- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 35
Bizim de vardı, iyiydik de, ama bu bir aydır fena ya, nasıl düzelecek bilmiyorum. Yaşını bekleyeyim, gözlemleyeyim bir, çok zorlanırsam eğitimi araştırayım diyorum. Umarım gerek kalmazEğitim olarak değil de biz bi rutin oluşturmaya çalıştık doktorumuzun önerisiyle. Her akşam aynı şeyleri yapıyoruz uykuya rahat geçiyor.
Bizde bebekken hiç emeklememisiz heralde buda öyle olacakDoktoru ne diyor. Belki emeklemeden yürür. Bazı bebekler öyle çabucak yürüyormuş
Evet genetik oluyor emeklemeden yürüyor bazı bebişler. Dönmesinde oturmasında sorun yoksa kaygılanma hiçBizde bebekken hiç emeklememisiz heralde buda öyle olacak
Biz de hiç belirti yok. Sağlıkla çıkarırlar inşallah.Bugun baktimda alt damagin biraz kizarik vede huzursuz bir kac gundur acaba dismi gelicek
Ben de her halde öyleymişim. Fotolarda 1.5 yasında falanım ama sadece 4 diş var.Olur ya bizimde daha ikinci yeni patladı iste.
Annem der sen yuruyordun ama dislerin yoktu
InsaAllahBiz de hiç belirti yok. Sağlıkla çıkarırlar inşallah.
Kendimi uyuyor koyunca yoksa emzirme vs ile mi?Eğitim olarak değil de biz bi rutin oluşturmaya çalıştık doktorumuzun önerisiyle. Her akşam aynı şeyleri yapıyoruz uykuya rahat geçiyor.
Önce emiyor bazen memede uyuduğu oluyor ama doktor dedi ki tehlikeli sularda yüzüyorsunuz bunu bırakın. Yanımda uzanıyor pışpış yapıyorum saçını okşuyorum. Bazen de beşiğine koyuyorum hafif sallıyorum ona sabit ses tonunda ninni söylüyorum. Bir dönem emzik almıyordu yine bu aralar favorisi oldu emzik de işimizi kolaylaştırıyor.Kendimi uyuyor koyunca yoksa emzirme vs ile mi?
Kızlar uyku eğitimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben hiç istemiyorum ama eşim de böyle devam ederse çok yıpranacağımızı, eğitim almak gerektiğini düşünüyor. Ben ağlamasına dayanamam ama, nasıl yapsam bilmiyorum ya.
Niye tehlikeli olsun ki bebekler emerken rahatlıyor ve güzelce doyup uyuyor. Yöntemleriniz çok güzel bence destekler de bağımlı olacağı kadar çok gelmedi bana. Belki sallama azaltılarak kesilebilir ya da emzik dişlere damağa zarar vermesin diye bırakılabilir. İlerde de ninni yerini kitap ya da masal alacak yine uzun süre bizimle uyuyacaklar. Çok yoruluyorsanız ya da uyku düzeni kötüyse çok sık uyanıyorsa öyle uyku eğitimi düşünülmeli bence. Çok yöntem var artık ağlatarak yapılmıyorÖnce emiyor bazen memede uyuduğu oluyor ama doktor dedi ki tehlikeli sularda yüzüyorsunuz bunu bırakın. Yanımda uzanıyor pışpış yapıyorum saçını okşuyorum. Bazen de beşiğine koyuyorum hafif sallıyorum ona sabit ses tonunda ninni söylüyorum. Bir dönem emzik almıyordu yine bu aralar favorisi oldu emzik de işimizi kolaylaştırıyor.
Yok cnm sorun popo üzerinde gidiyor evi turluyor o sekildeEvet genetik oluyor emeklemeden yürüyor bazı bebişler. Dönmesinde oturmasında sorun yoksa kaygılanma hiç
Demek ki baya hafiflemiş canım. İstersen 10 gün sonra bir daha dene için rahat etmezse. Pişik ilk defa yediği şeylere karşıda olabiliyor bünyesi uzun bir aradan sonra ilk defa yumurtayla karşılaştı normal olabilir.Kızlar merhaba. 3 gün yumurtalı kek yapıp denedim ve vücudunda döküntü olmadıama pişik oldu ve gece uykusunda sürekli dönüp durdu
Evet döküntü olmaması bile mucizeDemek ki baya hafiflemiş canım. İstersen 10 gün sonra bir daha dene için rahat etmezse. Pişik ilk defa yediği şeylere karşıda olabiliyor bünyesi uzun bir aradan sonra ilk defa yumurtayla karşılaştı normal olabilir.
Ay maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar biz mini mini 6+3 uz. Ayy allahım 40 haftalara ulaşmak öyle uzaaakkk geliyor ki anlatamam. Ama kalbini duydum ya Rabbime şükürler olsun.
Uyuma konusunda sürekli bana bağımlı olabilir benim dışımda birisi uyutmak istediğinde zorlanabilir diye.Niye tehlikeli olsun ki bebekler emerken rahatlıyor ve güzelce doyup uyuyor. Yöntemleriniz çok güzel bence destekler de bağımlı olacağı kadar çok gelmedi bana. Belki sallama azaltılarak kesilebilir ya da emzik dişlere damağa zarar vermesin diye bırakılabilir. İlerde de ninni yerini kitap ya da masal alacak yine uzun süre bizimle uyuyacaklar. Çok yoruluyorsanız ya da uyku düzeni kötüyse çok sık uyanıyorsa öyle uyku eğitimi düşünülmeli bence. Çok yöntem var artık ağlatarak yapılmıyor
Pişik olduğu için ara verip tekrar dene bence. Sonra ona denetirsin.Umarım hiç bir sıkıntı kalmazEvet döküntü olmaması bile mucizeşimdilik başka bişe denemim demi
Anlıyorum, benim kızım emerek uyuyordu çalışmaya başladım ve 3.gün annemde uyumaya alıştı, çocuklar çabuk uyum sağlıyor bence. Emmeleriyle ilgili geleceğe yönelik olumsuz yorum yapıp anneleri kaygılandıranlardan ben pek hoşlanmıyorumUyuma konusunda sürekli bana bağımlı olabilir benim dışımda birisi uyutmak istediğinde zorlanabilir diye.
Benim kız da emeklemeden yürüdü.. Bende hep özenmiştim şöyle patır patır yerlerde dolansa diye.. Şimdi dakika oturmak istemiyor..Kızlar bnm bebiş hâlâ emeklemiyor normal mi
İnşallah yaPişik olduğu için ara verip tekrar dene bence. Sonra ona denetirsin.Umarım hiç bir sıkıntı kalmaz