok degilmi
Sağol canım inan 2 gün aralık li sandim bide ultrason diye gittim doktor dedi daha erken gözükmez haftaya gelCanim böyle hergun kan sonucuna bakarsa psikolojini bozarsin herşeyi oluruna birak ultrason da için ferahlar ancak