Ohh cok sukur sizde negatife donmussunuzdur ins.Cem negatif cok sukur dun cikti testi bu aksamda biz vercez cemin karantinasi bitti ise gitti testsiz gel diolartest verdik
Ya ben korkuyorum valla kizamik aşısından ama bu mikropla karsilasmasindan daha cok korkuyorum acikcasi.Aynen bizede ebe oyle soyledi.Domuz gribinden sonra yapmayalim dedi simdide covid oldu 1 yasi bekliycez ise donmeden olsun diodum ama olmiycak ins cok ates yapmaz.
Mecbur gidicez galiba şı yumurta alerjisi de geçseydi biO zaman tekrar baktirmak gerekecek sanirim degil mi?
Doktora goturup sorsan mi
Canım 10 güne bir fırınlanmış bebek keki ile demeyebilirsin alerjisini.Mecbur gidicez galiba şı yumurta alerjisi de geçseydi bi
10 güne bir derken nasıl yani canımHerkese çok geçmiş olsun kızlar.
Canım 10 güne bir fırınlanmış bebek keki ile demeyebilirsin alerjisini.
Mesela bebek keki yaptın azıcık yedir alerji belirtisi var mı yok mu bir bak. Eğer varsa 10 gün tekrar diyet yaptır sonra yeniden dene. Bu şekilde ara ara denemelisin canım.10 güne bir derken nasıl yani canım
Peki önce ben denesem olur mu o şekilde. Çünkü 8.ayında da ilk ben denedim ve vücudu kızarmıştı. Ben denediğimde problem olmazsa ona denettirsemMesela bebek keki yaptın azıcık yedir alerji belirtisi var mı yok mu bir bak. Eğer varsa 10 gün tekrar diyet yaptır sonra yeniden dene. Bu şekilde ara ara denemelisin canım.
Ayy canım cok teşekkür ediyprum bakıcam hemenCanımEk gıda 9. Ay = @birmuhendisbirpediatrist
See Instagram 'Ek gıda 9. Ay' highlights from Pınar Ak Soydan (@birmuhendisbirpediatrist)www.instagram.com Azze instagramda birmühendisbirdoktor diye sayfa var. Bebekleri bizimkilerle yaşıt. Ve başından beri yumurta ve süt ürünleri alerjisi var. Süt ürünleri alerjisi bitti ama yumurta devam ediyor. Annesi 10 güne bir deniyor. Hatta fırınlanmışı yiyebiliyor artık bebişi.
Aaaa ben sen yeyince sorun olmuyor sanıyordum tabiki önce senin denemen lazım canım. Yine 3 gün kuralıylaPeki önce ben denesem olur mu o şekilde. Çünkü 8.ayında da ilk ben denedim ve vücudu kızarmıştı. Ben denediğimde problem olmazsa ona denettirsem
Yok canım maalesef 3.günnde kızarmıştı bebeğimAaaa ben sen yeyince sorun olmuyor sanıyordum tabiki önce senin denemen lazım canım. Yine 3 gün kuralıyla
Sen 10 güne 2 haftaya dene. Benim bebeğiminki de artık geçti çok şükür. Ben önce kendimde denedim fırınlanmış pişmiş çiğ şeklinde sırasıyla denedim. Bozup bozup tekrardan baştan aldım sonunda geçmişti. Şimdi kendisi de yiyor tabi bizde gaz sıkıntısı sancı hala var ama eskisine oranla düzelme var.inş seninki de geçmiştir. Bu dediğim kadın çok uzun zamandır 10 güne iki haftaya bir deniyor şu an bebişi fırınlanmış ürünleri yiyor.Yok canım maalesef 3.günnde kızarmıştı bebeğimama bi umut geçniştir belki
Oy çok şükür canımSen 10 güne 2 haftaya dene. Benim bebeğiminki de artık geçti çok şükür. Ben önce kendimde denedim fırınlanmış pişmiş çiğ şeklinde sırasıyla denedim. Bozup bozup tekrardan baştan aldım sonunda geçmişti. Şimdi kendisi de yiyor tabi bizde gaz sıkıntısı sancı hala var ama eskisine oranla düzelme var.inş seninki de geçmiştir. Bu dediğim kadın çok uzun zamandır 10 güne iki haftaya bir deniyor şu an bebişi fırınlanmış ürünleri yiyor.
İnşallah canımUmarım çabucak geçer neye alerjisi varsa tüm alerjik bebeklerin
Isınmadan ve daha da hareketlenmeden yaptirin bence niyetinkz varsa.Kızlar bu arada ben artık sünnet ettirmek istiyorum. Eşim havalar ısınsın diyor. Sizce? Bi iki ay daha beklesek mi ?
Onu zaten hic anlamiorm ne anliycam bitti mi bitmedi miOhh cok sukur sizde negatife donmussunuzdur ins.
Test cogu kisi tekrar yaptirmiyor artik.
Asiyi yaptircam tabi ben asisiz daha zor.Ama ins kolay gecer asi sonrasiYa ben korkuyorum valla kizamik aşısından ama bu mikropla karsilasmasindan daha cok korkuyorum acikcasi.
Insallah bir aksilik cikmadan yaptiririz.
Benim oglan simdi okula da baslayacak tekrar korkuyorum influanza da gelecek diye.
Aşısiz olmaz tabii ben 9 ay yapilmadi diye cok tedirginim ya karsilasirsa virusle diye.Asiyi yaptircam tabi ben asisiz daha zor.Ama ins kolay gecer asi sonrasi