2021 Nisan Anneleri

Bacak agrisi kovidden once vardi buyuke agrisi oldugunu dusnduk cunku takiliyor gibi oluyor.Covidde o aksam ateslendiginde bacagim agrio dedi sonra bacak agrisi gecti.
Hic o kdr ciddi aglama vs olmadi ama bildigin atlayip zipliyor surekli masalardan atliyor.
Ama o takilma arada oluyor benime kasilirdi ama bu kdr ufak degildim ergenlik doneminde olurdu.
Basagrisida birkac zamandir var.
Yeni bi hastalik belkide valla bilmorm bende goturucem ins bi kalbine baksinlar gerekiosa ayagina baksinlar suphe beni delirticek.Yas olarakta benimki icin ayak agrisi risk 8 yasinsa Allah korusun aklima baska seyler gelio bazen ama genel halide iyi.

Ates yok bizde gece kalkip telefon isigiyla dokuntu ve soyulma baktimTovbeler olsun ya.Nelerle ugrasir olduk.

Ates yok bizde gece kalkip telefon isigiyla dokuntu ve soyulma baktimTovbeler olsun ya.Nelerle ugrasir olduk.
Ay kendimi gordüm bende gece ayaklarim agriyor deyince actim telefonun feneri baya bir inceledim kirmizi gibi geldi sonra kendimi inceledim ayni dedim sorun yok devam

Ya bizimki de oyle atliyor zipliyor.
Gece ayaklarin cok mu agridi dedim yoooo dedi
Yok ya yoktur buyume agrisi olabilir.

Rica ederim En güzeli test çok yıpratıyor insanı o mu bu mu diye düşünmek. Testte de %10 yanılma payı oluyormuş o yüzden yne de anne gözlemi çok önemli

Ay kendimi gordüm bende gece ayaklarim agriyor deyince actim telefonun feneri baya bir inceledim kirmizi gibi geldi sonra kendimi inceledim ayni dedim sorun yok devam
Insan gec kalmaktan cok korkuyor Allah korusun ya.Bakalim cem test verdi ins negatiftir de pazrtesi aksamida biz vericez

Ya bizimki de oyle atliyor zipliyor.
Gece ayaklarin cok mu agridi dedim yoooo dedi
Yok ya yoktur buyume agrisi olabilir.
Su isler bitsinde cocuk doktoruna goturucem.Sonra gerekli olursa cocuk kardiyologuna gotururum zaten testti hastaneydi srekli para harciyoruz.Saglik olsunda napalim artik.

11.ay da regl oldum artık bende o bel ve kasık ağrılarım regl hazırlığıymış şuan karnım çok şiş

Rica ederim En güzeli test çok yıpratıyor insanı o mu bu mu diye düşünmek. Testte de %10 yanılma payı oluyormuş o yüzden yne de anne gözlemi çok önemli
Evet onuda duymuştum yanılma payı varmış.bakalım artık kendi çabalarımla bulmaya çalışıcam.bulamazsam test yaptırırım her yiyeceği 1 hafta deniycem.illaki sonuç verir diye düşünüyorum

Sırtına her gıda için birer damla damlatılıyor sonra çok minik iğne gibi bi şeyle deri emsin diye dokunuyor bekletiliyor kızarmadan çok kızarıklık içinde beyaz kabartoya dikkat ediyor
Cevabın için teşekkür ederimBende her yiyeceği 1 hafta deniycem bakalım sonuç nasıl olacak.hala netleştiremezsem test yaptırıcam

hanımlaaar bi arkadaşım 6 ay içinde tekrar ikinci alerji testi yapılmıyor dedi. Peki bu farklı doktora gitsekte geçerli mi

hanımlaaar bi arkadaşım 6 ay içinde tekrar ikinci alerji testi yapılmıyor dedi. Peki bu farklı doktora gitsekte geçerli mi
Azze onu bilmiyorum ama 1 yasindan once yapilan alerji testlerinin cok anlami yok demisti bizim doktorumuz biraz daha beklesen mi?
Tabii karismak istemem cok anlamadigim bir konu.
Gerci yasina girecekler ama.

Azze onu bilmiyorum ama 1 yasindan once yapilan alerji testlerinin cok anlami yok demisti bizim doktorumuz biraz daha beklesen mi?
Tabii karismak istemem cok anlamadigim bir konu.
Gerci yasina girecekler ama.
Canım biz 8 aylıkken yaptırdık sadece yımurta alerjisi cıkmkstı şimdi 1 yaş aşısı geliyo ya napcam bilemedim

Canım biz 8 aylıkken yaptırdık sadece yımurta alerjisi cıkmkstı şimdi 1 yaş aşısı geliyo ya napcam bilemedim
Anladim canim.
9 ay asisini yaptirdiniz mi?
Biz yaptiramadik mesela ama yumurta alerjisinden dolayi degil covid oldu ya doktor 1 yasinda yapilsin cunku kizamik asisi canli aşı dedi.

Anladim canim.
Biz yaptiramadik mesela ama yumurta alerjisinden dolayi degil covid oldu ya doktor 1 yasinda yapilsin cunku kizamik asisi canli aşı dedi.
Aynen bizede ebe oyle soyledi.Domuz gribinden sonra yapmayalim dedi simdide covid oldu 1 yasi bekliycez ise donmeden olsun diodum ama olmiycak ins cok ates yapmaz.

Anladim canim.
Yok canımm yımurta alerjisi çok yüksek olduğu için 1 yaşa ertelemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…