5 haftalık dedi doktor bebek gözükse söylerdi diye düşünüyorum ama bilemedim boş gebelikte hiç bişey yoktu bunda bişey görünce sevindimEvet canım düz bir cizgi goruyorum ama ne oldugu konusunda bisey demek zor bence haftası ne kadarlık
5 haftalık dedi doktor bebek gözükse söylerdi diye düşünüyorum ama bilemedim boş gebelikte hiç bişey yoktu bunda bişey görünce sevindim
Benim gibi çizgimi vardı canım heycanlandım şimdi çünkü diğer boş gebelikte bildiğin bomboştu bariz belliydi eşime bi foto attım netten baby yazıyodu o çizgi işaretlenmişti bizim kese sandı çok benziyo dedi ama doktor neden kesen gözüküyo dedi anlamadım inşallah seninde dediğin gibidir bende duyarım senin gibi inşallah5 haftada benimde senin usg gibiydi canımm Allahın izniyle hersey yolunda gider insallah bazen atım duyulmasada usg de görülebiliyor küçük olursa benim önce gördüler cok şükür bugunde duyduk
Benim gibi çizgimi vardı canım heycanlandım şimdi çünkü diğer boş gebelikte bildiğin bomboştu bariz belliydi eşime bi foto attım netten baby yazıyodu o çizgi işaretlenmişti bizim kese sandı çok benziyo dedi ama doktor neden kesen gözüküyo dedi anlamadım inşallah seninde dediğin gibidir bende duyarım senin gibi inşallah
Evet sendede çizgi var içindeCanım bak buda benim 5+2 bebek gözükmüyor ama yolk kesesi gözüküyor demişti gittiğimiz doktor özel bi hastanenin nöbetçi kadın doğumuna gitmiştim iyi düşün iyi olsun inşallah canım belki doktor seninde yolk kesesini kastetmiştir. Bebeği ilk haftalarda besleyen kese o.
Evet sendede çizgi var içinde☺ Buna bile seviniyorum artık inşallah güzel olur
Hım anladım kese biraz gelişsin de o zaman söyler doktorumuz. inşallah sizin de güzel geçer sağlıklıdır miniğinizBenim de 26 hazşran son adet tarihim yarın kontrol var bakalım neler bekliyor beni 4+ları kese boyutuna göre söylüyorlar canım geç döllenme olabllir
Kızlar beta değeriniz
Allah iyiliğini versin
Kızlar 4 haftalık beta değeriniz kaçtı? Herkesin ve her hamileliğin durumu farklı biliyorum ama önceki gebeleiklerimin neden sonlandığını gösteren bir beta tablosu var karşımda.zaten olumlu olsun diye nasıl beklemişim işte umut demek ki... ilk kaybımda 2019 da ayın 20 Veya 22 si adet günüm. 28 inde betam 747 4 gün sonra 1725 4 gün sonra 3121 2 şer kat artmamış... 2.ci de de adet günğmden bir gün sonra 27 2 gün sonra 110 adetten 10 gün sonra 1170 çok dengesiz olmuş.bugün mecbur kaldım lekelenmeden sonra beta baktırdım.tahminen adet günümdeyim 493 çıktı.bir de pazar günü baktıracağım inşallah.değer nasıl şu an ?
Ah kuzuuumm inşallahhh can...bilmem ki kuzum bugün beklenen adetimdi beta baktırmak zorunda kaldım leke meke derken... 493,9 çıktı....iyi mi ki...ben de onu soruveriyodum gari az evvel
Benim en güzel meşguliyetim kızımBence değerin çok iyi benim seninkinden düşük ayrıca değeri öyle 2 kat ilerlemeyip doluuuu doğuran varrseni çok cok iyi anlıyorum gonulden söylüyorum nasibimiz kadar varız bu dünyada rabbim kaLbimizdekini en güzel şekilde yazsın alnımıza. Düşündükçe sarpa sarıyor bence başka seyle meşgul ol kafan dağılır belki
Her kadının ve hatta herhamileliğin bile farklı oluyor kuzum ama merak ettim ben yine bir sorayım dedimBenim reglim 7 si olcakti kan testim 356.0 geç döllenmiş galiba seninki maasallah çok guzel
Benim 30 temmuzda 402 Di.Bu gün doktora gittim beta falan bakmadı kese göründü 4 haftalık dedi net konuşmasa da. yani sizin değr de güzel değere takılmayın inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğimizKızlar 4 haftalık beta değeriniz kaçtı? Herkesin ve her hamileliğin durumu farklı biliyorum ama önceki gebeleiklerimin neden sonlandığını gösteren bir beta tablosu var karşımda.zaten olumlu olsun diye nasıl beklemişim işte umut demek ki... ilk kaybımda 2019 da ayın 20 Veya 22 si adet günüm. 28 inde betam 747 4 gün sonra 1725 4 gün sonra 3121 2 şer kat artmamış... 2.ci de de adet günğmden bir gün sonra 27 2 gün sonra 110 adetten 10 gün sonra 1170 çok dengesiz olmuş.bugün mecbur kaldım lekelenmeden sonra beta baktırdım.tahminen adet günümdeyim 493 çıktı.bir de pazar günü baktıracağım inşallah.değer nasıl şu an ?
İnşallah canım.artış önemli.50 ile başlayıp doğuma giden de çok.ben öncekilerin düzensizliğini artış olmadığını anlatmaya çalıştım aslında kuzum.inşallah sağlıkla ilerler bakalım bekleyip göreceğizBenim 30 temmuzda 402 Di.Bu gün doktora gittim beta falan bakmadı kese göründü 4 haftalık dedi net konuşmasa da. yani sizin değr de güzel değere takılmayın inşallah sağlıcakla ilerler gebeliğimiz
Ağrımadık organın kalmamış kız maaşallah
Ağrımadık organın kalmamış kız maaşallahkasap gibi anlatmış bir de kıyamam