Günümüz sizinle aynıymış ben Perşembe gideceğim inşallahİlk ultrasonuma dün 5+1 de girdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günümüz sizinle aynıymış ben Perşembe gideceğim inşallahİlk ultrasonuma dün 5+1 de girdim
Canım sen düşüğü ne zaman yapmıştın kese için gittinmiGünümüz sizinle aynıymış ben Perşembe gideceğim inşallah
Hoşbulduk amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımızaHayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Aramıza hoşgeldin
Çarsamba vermen lazım 2 katı artması lazımPazartesi kan verdim yarın yine mi vermeliyim yoksa Perşembe mi vereyim
Evet bir düşüğüm var inşallah ilk olaca amin inşallahİnşallah siz de keseyi görürsünüz ☺ ilk bebeğiniz mi sizin de ☺
12 temmuz kanamam bitmişti . Perşembe gidecegm inşallah sizCanım sen düşüğü ne zaman yapmıştın kese için gittinmi
Amin inşallah hep birlikteAllah bebeğinizi size bağışlasın inşallah bu süreci birlikte sağlıkla geçirelim
Benim kanamayı değilde düşüğüm 1 temmuz Bana 2 sinde doktor dedi yumurtan bile var hamile bile kalabilirsin sen haftasını söylemişssinde onda merak ettiM neye göre hesapladın12 temmuz kanamam bitmişti . Perşembe gidecegm inşallah siz
Ben ovulasyon testi kullandım aynı adet gibi kanamadan altı gün sonra pik oldu hicbirseyim değişmedi o yüzden doktor da böyle hesaplattiBenim kanamayı değilde düşüğüm 1 temmuz☺ Bana 2 sinde doktor dedi yumurtan bile var hamile bile kalabilirsin sen haftasını söylemişssinde onda merak ettiM neye göre hesapladın
Hmm anladım canım kese gördünmüBen ovulasyon testi kullandım aynı adet gibi kanamadan altı gün sonra pik oldu hicbirseyim değişmedi o yüzden doktor da böyle hesaplatti
Tebrik ederim ne güzel ikiz annesi olucaksınızKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Yok en son geçen hafta perşembe adet üç gün gecikince 1300 kusure katlamisti bhcg doktor bu Perşembe için randevu vermişti gideceğim inşallah. O kadar endişeliyim ki kötü birşey yaşayınca insan sen gordunmuHmm anladım canım kese gördünmü
Canım ben istda özel hastaneye gidiyorum. Ben tam kan sayımı istedim sağlık ocağından doktoruma sordum onları kabul etti tabi sağlık ocağında yapılmayan testler var onlarıda ya devlette yada gittiğin özel hastanede yaptırabilirsiniz ben öyle yaptımPeki sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitsem tekrardan özelde isterler mi
Gözün aydınAmiin canım ❤
Senin ilk bebişmi olacak ? Bende cok endişeliyim dün keseyi gördüm ama düşüklerim oldugu için doktorlara anlatınca onlarda kalbi duymak lazım diyo bakalım 21 inde gdicem özele varsa vardır inşallah. Senin düşük neden oldu benim boş gebeliktiYok en son geçen hafta perşembe adet üç gün gecikince 1300 kusure katlamisti bhcg doktor bu Perşembe için randevu vermişti gideceğim inşallah. O kadar endişeliyim ki kötü birşey yaşayınca insan sen gordunmu
Evet inşallah ilk olacak , kimyasal dediler 6. HaftadaydmSenin ilk bebişmi olacak ? Bende cok endişeliyim dün keseyi gördüm ama düşüklerim oldugu için doktorlara anlatınca onlarda kalbi duymak lazım diyo bakalım 21 inde gdicem özele varsa vardır inşallah. Senin düşük neden oldu benim boş gebelikti
İnşallah sağlıkla duyarsnz sizdeSenin ilk bebişmi olacak ? Bende cok endişeliyim dün keseyi gördüm ama düşüklerim oldugu için doktorlara anlatınca onlarda kalbi duymak lazım diyo bakalım 21 inde gdicem özele varsa vardır inşallah. Senin düşük neden oldu benim boş gebelikti