Inşallah kuzum inşallahNisan annesi yazısını gorunce bi kıpırdadı içim yaa ❤❤❤ inşallahh hep birlikte burada buluşuruz
Güzel haberler vereceğimiz bir ay olacak inşallah canımYaaa İnş çok amin
Insallah cnm rabbim bizlere de nasip eder
buraya gelicez insallah bu ay inanıyorum kuzum hatta Azze topikle ilgilenir yine var güzel hayallerimiz gerçek olsun insallah
Evet boş bırakmayalım burayıYa inşallah ❤ ben sevdim burayı yerleşiyorumm o zaman❤
Yaa ama ne güzel olur, hep birlikteEvet boş bırakmayalım burayıkalıcı oluruz insallah tez vakitte
En erken senin bat tarihin canım inşallah ilk gelenimiz sen olacaksınYaa ama ne güzel olur, hep birlikte ❤
En erken senin bat tarihin canım inşallah ilk gelenimiz sen olacaksın
Gitmiyorum burdan ❤kalıcam
Hadi inşaallah bizimde guzel haberi alacağımız vakitler gelmiştirBen de totem yapmaya geldiminşallah nisan annesi olurum annen seni bekliyor bebeğim artık sağlıkla gel olur mu
Inşallah canımHadi inşaallah bizimde guzel haberi alacağımız vakitler gelmiştir
İnşaallah burda bebeklerimizin gelişimini konuşuruzInsallah cnm rabbim bizlere de nasip eder
Herbirinizin yeri özelbize de yerlerimizi hazrla bikac gün sonra bizde gelicez
Herbirinizin yeri özel ❤
Yalnız ben baya baya sahıplendım burayı
Hahhaaaa aynenkazen topigi sana bırakacak bu gidisle
Tamamdır senin üstune yaparız burayı insallah tez vakitte aminnnnHahhaaaa aynen ❤ buralar benım olsun
Tescıllensın de tapusunu isterim
Insallah kuzum benim
Yaa 1 ay oldu diye hesapladım kurtajdan sonra ondan senide ekledim kuzum. Insallah eylülde gelir canım benimInsallah kuzum benimben korunuyorum ama bebisleriniz size insallah bu ay gelsin, eylülde de benimkisi gelsin