İçini ferah tut inşallah her şey yolunda gidecekBugün ben de doktor kontrolüne gittim keseyi gördük, beta 2900 çıktı çok şükür19 ağustosta kalp atışı için çağırdı. Yalnız çift rahimli olduğumu söyledi tam iki ayrı rahim değil ama kalp şeklindeymiş. Erken doğum riski olabilir dedi. Çevrenizde böyle bi durum yaşayan oldu mu acaba biraz endişelendim inşallah bir sıkıntı olmaz
HayırlımıYeni öğrenenlere hayırlı olsun..
Evet belki zor bir süreç ama ikiz olmuş gibi olacak sizinde .. Benim kardeşimde sizin kadar olmasa da ikinci çocuğuna erken hamile kaldı ilk başlarda çok tepki aldı üzüldü ama şükür şimdi iyi ki de olmuş diyoruz...Allah kolaylığını da verir...Sağlıkla gelsin de.Hayırlımıbenim için hayırlımı acaba
İnşallah canım herkes sağlıcakla alır inşallah kucağına bebeğiniİnşallah kalp atışlarının haberini de verirsin bizlere
Tamam canımRandevundan sonra mutlaka yaz beni etiketle çok merak ettim.inşallah herşey yolundadır.
Anladım canım sanada hayırlı olsun sagsaglim alırz inşallah kucağımıza. Bence vajinal ve abdominal ultrason çok farkediyor ondan görünmedi inşallah gösterir kendini artikKese gördüğümüz gün beta bakmadık ama 4ağustos adet tarihimdi o gün 1006 idi 7ağustosta da keseyi gördük alttan baktı ama canım onuda belirteyim oda farkediyor cunku
Sezeryan olmuştum onun için korkuyorumEvet belki zor bir süreç ama ikiz olmuş gibi olacak sizinde .. Benim kardeşimde sizin kadar olmasa da ikinci çocuğuna erken hamile kaldı ilk başlarda çok tepki aldı üzüldü ama şükür şimdi iyi ki de olmuş diyoruz...Allah kolaylığını da verir...Sağlıkla gelsin de.
Anladım o yönüyle hiç bakmamıştım..Allah yardımcın olsun hayırlısını versin hakkında..Sezeryan olmuştum onun için korkuyorum
İnşallah canım benimEvet olmuştu canım. Ağrılarım var halen. İnşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Belki senin icin cok zorlayıcı olcak ama olan olmuş artık içini ferah tutKızlar 4 ay 8 günlük bir kızım var sezeryanla doğum yaptımyine hamileyim benim gibi olan varmı acaba hastalığım 14 Temmuz’da bitti galiba Nisan annesi oluyorum
doktor ne dedi? doktorlarin pek tercih ettikleri bir sey degil. ama var 1 yilda 2 kez sezeryan olan arkadasim. icinizi ferah tutun.Sezeryan olmuştum onun için korkuyorum
Canım bir sey yoktur inşallah ilk aylar hep bir risk durumu Söz konusu oluyo aklımızda . Ve leke coğu kişide oluyo belki sana fitil falan yazar bundan önceki gebeliğimde kesenin kenarı kanıyor demişti doktor bana lekem geliyordu. Şükür birsey olmadı şimdi okula başlayacak Elhamdulillah . Dua et inşallah iyidir minik üzme kendini. Kötüyü düşünmeDün kahverengi akıntım geldi baya halsizlik ve yorgunluk bastırdı tek tedirginliğim dış gebelik olmasi mecburen doktora erken gitmem gerekiyor yarına randevu aldim bakalım hayırlısı artık
Faydalı oluyo Hamilelikte cnm magnezyum olduğu için içebilirsin günde 1 taneKızlar hamilelikte soda icilir mi?
Canım ben 6 - 7 haftalık olunca giderim heralde tekrar gitmemek için kalp atısına inşallah tek randevuda görürüzMerhaba arkadaşlar kısmetse bende nisan annesi olacağım henüz çok yeni öğrendim doktora gitmedim 1 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorun kalp atışını keseyi falan rahat rahat görürüm :)
Canım ben 6 - 7 haftalık olunca giderim heralde tekrar gitmemek için kalp atısına inşallah tek randevuda görürüz
tamam canımm teşekkür ederimFaydalı oluyo Hamilelikte cnm magnezyum olduğu için içebilirsin günde 1 tane