2021 Nisan Anneleri

12 temmuz kanamam bitmişti . Perşembe gidecegm inşallah siz
Benim kanamayı değilde düşüğüm 1 temmuz Bana 2 sinde doktor dedi yumurtan bile var hamile bile kalabilirsin sen haftasını söylemişssinde onda merak ettiM neye göre hesapladın

Benim kanamayı değilde düşüğüm 1 temmuz☺ Bana 2 sinde doktor dedi yumurtan bile var hamile bile kalabilirsin sen haftasını söylemişssinde onda merak ettiM neye göre hesapladın
Ben ovulasyon testi kullandım aynı adet gibi kanamadan altı gün sonra pik oldu hicbirseyim değişmedi o yüzden doktor da böyle hesaplatti

Hmm anladım canım kese gördünmü
Yok en son geçen hafta perşembe adet üç gün gecikince 1300 kusure katlamisti bhcg doktor bu Perşembe için randevu vermişti gideceğim inşallah. O kadar endişeliyim ki kötü birşey yaşayınca insan sen gordunmu

Peki sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitsem tekrardan özelde isterler mi
Canım ben istda özel hastaneye gidiyorum. Ben tam kan sayımı istedim sağlık ocağından doktoruma sordum onları kabul etti tabi sağlık ocağında yapılmayan testler var onlarıda ya devlette yada gittiğin özel hastanede yaptırabilirsiniz ben öyle yaptım

Senin ilk bebişmi olacak ? Bende cok endişeliyim dün keseyi gördüm ama düşüklerim oldugu için doktorlara anlatınca onlarda kalbi duymak lazım diyo bakalım 21 inde gdicem özele varsa vardır inşallah. Senin düşük neden oldu benim boş gebelikti

Evet inşallah ilk olacak , kimyasal dediler 6. Haftadaydm

İnşallah sağlıkla duyarsnz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…