- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Ben 4+3de gördüm canım hayırlısıyla sende görürsün inşaallah saglıklıca gelsin minikler inşaallahne guzel keseyi gorenler olmus:) ben de yarin sabah gidecegim kontrole. hic kandan da baktirmadigim icin cok emin olamiyorum. ya da epey ara verince unutmusum hamileligi. :)
inşallah duyarız pozitif olalımKızlar keseyi gördüm 5 haftalık dedi suan herşey normal ama kalp atısını görmeden bişey diyemeyiz dedi 15 gün sonra cagırdı nolur dua edin boş olmasın yoksa tüp bebek yaptırıcaz oda muaama olacakmı olmayacakmı
4+3 de mesela köşede bebek de gözüküyor mu .ben 5+4 de inşallah gideceğim de ne gözüküyor inşallah saglikliysa merak ediyorumBen 4+3de gördüm canım hayırlısıyla sende görürsün inşaallah saglıklıca gelsin minikler inşaallah
İnşallah canım inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin 15 güne gel dedi ama ben 21 inde gidicem özele varsa vardır zateninşallah duyarız pozitif olalım
Benim 5 haftalık dedi keseye ama suan hiçbişey yok inşallah 11 gün sonra görücez bakalım inşallah boş değildir4+3 de mesela köşede bebek de gözüküyor mu .ben 5+4 de inşallah gideceğim de ne gözüküyor inşallah saglikliysa merak ediyorum
İnşallah Allah sağlıkla nasip etsinBenim 5 haftalık dedi keseye ama suan hiçbişey yok inşallah 11 gün sonra görücez bakalım inşallah boş değildir
Benim adetlerim de aşırı ağrılı oluyordu hatta ben bende bir sıkıntı var kesin hem hamile kalamıyorum hem de adetlerim çok ağrılı geçiyor diye düşünüyordum çok şükür gebe kaldım demek ağrıların sebebi buymuş. Allah hepimizin yardımcısı olsunGözün aydın canım kalp atısınıda duyarız inşaallah
Ben hsg cektirdigimde kalp seklinde rahmin ters demişti ama gebelik için hiç bir sorun yok demişti sadece biraz adet sancısı oluyormuş böyle olanların bicok kadında da görülen bişeymiş arastırmıstm ozaman ve benimde sancım olurdu adette gercekten.ama bir sıkıntı olmaz Allah ın izniyle inşaallah biz dikkatli olucaz Rabbimde hayırlısıyla saglıklı verecek inşaallah
Hayr canım kese görünüyor sadece zaten küçücüktü 4mm kese bile bebek bi haş haş tohumu kadar oluyormuş görünmez daha4+3 de mesela köşede bebek de gözüküyor mu .ben 5+4 de inşallah gideceğim de ne gözüküyor inşallah saglikliysa merak ediyorum
Amin canım sen kötü düşünme hayırlısıyla sağlıkla gelecek inşaallahBenim adetlerim de aşırı ağrılı oluyordu hatta ben bende bir sıkıntı var kesin hem hamile kalamıyorum hem de adetlerim çok ağrılı geçiyor diye düşünüyordum çok şükür gebe kaldım demek ağrıların sebebi buymuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun
3587 yeterli bence ama karından diye görünmemiştir belki. Kaç haftalıksın canımKizlar merhaba. Sizlere birşey soracağım. 2 Ağustos ta bhcg 244 / 4 Ağustos 806 6 ve 8 Ağustos ölçüm yok ve bugün 10 ağustosta 3587
İkiye katlanirken bugün 7bn civarlarında olması gerekiyordu ve doktor karından ultrasonla baktgnda tam olarak keseyi göremedi çok minik var gibi ama tam görünmüyor dedi. Bu durumu yaşayan var mı ve sonunda HCG değerleri böyle olup kesesi gözüken var mı ve kaçıncı haftada gözüktü. Kafam allak bullak
Psikolojik olarak önce beklemiyordum slcoo üzüldüm şuan iyiyim şükürler olsun kızlarım var Allah onlara sağlıklı ömür nasip etsin insallahHayırlısı canım.haberdar et.psikolojik olarak nasılsın?
msjlari takip ediyorum ama bir sey mi kacirdim. bi sorun mu oldu doktor kontrolunde?Psikolojik olarak önce beklemiyordum slcoo üzüldüm şuan iyiyim şükürler olsun kızlarım var Allah onlara sağlıklı ömür nasip etsin insallah
Benim 26 haziranda başladı yavaş yavaş 1 temmuzda düştü 6 sında bitti ama az az leke geldi bi süreİnşallah Allah sağlıkla nasip etsindüşükten sonra kanama hangi tarihte sona erdi sizin. Benim 5-12 temmuz arası kanamam olmuştu düşük sonrasi
Doktorum bana diofol önerdi onu kullanıyorum
Folidays kullanıyorum ben canım onda da b12 d falan takviye var
Diofol’un içinde b12 iyot falan da var bana iyi geliyor sanki öyle çok yorgunluğum olmuyor bazen uyku çöküyor ama onun dışında genelde rahatım şimdilik çok şükürPeki iyi geldi mi size de ya ben gerçekten başımı kaldıramıyordum kendimi temizliğe verdim şimdi.
Bi de geçen gün eşimle markete gitmiştik adamın teki maskesini çenesinin altına indirmiş, kavanozların falan olduğu yere doğru ağzını dahi kapatmadan hapşırdı, aklıma geldikçe sinirleniyorum, korkuyorum.
Dün kahverengi akıntım geldi baya halsizlik ve yorgunluk bastırdı tek tedirginliğim dış gebelik olmasi mecburen doktora erken gitmem gerekiyor yarına randevu aldim bakalım hayırlısı artıkmsjlari takip ediyorum ama bir sey mi kacirdim. bi sorun mu oldu doktor kontrolunde?
anladim. insallah korktugun gibi olmaz. hakkinda en hayirlisi olsun.Dün kahverengi akıntım geldi baya halsizlik ve yorgunluk bastırdı tek tedirginliğim dış gebelik olmasi mecburen doktora erken gitmem gerekiyor yarına randevu aldim bakalım hayırlısı artık