2021 Nisan Anneleri

Haklısın gercekten.. özel de randevu arayıp mı alınıyo? Yada hastaneye gidip direkt sıra bulunur mu?
Bence hastaneden hastaneye doktordan doktora değişir bazı doktorlara direk gidip görüşebiliyorsun ama adı duyulmuş doktorlara randevusuz gitmek pek mümkün olmuyor

Ben Adana'da doktorum hazır olduğu için direk randevu alabildim bu konuda sıkıntı yaşamadım. Kanamam olmadaydi 6
Haftada gidecektim kısmet 5+2 de gittim

Çok heycanlı demi benim 2. Bebek aynı hissetmiyorum ilk gibi ilk bebek farklı heycanı acemiliği şapşikliği
O kadar heyecanlıyım ki kaç gündür doğru düzgün düşünemiyorum bile elim hep karnımda acemilik de çok var tabi bilinmez bir serüvene başlıyormuşum gibi hissediyorum Allah bu sorumluluğu taşıyabilecek herkese bu duyguları tattırsın inşallah

Amin canım inanki bi doğsun yuvanda daha mutlu oluyosun eşin daha farklı oluyor falan gece uyanmasa bile bebiş nefesini kontrol ettiğin bi can en önemlisi

Bence hastaneden hastaneye doktordan doktora değişir bazı doktorlara direk gidip görüşebiliyorsun ama adı duyulmuş doktorlara randevusuz gitmek pek mümkün olmuyor
Anladım canım ben yine de arayıp randevu alırım

kızlar şimdi lavaboya gittiğimde peçeteme ufak bir kan pıhtısı geldi bir şey olmuş mudur acile mi gitmem gerek

kızlar şimdi lavaboya gittiğimde peçeteme ufak bir kan pıhtısı geldi bir şey olmuş mudur acile mi gitmem gerek
Kan pıhtısı normal değil tabiki ama sen keseyi görmüşmüydün yada betan artmısmydı düzgün düşük öyle hemen olmaz diye düşünüyorum eğer için rahat etmicekse doktora git direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…