Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben genel tahlil yaptırmadım. Yani demir,b12,kan felan bunlara baktırmadım. Doktora gittiğim de doktor illa ister mi?
Canım ilk randevum bugündü. Gebelik rutinlerimi istedi bütün değerlerime baktı. İyi ki de bakmış hamilelik guatrı varmış bende. Tiroidle ilgili hiç sıkıntı yaşamamıştım. Hemen ilaca başladık yüksek tiroid bebekte zeka geriliğine sebep oluyormuş. Bence kan tahlillerini en kısa sürede vermekte fayda var. Tabi herkesin doktoru ister mi bilemiyorumKızlar ben genel tahlil yaptırmadım. Yani demir,b12,kan felan bunlara baktırmadım. Doktora gittiğim de doktor illa ister mi?
Sağlık ocağına gebelik tahliline gittiğimde hepsini istedi hamileymişin bakalim dedi bence bi sağlık ocağına git en yakinKızlar ben genel tahlil yaptırmadım. Yani demir,b12,kan felan bunlara baktırmadım. Doktora gittiğim de doktor illa ister mi?
Diğer hamileliğimde sağlık ocağında bakmışlardı. Doktora da öyle gitmiştim. O yüzden acaba istiyorlar mı illa diye merak ettim. En iyisi yine baktırim öyle doktora gidimHemogram bakarlar canım kansızlık var mı diye demir b12 filan ibtiyac duyarlarsa uygun gorurlerse bakıyorlar. Direkt görmek isteyen doktorda olabilir kisiye bağlı biraz
Hayırlı olsun kaç artı kactasiniz acabaMerhaba kızlar simdi doktordan geliyoruz özelde yeni bir doktora basladık ilk randevuydu kalp atışını göremeyiz muhtemelen demisti basta doktor ama gördük cok şükür insallah bundan sonrasıda sağlıkla ilerler Darısı tüm bekleyen annelerin başına insallah❣
Anladım canım cok sagol. O zaman bende baktırim sağlık ocağında öyle gidim sana da gecmis olsun umarım kücük bi sorundur hallolur❤Canım ilk randevum bugündü. Gebelik rutinlerimi istedi bütün değerlerime baktı. İyi ki de bakmış hamilelik guatrı varmış bende. Tiroidle ilgili hiç sıkıntı yaşamamıştım. Hemen ilaca başladık yüksek tiroid bebekte zeka geriliğine sebep oluyormuş. Bence kan tahlillerini en kısa sürede vermekte fayda var. Tabi herkesin doktoru ister mi bilemiyorum☺
Bu sefer sonucuma e nabızdan baktım saglık ocagına gidip öğrensem benden de isterlerdi büyük ihtimal. En kısa zaman da baktırıp öyle gidim o zaman cok tesekkür ederim canım❤Sağlık ocağına gebelik tahliline gittiğimde hepsini istedi hamileymişin bakalim dedi bence bi sağlık ocağına git en yakin
Teşekkür ederim Önlem aldık bakalım inşallah sorun olmazAnladım canım cok sagol. O zaman bende baktırim sağlık ocağında öyle gidim sana da gecmis olsun umarım kücük bi sorundur hallolur❤
İnşallah canımTeşekkür ederim ☺ Önlem aldık bakalım inşallah sorun olmaz
Peynir faydalı canım bol bol ye Ohh afiyet bal olsun bugün hiç birsey yiyemedim ben sıcaktan canım istemiyor sanki atesim varmışcasına sıcak bastıBende öyle hem corona hem ilk değil
Bu arada aşırı derecede uyuklamalarim basladi
Peynir ve turşu diye ölüyorum
Peynir ne alaka bilmiyorum ama bakin uykudan uyandim bunu yazarken canim istedi gidip yiyecegim
Yaa kaç haftalıkmış ne güzel görmüşsünüz keşke bende görsemMerhaba kızlar simdi doktordan geliyoruz özelde yeni bir doktora basladık ilk randevuydu kalp atışını göremeyiz muhtemelen demisti basta doktor ama gördük cok şükür insallah bundan sonrasıda sağlıkla ilerler Darısı tüm bekleyen annelerin başına insallah❣
Anladım canım sanada hayırlı olsun sagsaglim alırz inşallah kucağımıza. Bence vajinal ve abdominal ultrason çok farkediyor ondan görünmedi inşallah gösterir kendini artik
Peynir faydalı canım bol bol ye Ohh afiyet bal olsun bugün hiç birsey yiyemedim ben sıcaktan canım istemiyor sanki atesim varmışcasına sıcak bastı
Plansız gebelik istemediğimden değil ama bilmem insan korkuyordoktor ne dedi? doktorlarin pek tercih ettikleri bir sey degil. ama var 1 yilda 2 kez sezeryan olan arkadasim. icinizi ferah tutun.
Sorma canım ya korkmuyor değilimBelki senin icin cok zorlayıcı olcak ama olan olmuş artık içini ferah tut
Allah kolaylık versin inşallah bir şey merak ediyorum korunurken mi oldu? Yani korunurken de hamile kalınabiliyo mu?Sorma canım ya korkmuyor değilim
Benim de 26 hazşran son adet tarihim yarın kontrol var bakalım neler bekliyor beni 4+ları kese boyutuna göre söylüyorlar canım geç döllenme olabllirbugün gittim kese gördük şükür ama kalp atışı için erken dedi. beta istemedi bir hafta on gün sonra gel dedi.kaç haftalık diye sorduğumda 4 haftalık dedi. son adetin ilk günü 26 hazirandı 4 hafta demesi normal mi acaba? bir de 4+ gibi tabirler neye göre söyleniyor? çok ilgisiz bir doktor olduğundan soramadım
Çekilme yöntemiyle adamdan kaça kaça adamın canına tak etti Bi baktık olmuşAllah kolaylık versin inşallah bir şey merak ediyorum korunurken mi oldu? Yani korunurken de hamile kalınabiliyo mu?
Sen kaçmışsın ama gelecek olan gelmişşşÇekilme yöntemiyle adamdan kaça kaça adamın canına tak etti ☺Bi baktık olmuş