Yaptirdiniz mi peki?Onu zaten hic anlamiorm ne anliycam bitti mi bitmedi mi
Bwnde öyle düşünüyorum açıkcasıIsınmadan ve daha da hareketlenmeden yaptirin bence niyetinkz varsa.
Hareketlendikce zor oluyor.
Yurumeye baslayinca oraya buraya carpar.
Ins birde o cikmaz ya cnmAşısiz olmaz tabii ben 9 ay yapilmadi diye cok tedirginim ya karsilasirsa virusle diye.
Tabi yaptirdik.3muzde cok sukur gecti.Yaptirdiniz mi peki?
Gecmis sun canım.Tabi yaptirdik.3muzde cok sukur gecti.
Saol cnm.Gecmis sun canım.
Ben baharda ve kucuk yaptirdim bezli olmasi ve ne kdr kucukse o kdr iyi.Su bir kar yagicak galiba sonrasi normale doner yaptr gtsn 1 hafta zaten.bezli ck kolay topluyor.Kızlar bu arada ben artık sünnet ettirmek istiyorum. Eşim havalar ısınsın diyor. Sizce? Bi iki ay daha beklesek mi ?
Benim bebeğimde henüz böyle bir durum yok ancak aklıma acaba demiri düşük olabilir mi diye geldi. kan değerlerine hiç bakıldı mı?Benim kizim yaklasik 1 aydir cok istahsiz..
Hicbir sey yemiyor..
Kilo da almiyor.
9.100-200 arasi kaldi.
Benim durumumda olan var mi?
Yok demiri baya iyi yeni bakildi.Benim bebeğimde henüz böyle bir durum yok ancak aklıma acaba demiri düşük olabilir mi diye geldi. kan değerlerine hiç bakıldı mı?
Diş çıkınca böyle oluyor ne yazık kiBenim kizim yaklasik 1 aydir cok istahsiz..
Hicbir sey yemiyor..
Kilo da almiyor.
9.100-200 arasi kaldi.
Biz cok gec dis cikarttik.Diş çıkınca böyle oluyor ne yazık ki
O zaman diş etkisiYok demiri baya iyi yeni bakildi.
Ne zaman dis cikarmaya basladi boyle oldu.
Bizimde gecen hafta ikincisi cikti ama ne cikmak allahim yarabbim 3 hafta boyunca ne oldugunu anlamaya calistik.O zaman diş etkisikolayca atlatın şu süreci. Benim kızımda daha iki diş var altta diğerlerinden ses yok.
Benimki bir haftadır yeni yeni birşeyler ağzına sokmaya başladı. Ek gıda süreci ben de travma olarak kaldı.9 kilo var yok hala. 8 diş çıktı perişanlık yani.umarım çabuk atlatır.Biz cok gec dis cikarttik.
Oglumda oyleydi.
Ilk disi 9 aylik cikti kizimda 9 aylikti ikinci disi de yeni cikti.
Bayadir sıkıntılı ama hepsinin yeri olusmus arka arkaya çıkacak dedi doktor.
Muhtemelen yenileri geliyor.
Ama gercekten yemiyor yani cok uzuluyorum
Baktim ustlerde sis duruyor.
Doktoru ne diyor. Belki emeklemeden yürür. Bazı bebekler öyle çabucak yürüyormuşKızlar bnm bebiş hâlâ emeklemiyor normal mi
Domuz gribi ve covidle beraber ayni aralikta kaldik 9.400 mu ne suan ama 3 aydir ayni 7.diside cikio suan.Zaten bebekler 1 yasa yakin bu kilo da sabitlenir max 10 lari gorur istisna yuksek dogum kilosu daha aktif olmama vs de olur.Benim oglumdada oyle olmustu.Yoksa zaten asiri kilolu olmalari lazim yine bunca hastaliga cok iyiler uzme kendini hic.Yurume hizlandikca dahada verir eger disten yemezse.8 aydir aktif yuruyor bnm kizim simdi o enerjiyi ya yemekten alcak ya yakicak. E hastaliklarda yiyemedi napti yakti.Benim kizim yaklasik 1 aydir cok istahsiz..
Hicbir sey yemiyor..
Kilo da almiyor.
9.100-200 arasi kaldi.
Evet normal her bebek emekleyecek diye bir kural yokmuş. Gelişimsel anlamda kimi bebek emeklemeden doğrulup yürüyebilirmiş. Bizim görüştüğümüz doktorlar böyle dedi.Kızlar bnm bebiş hâlâ emeklemiyor normal mi