Canım bebeği cinsiyeti belli oldu mu?Selam kızlar nasılsınız bakalım okudum 2 sayfayı herkes aynı süreçte hemen hemen. Zaman yetmiyor gün süresinin en az 2 katına çıkması lazım. Tüm isler bitti ohh hadi bir kahve içiyim diyorum kahve sehpada buz olamasa kadar neler çıkıyor ah ah...
Kızım lgs ye girecek ortanca ortaokula başlayacak onun kayıt zamanı stresi eee bebek zaten tam bir kuduruk yerinde durmuyor. Resim yapıyor ablası test çözerken kalemleri yakalıyor karalıyor heryeri bir de pek süslü bileşik takıyor ahahahahaha z kuşağı ne fena ya. Yanında birsey konusulmuyor hemen anlıyor Ay sen Türkce mi biliyorsun diyoruz Ama allah bağışlasın hepsini hayat onlarla güzel....
Eh bilenler var hamileyim 23 hafta bitiyor. Şimdilik herşey yolunda plasentam yukarı çıktı kanamalar nihayet son buldu. Bayram sonrası kontrol bakalım nasıl bebiş. Bizden de böyle arkadaşlar.
Bir de size şey sorucam bizim 3 numara park yatakta hala bizimle, bebek gelmeden aylar once odasını ayırmak ya da hiç ayırmamak gerekirmiş kardeş kıskançlığı ya da 2. Plâna düşmüş hissetmemesi için. Odası var aslında ama çok deli yatıyor yatağı ikea yatağı ondan düşer diye cesaret edemedim. Bir de o kadar küçük ki ayrılamıyorum kıyamam ona bana çok düşkün ablası bana sarılınca önümüzde gelip ağlamaya başlıyor benim benim işareti yapıyor elini göğsüne koyup
Bebeğe de portatif bizi bir süre götürecek hır beşik alalım diyoruz ama odamız o kadar da geniş değil, böyle çok yer kaplamayan bir beşik tavsiyesi olan olur mu acaba