- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Bilmem ben gözle görülür farklılık hissetmedim acıkcası cünkü baya uzun zamandır kullanıyorum diyebilirim arada ara versem de. Uzun zamandır hamile kalmaya calıstıgım içinPeki iyi geldi mi size de ya ben gerçekten başımı kaldıramıyordum kendimi temizliğe verdim şimdi.
Bi de geçen gün eşimle markete gitmiştik adamın teki maskesini çenesinin altına indirmiş, kavanozların falan olduğu yere doğru ağzını dahi kapatmadan hapşırdı, aklıma geldikçe sinirleniyorum, korkuyorum.
Amin. benim bulunduğum ilçede özel hastane yok olsa ben de öyle yapardım. mecbur beklicemİnşallah canım inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin 15 güne gel dedi ama ben 21 inde gidicem özele varsa vardır zaten
inşallah sonu güzel olsun canımAmin. benim bulunduğum ilçede özel hastane yok olsa ben de öyle yapardım. mecbur beklicem
Sat 28 Haziran ama doktor büyük ihtimalle geç döllenme dedi canım. Pcos var bende ve tedavisiz hamile kaldım3587 yeterli bence ama karından diye görünmemiştir belki. Kaç haftalıksın canım
inşallah canısıinşallah sonu güzel olsun canım
Aminn inşallah canımanladim. insallah korktugun gibi olmaz. hakkinda en hayirlisi olsun.
Canımm bende bugün baktırdım 12temmuz son adet tarihin senin neydi ? Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizKızlar kan tahlilin cikti
Canımm bende bugün baktırdım 12temmuz son adet tarihin senin neydi ? Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
Yumurtlaman geç olmustur canım aynen degerin güzel içini ferah tut görürsün inşaallah tam olarakSat 28 Haziran ama doktor büyük ihtimalle geç döllenme dedi canım. Pcos var bende ve tedavisiz hamile kaldım
Kızlar kan tahlilin cikti
Hadi gözünüz aydınCanımm bende bugün baktırdım 12temmuz son adet tarihin senin neydi ? Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz
İnşallah canım Allah razı olsun. Senin kese kaç değerinde görünmüştüYumurtlaman geç olmustur canım aynen degerin güzel içini ferah tut görürsün inşaallah tam olarak
Kese gördüğümüz gün beta bakmadık ama 4ağustos adet tarihimdi o gün 1006 idi 7ağustosta da keseyi gördük alttan baktı ama canım onuda belirteyim oda farkediyor cunkuİnşallah canım Allah razı olsun. Senin kese kaç değerinde görünmüştü
Evet olmuştu canım. Ağrılarım var halen. İnşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırızHafif ağrıların oldu mu çok hafif kuzum? Adet döneminde
İnşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza da alırsınızKızlar keseyi gördüm 5 haftalık dedi suan herşey normal ama kalp atısını görmeden bişey diyemeyiz dedi 15 gün sonra cagırdı nolur dua edin boş olmasın yoksa tüp bebek yaptırıcaz oda muaama olacakmı olmayacakmı
İnşallah kalp atışlarının haberini de verirsin bizlereBugün hastahaneye gttim 5+6 da kese mi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim inşallah