2021 Nisan Anneleri

Kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk ikiz gebelikmiş sağlıkla devam eder inşallah
Ayy ne güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsinler... Sizin 6+1 galiba kalp atışını duymuşsunuz. Ben de cuma gideceğim 6+3 olacak duyarım herhalde.. Betanızdan falan ikisinin de tuttuğu belli miydi? Ben 4 haftalıkken 4059 çıkmıştı ikizmidir acaba diye şüpheye düştüm belirtilerimde çok ağır bu seferkinde.Öküz altında buzağı arıyorum galiba..

Canım bir sey yoktur inşallah ilk aylar hep bir risk durumu Söz konusu oluyo aklımızda . Ve leke coğu kişide oluyo belki sana fitil falan yazar bundan önceki gebeliğimde kesenin kenarı kanıyor demişti doktor bana lekem geliyordu. Şükür birsey olmadı şimdi okula başlayacak Elhamdulillah . Dua et inşallah iyidir minik üzme kendini. Kötüyü düşünme 🥰
Canim ben ilk gebeliğim öyle düşük yapmıştım o korkuttu beni çok şükür şuan iyi dedi doktor kalp atışını duyduktan sonra rahatlariz hayırlısı olsun inşallah 💞🤲

Ayy ne güzel hayırlı olsun sağlıkla gelsinler... Sizin 6+1 galiba kalp atışını duymuşsunuz. Ben de cuma gideceğim 6+3 olacak duyarım herhalde.. Betanızdan falan ikisinin de tuttuğu belli miydi? Ben 4 haftalıkken 4059 çıkmıştı ikizmidir acaba diye şüpheye düştüm belirtilerimde çok ağır bu seferkinde.Öküz altında buzağı arıyorum galiba..
Benim değerim 4 kat artıyordu canım belliydi yani tedavi ile oldu sen de duyarsın canım

X