Bence çocuk dhaa da strese girer yaptirilmaya çalışılan şeyin korkutucu birşey olduğunu düşünebilir tuvalet eğitimi gibi düşünün hazır olmadan nasıl baslanmazsa yurumekde öyle birde genetik etkenler var mesela kızım aşırı geç konustu eşim de çok geç konuşmuş oyuzden herşeyi zamana bırakıyorum kendi nasıl isterse ne zmn isterse dieBize ortopedist zorlamayın o kendisi ne zaman isterse o zaman basar yürür hatta ne kadar geç o kadar iyi demişti. Ama rutin takibini yapan çocuk doktoru 15. Ayda desTekli yürüyor olmalı dedi
Biz de öyle düşünüyorduk doktoru sıkıştırdı bizi. ben 9 aylıkken yürümüşüm hiç bana çekmemiş ama dili iyi.Bence çocuk dhaa da strese girer yaptirilmaya çalışılan şeyin korkutucu birşey olduğunu düşünebilir tuvalet eğitimi gibi düşünün hazır olmadan nasıl baslanmazsa yurumekde öyle birde genetik etkenler var mesela kızım aşırı geç konustu eşim de çok geç konuşmuş oyuzden herşeyi zamana bırakıyorum kendi nasıl isterse ne zmn isterse die
Canım ya kıyamam iyi ki yazdınKızlar nasilsiniz.O kadar yogun ki gunler yetisemiyorum sanki 24 saat 24 saniye gibi geciyor. 1 gunun en az 50 saat olmasi laizm1Temmuzda krese baslayacak kizim bizde de onun telasi var.Yaz geldi oglanin yaz okulu telasi var valla is ev derken ben uyuyamiorm bile
Ben henüz ücretsiz izindeyim ama işe dönersem daha rahat olurum diye düşünüyorum psikolojik açıdan çünkü evde devamlı oyun şarkı koşturmaca park anneliği beni çok zorladıKızlar nasilsiniz.O kadar yogun ki gunler yetisemiyorum sanki 24 saat 24 saniye gibi geciyor. 1 gunun en az 50 saat olmasi laizm1Temmuzda krese baslayacak kizim bizde de onun telasi var.Yaz geldi oglanin yaz okulu telasi var valla is ev derken ben uyuyamiorm bile
İnan çalışmak sana da bebeğine de çok iyi gelecek nefes aldığını hissedeceksin ohh be diyeceksinBen henüz ücretsiz izindeyim ama işe dönersem daha rahat olurum diye düşünüyorum psikolojik açıdan çünkü evde devamlı oyun şarkı koşturmaca park anneliği beni çok zorladı
Aralik ola hayrolaCanım ya kıyamam iyi ki yazdın
Kendi adıma iyiyim bizim oğlanında anaokulu bitti inşallah Eylül’de 1. sınıf olucak.
Minnoşta iyi pek iştahı yok ama keyfi yerinde.
Çalışınca 24 saat kesinlikle yetmiyor çok haklısın yetişmek mümkün değil.
Bende Aralık ayında başlıycam çok zor geliyor.
Nasıl olucak bilmiyorum.
Orasida ayri bi olay en son 4 duvar uzerime yigiliodu ama yetsme telasi ve vicdan da cok zoe aman bilmiorm.ya her turlu zor aslinda anne olmak kadin olmak.Ben henüz ücretsiz izindeyim ama işe dönersem daha rahat olurum diye düşünüyorum psikolojik açıdan çünkü evde devamlı oyun şarkı koşturmaca park anneliği beni çok zorladı
Aslında 2023 Haziran’a kadar ücretsiz izin hakkım var ben erken kesip dönerim diyorum ama emin olamıyorum bakalım zaman ne gösterecek.Aralik ola hayrola
Valla insanla calismak cok zor zaten habire bagriolar bende psikopat oldum
Al benden de okadar..Gün yetmiyor hafta bitiyor ay bitiyor ortada birşey yok... Şükür sağlığımız yerinde .. Benimde büyük kızım ortaokula başlayacak kayıt şu bu stres sardı şimdiden beni.. Ağustosta işten çıkmayı düşünüyorum biraz da ben ev hanımlığı yapayım ondan sıkılayım istiyorum bakalım hayırlısı..Kızlar nasilsiniz.O kadar yogun ki gunler yetisemiyorum sanki 24 saat 24 saniye gibi geciyor. 1 gunun en az 50 saat olmasi laizm1Temmuzda krese baslayacak kizim bizde de onun telasi var.Yaz geldi oglanin yaz okulu telasi var valla is ev derken ben uyuyamiorm bile
Benim hakkim olsa donmezdim ama bana vermediler ne yazikki ama iste herkesij sartlari durumu baska baska bi yandanda calismak ruhen ii gelio ama cok ufak bebegim bilmiorm ins ii olsunalr ne diim.Aslında 2023 Haziran’a kadar ücretsiz izin hakkım var ben erken kesip dönerim diyorum ama emin olamıyorum bakalım zaman ne gösterecek.
Zaten diyorum bundan sonra hep çalışıcam değerini bileyim.
Sonra da diyorum Haziran’da başlarsam 30 gün yıllık izin hakkım olacak Aralık’ta başlarsam 60 gün yazın 30gün bana az gelebilir:
Aslinda bu surecte cok kararsizloklar yasadik ise devam surexinde dondum izin alamadim sonra cocuklarim heba oluo gbi geldi ayriomay dusundum ama ben pek istejncikabilen biri deioim sonrasi beni korkutuo insanligin her tur hali var aslinda ben ise geliorm die kres ve etutle benim maasim bitio iisn komigi. ama bir yandada ilrri tek kalirsam calismazsam napicam diorm bilmiorm.Al benden de okadar..Gün yetmiyor hafta bitiyor ay bitiyor ortada birşey yok... Şükür sağlığımız yerinde .. Benimde büyük kızım ortaokula başlayacak kayıt şu bu stres sardı şimdiden beni.. Ağustosta işten çıkmayı düşünüyorum biraz da ben ev hanımlığı yapayım ondan sıkılayım istiyorum bakalım hayırlısı..
Çok kararsızım açıkcası Haziran olması çok kötü aslında bütün yazı çalışarak geçirmek istemiyorum çünkü ücretsiz izinden dönüp yıllık izin alamam.Benim hakkim olsa donmezdim ama bana vermediler ne yazikki ama iste herkesij sartlari durumu baska baska bi yandanda calismak ruhen ii gelio ama cok ufak bebegim bilmiorm ins ii olsunalr ne diim.
İnşallah eylülü iple çekiyorum. Bebeğim iyice bağlandı bana, başlarda zor olsa da zamanla daha güzel olur diye düşünüyorumİnan çalışmak sana da bebeğine de çok iyi gelecek nefes aldığını hissedeceksin ohh be diyeceksin
Benim kizim bi noktadan sonra agzindan cikariyor tukuruyor fln...Hem yaz hem disler bizi zorluyor.Gecmeyen kaka bozuklugu var bi gunu digerini tutmuo covifdrn sonrw bi toplanamadi o oyle oldukca pisikte yapio doktor bagirsak duzenleyici yazdi gene.Bakalim ins yarar.merhaba arkadaşlar, nasıl gidiyorAra ara giriyorum gönderiler bayağı azalmış bebeler büyüyünce dertler de çoğalıyor yemek derdi ayrı huysuzluğu ayrı
Yemekle arası nasıl bebeklerimizin benimki bu ara reddediyor kendi yemek istiyor ancak hepsini döküp dağıtıyor gün içerisinde hiç bir şey yemez oldu sadece emiyor ve zayıflamaya başladığını hissediyorum