2021 Nisan Anneleri

Kızlar özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa kadın doğuma mı? Bizim burda kadın doğumda randevu bulunmuyo gidip sıra alınca da sıra gelmediği zamanlarda oluyomuş. Vakalar da artıs gösterdi ilimizde.

Kızlar özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa kadın doğuma mı? Bizim burda kadın doğumda randevu bulunmuyo gidip sıra alınca da sıra gelmediği zamanlarda oluyomuş. Vakalar da artıs gösterdi ilimizde.
Ben Eskişehir’de özel hastaneye gidiyorum. Doktorumu uzun zaman araştırdım ve karar verdim kısmet olursa doğumumu da orda yapmak istiyorum. İlk bebeğim olduğu için aklımda sürekli sorular oluyor ve doktoruma sürekli ulaşabiliyorum ve insan sanki bu dönemlerde daha ilgili ve soruları sabırla cevaplayabilecek kişilere yöneliyor. Ben o yüzden özel hastaneyi tercih ettim ☺️

Ben özel hastaneye gideceğim. Kızımda da aynı dr gitmiştim ..Biraz tuzlu ama devlette aynı dr denk gelmek falan zor bir de randevu derdi olur.Doktorumdan da memnundum..

Ben Eskişehir’de özel hastaneye gidiyorum. Doktorumu uzun zaman araştırdım ve karar verdim kısmet olursa doğumumu da orda yapmak istiyorum. İlk bebeğim olduğu için aklımda sürekli sorular oluyor ve doktoruma sürekli ulaşabiliyorum ve insan sanki bu dönemlerde daha ilgili ve soruları sabırla cevaplayabilecek kişilere yöneliyor. Ben o yüzden özel hastaneyi tercih ettim ☺
Sanırım bende özele gidicem. Randevu bulmak sıra almak cok zor bu zamanda

Ben özel hastaneye gideceğim. Kızımda da aynı dr gitmiştim ..Biraz tuzlu ama devlette aynı dr denk gelmek falan zor bir de randevu derdi olur.Doktorumdan da memnundum..
Peki sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıp gitsem tekrardan özelde isterler mi

Aynen canım devlette doğumda hiç gitmediğin bir doktora doğum yapmak durumunda kalabiliyorsun. Arkadaşımın bebeği gece aniden gelince kendi doktoruyla doğum yapamamıştı😕
Evet aslında yine de giderdimde. Su sıralar cok riskli geliyor bana. Sıra alsanda kontrol olamadan geliyomuşsun bazen. Gidip o kadar bekliceksin sonra kontrol olamıcan.

tamam o zaman 😊 en iyisi öyle yapim. Eşimin iş yerinin anlaşmalı olan hastanesi var abimin de aynı şekikde ikisinden de faydalanabiliyorum biraz daha indirimli olur en azından 🤗
Aynen benim eşiminde anlaşmalı indirim oluyor %30 sağlık ocağında yaptır ne test isterseler özelde para verme boş yere ama muayeneni orda ol canım heryer Suriyeli inanış riske atma

Aynen benim eşiminde anlaşmalı indirim oluyor %30 sağlık ocağında yaptır ne test isterseler özelde para verme boş yere ama muayeneni orda ol canım heryer Suriyeli inanış riske atma
Haklısın gercekten.. özel de randevu arayıp mı alınıyo? Yada hastaneye gidip direkt sıra bulunur mu?

X