Seninde cnm sevdiklerimizle nice guzel bayramlara insArkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun
Doktorumuz bize bugune kadar hic tavsiye etmedi sudocremi oglum 6 yasina girecek hep ayni doktordayiz simdi kizimda ayni doktorda ve bizim eve daha sudocrem girmedi.Ben ilk bebegimde sudocrem kullndim ama auan doktorlar onermiyor BHA var icinde ve bu bilesen cocuklardaki akyuvar yapisini bozuyormus.Bizimde covid sonrasi ciddi bi pisik sorunumuz oldu halada devam ediyor ara ara bariyer bozuldu bir kere ama zeytinyagi mustela bepanthol vs bisiler idare ediyoruz.
Benim iki kere ihtiyacım oldu fayda zarar olarak tartıp öyle uyguladık gerçekten dakikalar içinde toparlamıştı. Bha olması elbette sıkıntı. Rutin kullanımda tüylenme sorunu olabileceğini duymuştum da Akyuvar açısından çok sorun olabileceğini bilmiyordum.Ben ilk bebegimde sudocrem kullndim ama auan doktorlar onermiyor BHA var icinde ve bu bilesen cocuklardaki akyuvar yapisini bozuyormus.Bizimde covid sonrasi ciddi bi pisik sorunumuz oldu halada devam ediyor ara ara bariyer bozuldu bir kere ama zeytinyagi mustela bepanthol vs bisiler idare ediyoruz.
Evet cok ise yariyor.Ben bu bilgiyi bilmeden ve o zamn da pahali olmasina ragmen ozellikle onu almistim en iyisi diye.Sonra duydum bunu.Benim iki kere ihtiyacım oldu fayda zarar olarak tartıp öyle uyguladık gerçekten dakikalar içinde toparlamıştı. Bha olması elbette sıkıntı. Rutin kullanımda tüylenme sorunu olabileceğini duymuştum da Akyuvar açısından çok sorun olabileceğini bilmiyordum.
Rahat geçirmenize çok sevindim yeni bebek geliyor kimbilir belki lazım olur teşekkürler kuzum.Günaydın arkadaşlar.. Ben de dedim tatilde hiç bakamadım sayfalar dolusu yazılmıştır diye ama herkes benimle aynı durumdaymış galiba...
Bayram tatili için Ankara'ya gittik burada sormuştum araba tutmasına çözüm önerisi.. Tecrübe eden olmamıştı ben de paylaşayım da birilerinin işine yarar belki.. Doktorumuz bir şurup vermişti evden çıkmadan önce kilosuna göre onu verdim sadece bir kere aynı zamanda göbek deliğine çapraz bir şekilde yara bandı taktım bu da doktor önerisi... Şükürler olsun yolculuğumuz gayet keyifli geçti... Ankara içinde araba seyahatlerimizde sadece bant taktım şurup vermediğim halde gayet mutluydu.. Gerekmesin inşallah kimseye ama olurda gerekirse denenmiş olduğunu bilin istedim..
Ay ben kullanıyprum hepDoktorumuz bize bugune kadar hic tavsiye etmedi sudocremi oglum 6 yasina girecek hep ayni doktordayiz simdi kizimda ayni doktorda ve bizim eve daha sudocrem girmedi.
Ben de kullanıyorum ve çok iyi geliyor.. Zararlı olduğunu ilk defa duydum bitmek üzere hatta almayayım bir daha ozaman... Mustela da yeni doğduğunda almıştım ama hiç geçirmedi . Başka memnun olunan yararlı varsa tavsiye etselerde alsak..Ay ben kullanıyprum hepyani geçmeyen pişiği vardı yengem tavsiye etti. Çok iyi geliyo gerçekten hemen geçiriyo diye sürüyordum
Aynen mustela kullanıyodum bende geçirmiyor incia almıştım doğal diye oda geçirmiyor ama sudocrem çok iyi gelmiştiBen de kullanıyorum ve çok iyi geliyor.. Zararlı olduğunu ilk defa duydum bitmek üzere hatta almayayım bir daha ozaman... Mustela da yeni doğduğunda almıştım ama hiç geçirmedi . Başka memnun olunan yararlı varsa tavsiye etselerde alsak..
Bence bir şey olmaz kuzum ya pişik kremlerini hep sorarak kullandım oğlum çokpişik olurdu ama benim kız sadece antibiyotik kullanırken pişik oldu bir şey yemiyor ona bağlıyorum.Ay ben kullanıyprum hepyani geçmeyen pişiği vardı yengem tavsiye etti. Çok iyi geliyo gerçekten hemen geçiriyo diye sürüyordum
Canım ben birkaç defa yazdım buraya aktardan babek diye bir krem kullanıyordum ama kızım daha 1 kere pişik oldu onda da mantar kremi verdi direkt çok kötü olmuştu çünkü hameta ile birlikte kullanmıştık ama o antibiyotik kaynaklı ağır bir pişikti.Ben de kullanıyorum ve çok iyi geliyor.. Zararlı olduğunu ilk defa duydum bitmek üzere hatta almayayım bir daha ozaman... Mustela da yeni doğduğunda almıştım ama hiç geçirmedi . Başka memnun olunan yararlı varsa tavsiye etselerde alsak..
Benim büyük kızımda çok hassas ciltliydi bepanthen kullanıyordum çocuğun pişiği sırtına kadar çıktı.. Meğersem bepathen ve türlerine alerjisi varmış çocuğun ne zaman sonra keşfettim... Travazol falan kullandım dr hametan falan verdi.. Travazol da da yanlış hatırlamıyorsam kortizon var diye çok kullanmamaya çalışıyordum...En çok ta sebamed kullanmıştım sonra da onun da içeriği temiz değil dendi...Canım ben birkaç defa yazdım buraya aktardan babek diye bir krem kullanıyordum ama kızım daha 1 kere pişik oldu onda da mantar kremi verdi direkt çok kötü olmuştu çünkü hameta ile birlikte kullanmıştık ama o antibiyotik kaynaklı ağır bir pişikti.
Oğlumda hep babek kullandık ve hametan yine ama çok olurdu ona çok çeşitli kremler denerdik isimlerini hiç hatırlamıyorum.
Pişiğin türlerine göre de krem kullanmak gerekiyor sanırım.
Mesela bazen mustela çok iyi gelirdi bazen asla geçirmezdi.
sudocrem kullanmadım hiç vermedi ama geçireceğini bilsem alıp kullanırdım pişik olayı çok sıkıntı.
Aynen oğlum bayramda hasta oldu ve şu ana kadar 3 kez antibiyotik kullandı. O kadar üzülüyorum ki. Daha küçücük bedeni. Ama ne yapayım isteyerek hasta etmiyorum kiBence bir şey olmaz kuzum ya pişik kremlerini hep sorarak kullandım oğlum çokpişik olurdu ama benim kız sadece antibiyotik kullanırken pişik oldu bir şey yemiyor ona bağlıyorum.
Antibiyotik pişiğine de mantar için krem verdi onu kullandık, hametan ile birlikte.
Oğluma da aktardan bir krem aldırmıştı o iyi geliyordu.
yediklerimiz içtiklerimiz kullandığımız nemlendiricilerde bile kimbilir neler var.
Antibiyotik kullandık biz ya içti onu kreme gelene kadar boşver bir şey olmaz.
Bant olayini yazmistik aslindaGünaydın arkadaşlar.. Ben de dedim tatilde hiç bakamadım sayfalar dolusu yazılmıştır diye ama herkes benimle aynı durumdaymış galiba...
Bayram tatili için Ankara'ya gittik burada sormuştum araba tutmasına çözüm önerisi.. Tecrübe eden olmamıştı ben de paylaşayım da birilerinin işine yarar belki.. Doktorumuz bir şurup vermişti evden çıkmadan önce kilosuna göre onu verdim sadece bir kere aynı zamanda göbek deliğine çapraz bir şekilde yara bandı taktım bu da doktor önerisi... Şükürler olsun yolculuğumuz gayet keyifli geçti... Ankara içinde araba seyahatlerimizde sadece bant taktım şurup vermediğim halde gayet mutluydu.. Gerekmesin inşallah kimseye ama olurda gerekirse denenmiş olduğunu bilin istedim..
Evet kesinlikle turune gore ise yariyor mesela mantar tureviyle maalesef kortizonlu gerekiyor yada antbytikli ama normal alerjikse bepanten vs geciriyor.Fito onerdi ufak capli olanalrda hametan gbi oda.Doktorun dedigi yapisi yogun olsunki popoda uzun sure kalsin die.Antbytik donemi probytik te almak lazim yoksa psiikten iyice kisir dongu oluyor bizim haal skinti suanCanım ben birkaç defa yazdım buraya aktardan babek diye bir krem kullanıyordum ama kızım daha 1 kere pişik oldu onda da mantar kremi verdi direkt çok kötü olmuştu çünkü hameta ile birlikte kullanmıştık ama o antibiyotik kaynaklı ağır bir pişikti.
Oğlumda hep babek kullandık ve hametan yine ama çok olurdu ona çok çeşitli kremler denerdik isimlerini hiç hatırlamıyorum.
Pişiğin türlerine göre de krem kullanmak gerekiyor sanırım.
Mesela bazen mustela çok iyi gelirdi bazen asla geçirmezdi.
sudocrem kullanmadım hiç vermedi ama geçireceğini bilsem alıp kullanırdım pişik olayı çok sıkıntı.
Yaa bant olayını herkes söylüyor da kulaktan dolma olduğu için pek inandırıcı gelmiyordu bana :)) burda yaptık oldu denildiysede ben kaçırmışım demekki...Malum oruç kafa algılarım belli bir saatten sonra kapanmışsa :)Bant olayini yazmistik aslindaAma deneyimlemnize sevindim ben ilacida veriyrodum.buyudukce gecio zaten ins sizinkide hemen gecer
İse yaramisya cok sukurYaa bant olayını herkes söylüyor da kulaktan dolma olduğu için pek inandırıcı gelmiyordu bana :)) burda yaptık oldu denildiysede ben kaçırmışım demekki...Malum oruç kafa algılarım belli bir saatten sonra kapanmışsa :)
İşte o babek dediğim krem çok yoğun bembeyaz bir şey zaten geçmemesi mümkün değil poposu ister istemez beyaz oluveriyorEvet kesinlikle turune gore ise yariyor mesela mantar tureviyle maalesef kortizonlu gerekiyor yada antbytikli ama normal alerjikse bepanten vs geciriyor.Fito onerdi ufak capli olanalrda hametan gbi oda.Doktorun dedigi yapisi yogun olsunki popoda uzun sure kalsin die.Antbytik donemi probytik te almak lazim yoksa psiikten iyice kisir dongu oluyor bizim haal skinti suan
Hasta olacaksa oluyor benim oğlanın Cumartesi antibiyotiği bitti şimdi yine hasta elimden bir şey gelmiyor ne yapabilirim ki bir gün okula gidiyor hasta oluyor.Aynen oğlum bayramda hasta oldu ve şu ana kadar 3 kez antibiyotik kullandı. O kadar üzülüyorum ki. Daha küçücük bedeni. Ama ne yapayım isteyerek hasta etmiyorum ki