- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
Canım korunmuyor muydun? Çok erken olmuş ama erken olup sıkıntısız gebelik geçiren de çok. Olmuş artık bence üzülme hayırlısı artıkHayırlımıbenim için hayırlımı acaba
Canım öyle bir korunma yöntemi yok aslında zevk suyu ile bile gebelik olabiliyor. Talihsizlik olmuş ama yapacak bir şey yokÇekilme yöntemiyle adamdan kaça kaça adamın canına tak etti ☺Bi baktık olmuş
Diğer hamileliğimde sağlık ocağında bakmışlardı. Doktora da öyle gitmiştim. O yüzden acaba istiyorlar mı illa diye merak ettim. En iyisi yine baktırim öyle doktora gidim
Teşekkür ederimmHayırlı olsunkaç artı kactasiniz acaba
Darısı başınıza insallah sizde görün tez zamanda 6+5 bugunYaa kaç haftalıkmış ne güzel görmüşsünüz keşke bende görsem
Aminnn kuzumm insallahhhhAmin canım hepimizin inşaallah alalım saglıkla hayırlagösterir gösterir rahat ol iyi düşün güzel olsun
Ben geri çekilmeye 5 yıl korundumÇekilme yöntemiyle adamdan kaça kaça adamın canına tak etti ☺Bi baktık olmuş
O iyimişBen geri çekilmeye 5 yıl korundumesimi tebrik ediyorum çok becerikli değil-dir bi lambayı değiştirmez ama ay çok güldüm
Şansınız varmış çünkü en tehlikeli korunma yöntemi maalesefBen geri çekilmeye 5 yıl korundumesimi tebrik ediyorum çok becerikli değil-dir bi lambayı değiştirmez ama ay çok güldüm
Merhaba kızlar simdi doktordan geliyoruz özelde yeni bir doktora basladık ilk randevuydu kalp atışını göremeyiz muhtemelen demisti basta doktor ama gördük cok şükür insallah bundan sonrasıda sağlıkla ilerlerDarısı tüm bekleyen annelerin başına insallah❣
Canım foto varmı bebeğin benim dikkatimi bişey cekti kese içinde bişey var inşallah bebektir üstte çizgi gibiDarısı başınıza insallah sizde görün tez zamanda 6+5 bugun
Garanti olsun diye demek ki, bizim minikte dlktoru baya ugrastrdı atımı yakalayana kadarbenim de randevum yarındı, 6+3te, kalp atisi duyulmayabilir diye onumuzdeki haftaya aldılar.
Canım foto varmı bebeğin benim dikkatimi bişey cekti kese içinde bişey var inşallah bebektir üstte çizgi gibi
seninki baya büyük benim üstte çizgi gibi bişey var şimdi dikkatimi cekti sizde gördünüzmü benim keseyivar canım bu hizalı olan bebek yanındaki yuvarlak görünümde yolk kesesi. Benimkinde de bebek düz gözüküyor.
seninki baya büyük benim üstte çizgi gibi bişey var şimdi dikkatimi cekti sizde gördünüzmü benim keseyi
Garanti olsun diye demek ki, bizim minikte dlktoru baya ugrastrdı atımı yakalayana kadarGeç olsun garanti olsun canım. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kizzzzzzz
Erkek bebek geç hareketleniyor kızı ben 11 haftada hissediyordum doktor inanmadi yattım sedyeye balık gibi kaymisti
Allah iyiliğini versinBen geri çekilmeye 5 yıl korundumesimi tebrik ediyorum çok becerikli değil-dir bi lambayı değiştirmez ama ay çok güldüm