- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alasın inşallahKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alasın inşallahKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Gözün aydın canım sevindim inşallah kalp atışınıda duyarsınızÇok şükür iyi haber aldık kese göründü haftaya kalp atışı için çağırdı hadi hayırlısı olsun herkese çok teşekkür ederim ❤
Canım benim 8.gün 142 9.gün 283 11.gün 786 13.gün 1782 kaç kat artmış oluyor canım seninBenim değerim 4 kat artıyordu canım belliydi yani tedavi ile oldu sen de duyarsın canım
Birşey vermişmiydi lekelenme için kullanabileceğin canım...Canim ben ilk gebeliğim öyle düşük yapmıştım o korkuttu beni çok şükür şuan iyi dedi doktor kalp atışını duyduktan sonra rahatlariz hayırlısı olsun inşallah
Ben Eskişehir’de özel hastaneye gidiyorum. Doktorumu uzun zaman araştırdım ve karar verdim kısmet olursa doğumumu da orda yapmak istiyorum. İlk bebeğim olduğu için aklımda sürekli sorular oluyor ve doktoruma sürekli ulaşabiliyorum ve insan sanki bu dönemlerde daha ilgili ve soruları sabırla cevaplayabilecek kişilere yöneliyor. Ben o yüzden özel hastaneyi tercih ettimKızlar özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa kadın doğuma mı? Bizim burda kadın doğumda randevu bulunmuyo gidip sıra alınca da sıra gelmediği zamanlarda oluyomuş. Vakalar da artıs gösterdi ilimizde.
Ben özel hastaneye gideceğim. Kızımda da aynı dr gitmiştim ..Biraz tuzlu ama devlette aynı dr denk gelmek falan zor bir de randevu derdi olur.Doktorumdan da memnundum..Kızlar özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa kadın doğuma mı? Bizim burda kadın doğumda randevu bulunmuyo gidip sıra alınca da sıra gelmediği zamanlarda oluyomuş. Vakalar da artıs gösterdi ilimizde.
Sanırım bende özele gidicem. Randevu bulmak sıra almak cok zor bu zamandaBen Eskişehir’de özel hastaneye gidiyorum. Doktorumu uzun zaman araştırdım ve karar verdim kısmet olursa doğumumu da orda yapmak istiyorum. İlk bebeğim olduğu için aklımda sürekli sorular oluyor ve doktoruma sürekli ulaşabiliyorum ve insan sanki bu dönemlerde daha ilgili ve soruları sabırla cevaplayabilecek kişilere yöneliyor. Ben o yüzden özel hastaneyi tercih ettim ☺
Peki sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitsem tekrardan özelde isterler miBen özel hastaneye gideceğim. Kızımda da aynı dr gitmiştim ..Biraz tuzlu ama devlette aynı dr denk gelmek falan zor bir de randevu derdi olur.Doktorumdan da memnundum..
Aynen canım devlette doğumda hiç gitmediğin bir doktora doğum yapmak durumunda kalabiliyorsun. Arkadaşımın bebeği gece aniden gelince kendi doktoruyla doğum yapamamıştıSanırım bende özele gidicem. Randevu bulmak sıra almak cok zor bu zamanda
Evet aslında yine de giderdimde. Su sıralar cok riskli geliyor bana. Sıra alsanda kontrol olamadan geliyomuşsun bazen. Gidip o kadar bekliceksin sonra kontrol olamıcan.Aynen canım devlette doğumda hiç gitmediğin bir doktora doğum yapmak durumunda kalabiliyorsun. Arkadaşımın bebeği gece aniden gelince kendi doktoruyla doğum yapamamıştı
İstemezler canımPeki sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitsem tekrardan özelde isterler mi
tamam o zaman en iyisi öyle yapim. Eşimin iş yerinin anlaşmalı olan hastanesi var abimin de aynı şekikde ikisinden de faydalanabiliyorum biraz daha indirimli olur en azındanİstemezler canım
Aynen benim eşiminde anlaşmalı indirim oluyor %30 sağlık ocağında yaptır ne test isterseler özelde para verme boş yere ama muayeneni orda ol canım heryer Suriyeli inanış riske atmatamam o zaman en iyisi öyle yapim. Eşimin iş yerinin anlaşmalı olan hastanesi var abimin de aynı şekikde ikisinden de faydalanabiliyorum biraz daha indirimli olur en azından
Haklısın gercekten.. özel de randevu arayıp mı alınıyo? Yada hastaneye gidip direkt sıra bulunur mu?Aynen benim eşiminde anlaşmalı indirim oluyor %30 sağlık ocağında yaptır ne test isterseler özelde para verme boş yere ama muayeneni orda ol canım heryer Suriyeli inanış riske atma
Galiba ilk gidiyorsan gidiyorsun ikinciye sana randevu verirler Kayseri de öyle yaniHaklısın gercekten.. özel de randevu arayıp mı alınıyo? Yada hastaneye gidip direkt sıra bulunur mu?
Çok teşekkür ederim canım senden de güzel haber alalım inşallahÇoooook sevindimmmmm