- 15 Şubat 2019
- 295
- 905
- 38
Amiin canımGözün aydın canım sağlıkla gelsin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canımGözün aydın canım sağlıkla gelsin inşaallah
evet canım ilk gidicemGaliba ilk gidiyorsan gidiyorsun ikinciye sana randevu verirler Kayseri de öyle yani
Benim ilk bebekte ilkine gittim sonra hep kendi randevu verdi çünkü takipli hastaları oluyor önce onlara bakıyorevet canım ilk gidicem
Evet canım fitil ve progestan verdiBirşey vermişmiydi lekelenme için kullanabileceğin canım...
Anladım canım cok tesekkür ederimBenim ilk bebekte ilkine gittim sonra hep kendi randevu verdi çünkü takipli hastaları oluyor önce onlara bakıyor
Bence hastaneden hastaneye doktordan doktora değişir bazı doktorlara direk gidip görüşebiliyorsun ama adı duyulmuş doktorlara randevusuz gitmek pek mümkün olmuyorHaklısın gercekten.. özel de randevu arayıp mı alınıyo? Yada hastaneye gidip direkt sıra bulunur mu?
Herşey gönlünce olsunAnladım canım cok tesekkür ederim
İlk ultrasonuma dün 5+1 de girdimKızçeler ilk ultrasona kaçıncı haftada girdiniz?
Kese göründümü ? Canım kalp atışı bende sanırsam 5+3İlk ultrasonuma dün 5+1 de girdim
Kese göründü çok şükür canım doktorum kalp atışı için 19 ağustosa randevu verdiKese göründümü ? Canım kalp atışı bende sanırsam 5+3
Çok heycanlı demi benim 2. Bebek aynı hissetmiyorum ilk gibi ilk bebek farklı heycanı acemiliği şapşikliğiİlk ultrasonuma dün 5+1 de girdim
O kadar heyecanlıyım ki kaç gündür doğru düzgün düşünemiyorum bile elim hep karnımda acemilik de çok var tabi bilinmez bir serüvene başlıyormuşum gibi hissediyorum Allah bu sorumluluğu taşıyabilecek herkese bu duyguları tattırsın inşallahÇok heycanlı demi benim 2. Bebek aynı hissetmiyorum ilk gibi ilk bebek farklı heycanı acemiliği şapşikliği
Amin canım inanki bi doğsun yuvanda daha mutlu oluyosun eşin daha farklı oluyor falan gece uyanmasa bile bebiş nefesini kontrol ettiğin bi can en önemlisiO kadar heyecanlıyım ki kaç gündür doğru düzgün düşünemiyorum bile elim hep karnımda acemilik de çok var tabi bilinmez bir serüvene başlıyormuşum gibi hissediyorum Allah bu sorumluluğu taşıyabilecek herkese bu duyguları tattırsın inşallah
Çok büyük bir sorumluluk gerçekten inşallah hakkını verebilirim Sağlıklı doğsunlar inşallah bütün bebişlerimizAmin canım inanki bi doğsun yuvanda daha mutlu oluyosun eşin daha farklı oluyor falan gece uyanmasa bile bebiş nefesini kontrol ettiğin bi can en önemlisi☺
Anladım canım ben yine de arayıp randevu alırımBence hastaneden hastaneye doktordan doktora değişir bazı doktorlara direk gidip görüşebiliyorsun ama adı duyulmuş doktorlara randevusuz gitmek pek mümkün olmuyor
Bendede olmuştu ilk gebeliğimde önemsizdir korkma tekrarlarsa gidersin yerleşme kanamasıdırkızlar şimdi lavaboya gittiğimde peçeteme ufak bir kan pıhtısı geldi bir şey olmuş mudur acile mi gitmem gerek
Kan pıhtısı normal değil tabiki ama sen keseyi görmüşmüydün yada betan artmısmydı düzgün düşük öyle hemen olmaz diye düşünüyorum eğer için rahat etmicekse doktora git direkkızlar şimdi lavaboya gittiğimde peçeteme ufak bir kan pıhtısı geldi bir şey olmuş mudur acile mi gitmem gerek
Canım sen direk özeli ara randevunu al git hemen verirler zatenAnladım canım ben yine de arayıp randevu alırım