- 27 Aralık 2019
- 9.041
- 10.572
evet canım kasıntıda oluyo bazenKaşıntı oluyor mu canım ara ara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım kasıntıda oluyo bazenKaşıntı oluyor mu canım ara ara?
Ben mantar mı ki dedim de...bilemiyorum elbette.çok uzun yol gidip geldim hava değişimi vs de üşütmüş olabilirim bilemiyorumevet canım kasıntıda oluyo bazen
İnşallah öyle bişe yoktur. Bi arkadasın daha sarı akıntısı oluyodu hamilelikte.Ben mantar mı ki dedim de...bilemiyorum elbette.çok uzun yol gidip geldim hava değişimi vs de üşütmüş olabilirim bilemiyorum
Evet kiminin oluyormuş.kızımda hiç öyle bir şey hatırlamıyorum.ay o zamanlardan tek hatırladığım migren ataklarımın arttığı ve artık yolda bile kusmaktan helak olduğum kaybettiklerimde kahve oluyordu kahve ve nır al akıntı karışımı bir şey...Allahım esirgesin...İnşallah öyle bişe yoktur. Bi arkadasın daha sarı akıntısı oluyodu hamilelikte.
Rabbim korusun bize bagıslasın bebeklerimiziEvet kiminin oluyormuş.kızımda hiç öyle bir şey hatırlamıyorum.ay o zamanlardan tek hatırladığım migren ataklarımın arttığı ve artık yolda bile kusmaktan helak olduğum kaybettiklerimde kahve oluyordu kahve ve nır al akıntı karışımı bir şey...Allahım esirgesin...
Amin canım inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkındao degerlerim iyi canım ya bakalım nefes darlığı tetikliyor biraz bende duymadım da doktor gördü gösterdi daha erken duyamayız dedi, Allah nasip etsin insallah tez zamanda hepimize ❤
değerin kaçtı canım en sonHaftaya Perşembe Allah nasip ederse inslal5+4 de keseye çağırdı doktorum siz hangi hfta günde gideceksiniz arkadaşlar
Haftaya Perşembe Allah nasip ederse inslal5+4 de keseye çağırdı doktorum siz hangi hfta günde gideceksiniz arkadaşlar
Maşaallah Rabbim hayırlısıyla saglıkla dünyaya gelmek nasip etsin inşaallah darısı basımıza bende cuma günü gidecem doktor kan degerlerimden çağırdı keseyi görmeye sanırım hayırlısıyla inşaallahTeyzoşlar biz bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür herşey yolundaymış. Kese çok düzgün dedi birde kan tahlili istedi doktor bugün hallettim hepsini. Bu arada sata göre 7+2 ultrasona göre 7+0 çıktı doğum tarihi martın son haftası gözüküyor. Allah hepinizede nasip etsin inş
Canım bu beta 4+4de miydi benimde dün adet günümdü 1006 idi bugün 4+1 adetime göre .cuma muayeneye cagırdı alttan bakacak sanırım cumaya kadar daha da yükselir herhalde diyorum ama karından baksa keske banada çok alttan istemiyorum sıkıntı olmuyormus ama korkuyorum ben yaBeta hcg 1850 çıktı, karından ultrasondan keseyi gördü doktor. Hafta uyumlu dedi paylaşmak istedim sizinle.
Nadir de olsa arada kasıntım var benimde akıntımda var canım aynen sarıya dönükhafif kaşıntı ve sarıya dönük akıntı yaşayanınız var mı? Doktora görüneniniz?
İnşaallah canım kaçında görünüyor doğum kızınıda Allah bagıslasın kardeşi de saglıkla hayırla gelsin inşaallahMerhaba hanımlar,
Ben de Rabbim nasip ederse Nisan annesi olacağım :) 34 yaşındayım. 7 yaşında 1 kızım var :)
Amin 6 Nisan dediler inşaallah :)İnşaallah canım kaçında görünüyor doğum kızınıda Allah bagıslasın kardeşi de saglıkla hayırla gelsin inşaallah
Canım bu beta 4+4de miydi benimde dün adet günümdü 1006 idi bugün 4+1 adetime göre .cuma muayeneye cagırdı alttan bakacak sanırım cumaya kadar daha da yükselir herhalde diyorum ama karından baksa keske banada çok alttan istemiyorum sıkıntı olmuyormus ama korkuyorum ben ya
Hmm şimdi gördm yeni eklemssn sanırım hayırlısı olsunAmin 6 Nisan dediler inşaallah :)
Amin inş canım rabbim sanada nasip etsin inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi güzel haberlerini bekliyoruzMaşaallah Rabbim hayırlısıyla saglıkla dünyaya gelmek nasip etsin inşaallah darısı basımıza bende cuma günü gidecem doktor kan degerlerimden çağırdı keseyi görmeye sanırım hayırlısıyla inşaallah
İnşaallah canım ya zaten doktor gün verdi cagırdı demekki görünür dedim bende hayırlısıyla görürüz inşaallah ilk kez kese görücez daha cok tedirginim bi kimyasal gebelik gecirdim buda aşılama ile oldu bakalım Rabbim büyükCuma bence gözükür canım karından, benim karından göremeseydi eğer alttan bakacaktı. Korkma Sakın, bu arada ben de su gibi akıntı oluyor bugün mesela bi anda çok geldi. Bu oluyor mu?
Bende de cok akıntı oluyo aklım cıkıyo kanamam oluyo diye kosa kosa wc :) sonra ohh sükürr diyorum. Daha önce kaybım oldugu icin cok tedirgin oluyorumİnşaallah canım ya zaten doktor gün verdi cagırdı demekki görünür dedim bende hayırlısıyla görürüz inşaallah ilk kez kese görücez daha cok tedirginim bi kimyasal gebelik gecirdim buda aşılama ile oldu bakalım Rabbim büyük
Evet evet bende de öyle normalmiş sanırım birden su gibi geliyor hatta bazen hissediyorum kanamamı yoksa diye korkuyom bi sonra bakıyom akıntıymıs