2021 Nisan Anneleri

öyledir tabi. benim doktor artışa bakmadığından önemli görmedim.

Canım benim 1 hazirandı adetim ayın 3 ünde beta baktırmıstım 1848 cıkmıstı ama benim boş gebelik oldu sonradan sende pıhtılaşma olabilirmi? 2 gün sonra tekrar et bu gebeliğimi kıyaslayamıyorum çünkü düşük yaptıgım için adet olmayan hamile kaldım

Yok sıkmıyordum aslında artışa bakılacak canım.pazar yaptıracağım.

M Montessoriannesi bide benim bi arkadaşın betası adetten 2 gün sonra 58 di Sonra hızla Arttı oğluşu oldu canını sıkma değerin cok güzel
Değerim referanslar aralığında canım sorun yok ki şu an için en azından...ben öncekileri kıyas etmek istedim kayıpları.mühim olan artış.dediğin gibi 2000 ile de başlayabilir ama 2 kat artmadıkça önemi yok

Aynen canım mesela benim bi kere 600 900 1100 şeklinde artmıştı değerler güzel ama artış kötüydü zaten düştü sonradan senin suan cok iyi inşallah ikinciside cok güzel olur

sorun neymiş test falan yapıldı mı sana canım.....şimdiki nasıl değerlerin
Sorun sadece pıhtılaşma gibi duruyo ama onun için hemen iğne falan başlamıstım yine olmamıstı tüp bebek doktoruna gittiğimde dedi embriyonun genetiği bozuk olabilir o yüzden genetik test yapılcak embriyoya demişti ama ben hamile kaldım biri boş oldu şimdi tekrar hamileyim yaşım 28 eşim 30 yani anlamadık gercekten yaşlı olsak tamam dicemde senin belki pıhtılaşmadır

Benim öncekilerde patoloji yapıldı embriyoya.net bir şey izlenmedi.ilki için kese küçük ikinci için içerde embriyo gözlenmedi dendi yani kesede.bu böyle olunca eşimde 4 yıl önce varikosel başlangıcı vardı.onu takip etik acaba sorun o mu...çünkü doktor embriyo olmaması için spermin yetişemiyor olması gerek dedi.....muayenede vitamin ile halledilebilecek oranda bir hız sorunu varmış.iki ay kullandı...dediğin gibi pıhtılaşma ihtimali vermedi doktorlar ama eğer öyleyse 493 falan da hikaye,bu bebek de beklenemez ve artış yine olmaz tabii elimdeki sorunu tamamen elemiş olmamız gerek bu ihtimal için.sen bu gebelikte beta baktırdın mı kaç çıktı canım

İlk gebelik mi bu senin.... kızımda hiç sorun yaşamadım canım bir de o var...hani pıhtılaşma anne babadan geçen bozun gen kaynaklı.hiç düşük riskim olmadı onda.sonradan gelişen bir şey olabiliyor mu bu

Canım bir de yeni aklıma geldi.bende protrombine bakılmıştı sahi....pıhtılaşmaya...referans aralığında demişti doktorum.kadının günahını aldım.
üstünden zaman geÇince unuttum valla :))

Gece sağ sol yanlarım agridi uyuyamadim kalktigimdan beridirde bacaklarım çok agriyor . Zaten sürekli 1 aydır korkutuyrolar rüyamda bugün hiç yemek yiyesimde yok

Canım benim ilk 142 1.gün sonra 283 2 gün sonra 768 ondan iki gün sonra 1782 şimdi keseyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…