Cok tesekkur ederim.gruba cok yazamiyorum, ara ara takipteyim.8 yasindaki oglumda ayni problem vardi, kizimda da hafif var simdilik. oglumu 5 tane falan ayri ortopediste goturduk, tabanliklar ayakkabilar vs cok denendi. en son gittigimiz ortopedist bu soylediklerinizi soyledi. tabanliklarin hic bi ise yaramadigi ispatlandi, yumusak ve ortopedik giydirin yeterli, ileriki yaslarda duzelecektir dedi. dedigi gibi oldu. belli belirsiz bi ice basma kaldi o kadar. hayatini etkileyecek bir sey asla degil.
gorunce icinizi rahatlatmak istedim:)
Canım diş filan mı çıkarıyor acaba?Benim kizim bu aralar cok agresif surekli agliyor mutsuz hayatimizda birseyde degismedi geceleri de full emmek istiyor asiei yoruldum artik.
Neydn dolayi yatti cok gecmis olsun.Benimde ne kdr zaman oldu asla geniz akintim gecmio yarinda pelini goturcem gece cok oksuruoCanım diş filan mı çıkarıyor acaba?
Böyle bir dönem oluyor ama Gnsl ben oğlanda yaşamıştım.
Benim kızımda bir gece hastanede yattı yeni geldik eve.
Boğazında aft çıkmış bende de olmuştu ya hala iyileşemedim.
Benim kizim da 1-2 haftadir oyle. Gece uyaninca meme veriyorum. Once de sik uyanir meme verirdim uyurdu ama artik uyumuyor da memeler aciyor o yoruluyor sinirleniyor.1 saat geciyor 2 saat geciyor. Sonra esim kucagina aliyor 1-2 saat o da kucaginda mayistiriyor kucakta uyuyor. Sonra yataga birakinca yine uyaniyor. Sanki bu 18 aylik donemdeki ayrilik kaygisina da benzemiyor. Gunduzleri bagimsiz daha fazla vakit gecirmeye basladi, kresin de buyuk faydasi oldu, ne guzel memeden uzaklasmisti hic aklina gelmiyordu derken iste bu 1-2 hafta gunduzleri de ayri bir dustu.Benim kizim bu aralar cok agresif surekli agliyor mutsuz hayatimizda birseyde degismedi geceleri de full emmek istiyor asiei yoruldum artik.
Butun disleri tamamlamadan meme birakmayi hayal edemiyorum. Bugun meme istediginde verdim bir alisi var uyusturucu bagimlisi gibi resmen. Kendimi de biliyorum ben, ondan beklerim tamam anne ben meme istemiyorum deyinceye kadar dayanamam veririmUzun süredir meme bıraktırmaya çalışıyorum ama bunun sonu salça sürmeye kadar gidecek sanırım
İhtiyaçları hiç bitmiyor bana artık bıkkınlık geldi. Özellikle bazı dönemler 45 dk da bir istediği oldu. Azalta azalta önce günde 5 e bugün de 3 e indirdim inşallah bir süre 3 e alıştırıp sonra tamamen kesebilirim.Butun disleri tamamlamadan meme birakmayi hayal edemiyorum. Bugun meme istediginde verdim bir alisi var uyusturucu bagimlisi gibi resmen. Kendimi de biliyorum ben, ondan beklerim tamam anne ben meme istemiyorum deyinceye kadar dayanamam veririmBir donem hic ihtiyac duymuyordu gun icinde hic vermedigim gunler oluyordu ama su ara oyle degil. Birakirken oyle ihtiyac duymadigi bir doneme denk getiririm herhalde.
insallah, ama bu haliyle bile cok guzel gelisme olmus. Krese ilk kaydolurken bilgileri aliyorlar not aliyorlardi. Ne kadar surede bir emiyor diye sordular, utana sikila 1 saat diye yuvarladim ki 1 saatten daha sik oldugu anlar oluyordu. Dudak isirmislardi cok fazla diye. Ben ister miyim boyle olmasini. Dikkatini cok guzel dagitiyorum, dagitma bittikten sonra yine cekistiriyordu. Demek ki ihtiyaci var diye veriyordum. Temennim ihtiyaci kalmamasi artik. Gunde 1-2 oldugu donemler de oldu. Bu da bir donem gececek bence.İhtiyaçları hiç bitmiyor bana artık bıkkınlık geldi. Özellikle bazı dönemler 45 dk da bir istediği oldu. Azalta azalta önce günde 5 e bugün de 3 e indirdim inşallah bir süre 3 e alıştırıp sonra tamamen kesebilirim.
Canım boğazında aftlar vardı.Neydn dolayi yatti cok gecmis olsun.Benimde ne kdr zaman oldu asla geniz akintim gecmio yarinda pelini goturcem gece cok oksuruo
Kopekler cikali baya oldu kizimin ama doktor dun 2 yas sendromu dedi.Goz hizasinda konusun ve kararli olun dedi bize.Meme icinde geceyi komple kesin aglayacak ama alisacak dedi daha baslamadim alistirmaya.Planlamam lazim oncr kendimi hazirlayip.umarim.gecicidir cidden cok yiprandim.Benim kizim da 1-2 haftadir oyle. Gece uyaninca meme veriyorum. Once de sik uyanir meme verirdim uyurdu ama artik uyumuyor da memeler aciyor o yoruluyor sinirleniyor.1 saat geciyor 2 saat geciyor. Sonra esim kucagina aliyor 1-2 saat o da kucaginda mayistiriyor kucakta uyuyor. Sonra yataga birakinca yine uyaniyor. Sanki bu 18 aylik donemdeki ayrilik kaygisina da benzemiyor. Gunduzleri bagimsiz daha fazla vakit gecirmeye basladi, kresin de buyuk faydasi oldu, ne guzel memeden uzaklasmisti hic aklina gelmiyordu derken iste bu 1-2 hafta gunduzleri de ayri bir dustu.
Kopek disleri daha cikmamisti ben ona bagladim kendimce, onlar geliyor galiba. Gecici oldugunu dusunuyorum. Yani bu dusunceye tutunuyorum zaten. Uykusuzluk, surekli yemek dusunmek ortaligi toplamak, kisir dongudeyim.
Son 1 haftadir cidden delirmis gni emiyor benimde kizm geceleri.Bu gecen ayda oldu.Doktor zamanla bu durumun huzursuzluk yapacagini soyledi.Gece emzirmesini mutlaka kes dedi refluyu cok tetikliyormus ama nasil yapicagim hic bilmiyorum.Cunku asiri yorgun oluorm sabahin 7snde kalkiorm is icin ve cocuklar uyyana kdr pestilim cikiyor.Butun disleri tamamlamadan meme birakmayi hayal edemiyorum. Bugun meme istediginde verdim bir alisi var uyusturucu bagimlisi gibi resmen. Kendimi de biliyorum ben, ondan beklerim tamam anne ben meme istemiyorum deyinceye kadar dayanamam veririmBir donem hic ihtiyac duymuyordu gun icinde hic vermedigim gunler oluyordu ama su ara oyle degil. Birakirken oyle ihtiyac duymadigi bir doneme denk getiririm herhalde.
3 müİhtiyaçları hiç bitmiyor bana artık bıkkınlık geldi. Özellikle bazı dönemler 45 dk da bir istediği oldu. Azalta azalta önce günde 5 e bugün de 3 e indirdim inşallah bir süre 3 e alıştırıp sonra tamamen kesebilirim.
Yok canim bende oksuruk.Pelinle selimde var.Doktora goturdum ciger temizmis sadece geniz akintisindan oksuruolarmis.İburaminle dost olduk zaten.Canım boğazında aftlar vardı.
Ateşi vardı.
Kanında enfeksiyon çıktı.
Sende öksürük var mı?
Bugün 3. Günüm gün de 3 kere emiyor aralarda çok istiyor ağlıyor ama ben hemen oyun oynatıyorum kucağıma alıp hoplatıp şarkı söylüyorum ya da sevdiği birşeyler veriyorum eline yesin diye.parkta baya zaman geçiriyoruz. Bu gün boyu devam ediyor. Ben gece bir kere öğle uykusuna yatmadan bir bi de gece uykusuna yatmadan bir emziriyorum. Bir hafta sonra geceyi tamamen keseceğim inş. Sizin dediğiniz dönemi bizde geçirdik hatta gerilerde var yazmışım gece 45 dk ya bir kalkıyor emiyor diye. Bunun yolu emzirmeyi bırakmaktan geçiyor ben gece kalktıkça su içirdim evin içinde dolaştırdım ışığı açmadan. Bak kızım herkes uyumuş bebeklerin uyumuş bizimde uyumamız lazım diye avuta avuta teke düşürdüm. İnş tamamen bırakır çok yoruldum çünkü3 müKizim memis koydu adimi.Ben evde yokum tabi gubduzleri ama ben geldiigmden sabaha kdr emio haftasonuda 1 oyun 1 meme arada gecen biskuvi isirdi emdi resmen ben sütüm.Bardaktaki süt.
Çok geçmiş olsun canım ya.Yok canim bende oksuruk.Pelinle selimde var.Doktora goturdum ciger temizmis sadece geniz akintisindan oksuruolarmis.İburaminle dost olduk zaten.
Ama benim agzimda aft var yara icinde agzim.Aftorad mi ne var ondan skıorm birde bir krem var ondan surdum bi o ii gelio
Benim kucagimda sakinlesse memeyi vermeyi icin hic dusunmem bile. Babasi kucaginda uyutunca onun omzuna basini dayamaya kosullanmis. Bana gelince kokudan mi nedir meme cekistiriyor, gunduz neyse de gece dikatini dagitmam cok zor. Esinim kucaginda gece 1-2 saat arasi direnip aglayinca mecbur bana veriyor sonrasinda. Dr. bize taa 9. ayda demisti gece emzirmesini birak diye. Hastalik ve dis olunca ozellikle imkansiz gibi geliyor bana. Nasil olacak bilmiyorum. Elim kolum baglanmis hissediyorum.Kopekler cikali baya oldu kizimin ama doktor dun 2 yas sendromu dedi.Goz hizasinda konusun ve kararli olun dedi bize.Meme icinde geceyi komple kesin aglayacak ama alisacak dedi daha baslamadim alistirmaya.Planlamam lazim oncr kendimi hazirlayip.umarim.gecicidir cidden cok yiprandim.