Canım ben tüp bebek tedavisi gördüm ama ondada yumurtlamaya göre veriyorlar adetimin ilk gününde yapmış oldumMaaşallah canım adetin ilk günü mü ilk ölçtürdüğün canım...ne güzel artmış maaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben tüp bebek tedavisi gördüm ama ondada yumurtlamaya göre veriyorlar adetimin ilk gününde yapmış oldumMaaşallah canım adetin ilk günü mü ilk ölçtürdüğün canım...ne güzel artmış maaşallah
woww şaşırmışsınızdırr :) sağlıkla al kucağına canım benimKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Anladım tatlım...sağlıklı gebeliklerCanım ben tüp bebek tedavisi gördüm ama ondada yumurtlamaya göre veriyorlar adetimin ilk gününde yapmış oldum
Yok kuzum tedavi ile oldu zaten 2 embiryo transfer edlimişti ikisi de tutmuş şükür :)woww şaşırmışsınızdırr :) sağlıkla al kucağına canım benim
Evrh kuzum çift embiryoydu ikisi de tutmuş şükür :)Yaaaaa kuzum benim çok sevindim rabbim devamını nasip etsin inşallah Çift koydurmuştun sen değil mi
Oy oy kıyamam haydi rast gele bundan sonrasıYok kuzum tedavi ile oldu zaten 2 embiryo transfer edlimişti ikisi de tutmuş şükür :)
Gözün aydın canımmm ❤Kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Çok sağol kuzumGözün aydın canımmm ❤
İnşAllah canım benimOy oy kıyamam haydi rast gele bundan sonrası
Gözün aydın canım çifte mutluluk deseneKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Ayy ne güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsinler... Sizin 6+1 galiba kalp atışını duymuşsunuz. Ben de cuma gideceğim 6+3 olacak duyarım herhalde.. Betanızdan falan ikisinin de tuttuğu belli miydi? Ben 4 haftalıkken 4059 çıkmıştı ikizmidir acaba diye şüpheye düştüm belirtilerimde çok ağır bu seferkinde.Öküz altında buzağı arıyorum galiba..Kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Yaa ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınızKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Çok şükür iyi haber aldık kese göründü haftaya kalp atışı için çağırdı hadi hayırlısı olsun herkese çok teşekkür ederim
Canim ben ilk gebeliğim öyle düşük yapmıştım o korkuttu beni çok şükür şuan iyi dedi doktor kalp atışını duyduktan sonra rahatlariz hayırlısı olsun inşallahCanım bir sey yoktur inşallah ilk aylar hep bir risk durumu Söz konusu oluyo aklımızda . Ve leke coğu kişide oluyo belki sana fitil falan yazar bundan önceki gebeliğimde kesenin kenarı kanıyor demişti doktor bana lekem geliyordu. Şükür birsey olmadı şimdi okula başlayacak Elhamdulillah . Dua et inşallah iyidir minik üzme kendini. Kötüyü düşünme
İnşAllah canım hepimiz kucağımıza alırızYaa ne güzel inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız
Ayy çok güzel haber bu sağlıkla gelsinler inşallahKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Benim değerim 4 kat artıyordu canım belliydi yani tedavi ile oldu sen de duyarsın canımAyy ne güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsinler... Sizin 6+1 galiba kalp atışını duymuşsunuz. Ben de cuma gideceğim 6+3 olacak duyarım herhalde.. Betanızdan falan ikisinin de tuttuğu belli miydi? Ben 4 haftalıkken 4059 çıkmıştı ikizmidir acaba diye şüpheye düştüm belirtilerimde çok ağır bu seferkinde.Öküz altında buzağı arıyorum galiba..
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşaallahÇok şükür iyi haber aldık kese göründü haftaya kalp atışı için çağırdı hadi hayırlısı olsun herkese çok teşekkür ederim
Çoooook sevindimmmmmÇok şükür iyi haber aldık kese göründü haftaya kalp atışı için çağırdı hadi hayırlısı olsun herkese çok teşekkür ederim ❤