Bacak agrisi kovidden once vardi buyuke agrisi oldugunu dusnduk cunku takiliyor gibi oluyor.Covidde o aksam ateslendiginde bacagim agrio dedi sonra bacak agrisi gecti.O bacak agrisi neden ya.
Bu gece Kaanda benim ayaklarim cokkk agriyor diye aglamaktan perisan oldu.
Gece krize girdi.
Sabah soruyoruz geceye dair bir sey hatirlamiyor.
Biz astım icin bir ilaca basladik o zamandan beri gece uykulari garip kabuslar goruyor kesicez sanirim ondan sandim ama gece ayaklarim cok agriyor demesi de beni dusundurdu.
Ben aldım cocuk kardiyolojisinden randevu ama taaa nisan ayina varmis randevu butun covidli cocuklar gidiyormus.
Bizim kan tahlilleri de normal cikiyor.
Ekg bakildi normaldi ama yine de aldim ikisine de.
Ates yok bizde gece kalkip telefon isigiyla dokuntu ve soyulma baktimHayir ates olmadan kesinlikle olmuyor simdi gordum misc kismini.
Ates olmazsa olmazi.
Ayrica dokuntuler oluyor.
Ates 4 gun filan devam edecek inatci olacak.
Onda tablo cok cok agir oyle iki oksuruk ates falanla degil cocuk yerinden kalkamaz demisti doktor.
Ay kendimi gordüm bende gece ayaklarim agriyor deyince actim telefonun feneri baya bir inceledim kirmizi gibi geldi sonra kendimi inceledim ayni dedim sorun yok devamAtes yok bizde gece kalkip telefon isigiyla dokuntu ve soyulma baktimTovbeler olsun ya.Nelerle ugrasir olduk.
Ya bizimki de oyle atliyor zipliyor.Bacak agrisi kovidden once vardi buyuke agrisi oldugunu dusnduk cunku takiliyor gibi oluyor.Covidde o aksam ateslendiginde bacagim agrio dedi sonra bacak agrisi gecti.
Hic o kdr ciddi aglama vs olmadi ama bildigin atlayip zipliyor surekli masalardan atliyor.
Ama o takilma arada oluyor benime kasilirdi ama bu kdr ufak degildim ergenlik doneminde olurdu.
Basagrisida birkac zamandir var.
Yeni bi hastalik belkide valla bilmorm bende goturucem ins bi kalbine baksinlar gerekiosa ayagina baksinlar suphe beni delirticek.Yas olarakta benimki icin ayak agrisi risk 8 yasinsa Allah korusun aklima baska seyler gelio bazen ama genel halide iyi.
Rica ederimCevabın için teşekkür ederim.Ben şuan hiç birşey vermiyorum.sadece beni emiyor.kendi yediğim içtiğimden hiç kısmadım.yani sütümden geçen hiç bişey alerji yapmıyor.kendine verince oluyor ne oluyorsa.onda da bi verdiğimde hiç bişey yok bi verdiğimde her yeri kızarıyor.bir arkadaş miktar artıncada olabiliyor dedi.yani 1 kaşık verince bişey yapmıyor ama 2 kaşık verince döküntü olabiliyor diye.olduğum yerde alerji testi yapan bir hastane bulabilirsem bende bi götürücem.eğer bulamazsam deneyerek göreceğim umarım bulabilirim
Sırtına her gıda için birer damla damlatılıyor sonra çok minik iğne gibi bi şeyle deri emsin diye dokunuyor bekletiliyor kızarmadan çok kızarıklık içinde beyaz kabartoya dikkat ediyorDeri testini nasıl yapıyorlar?
Insan gec kalmaktan cok korkuyor Allah korusun ya.Bakalim cem test verdi ins negatiftir de pazrtesi aksamida biz vericezAy kendimi gordüm bende gece ayaklarim agriyor deyince actim telefonun feneri baya bir inceledim kirmizi gibi geldi sonra kendimi inceledim ayni dedim sorun yok devam
Su isler bitsinde cocuk doktoruna goturucem.Sonra gerekli olursa cocuk kardiyologuna gotururum zaten testti hastaneydi srekli para harciyoruz.Saglik olsunda napalim artik.Ya bizimki de oyle atliyor zipliyor.
Gece ayaklarin cok mu agridi dedim yoooo dedi
Yok ya yoktur buyume agrisi olabilir.
Evet onuda duymuştum yanılma payı varmış.bakalım artık kendi çabalarımla bulmaya çalışıcam.bulamazsam test yaptırırımRica ederimEn güzeli test çok yıpratıyor insanı o mu bu mu diye düşünmek. Testte de %10 yanılma payı oluyormuş o yüzden yne de anne gözlemi çok önemli
Cevabın için teşekkür ederimSırtına her gıda için birer damla damlatılıyor sonra çok minik iğne gibi bi şeyle deri emsin diye dokunuyor bekletiliyor kızarmadan çok kızarıklık içinde beyaz kabartoya dikkat ediyor
Insallah dönmüştür negatife kacıncı gunu?Insan gec kalmaktan cok korkuyor Allah korusun ya.Bakalim cem test verdi ins negatiftir de pazrtesi aksamida biz vericez
Umarım çabucak geçer neye alerjisi varsa tüm alerjik bebeklerinEvet onuda duymuştum yanılma payı varmış.bakalım artık kendi çabalarımla bulmaya çalışıcam.bulamazsam test yaptırırımher yiyeceği 1 hafta deniycem.illaki sonuç verir diye düşünüyorum
Azze onu bilmiyorum ama 1 yasindan once yapilan alerji testlerinin cok anlami yok demisti bizim doktorumuz biraz daha beklesen mi?hanımlaaar bi arkadaşım 6 ay içinde tekrar ikinci alerji testi yapılmıyor dedi. Peki bu farklı doktora gitsekte geçerli mi
Canım biz 8 aylıkken yaptırdık sadece yımurta alerjisi cıkmkstı şimdi 1 yaş aşısı geliyo ya napcam bilemedimAzze onu bilmiyorum ama 1 yasindan once yapilan alerji testlerinin cok anlami yok demisti bizim doktorumuz biraz daha beklesen mi?
Tabii karismak istemem cok anlamadigim bir konu.
Gerci yasina girecekler ama.
Anladim canim.Canım biz 8 aylıkken yaptırdık sadece yımurta alerjisi cıkmkstı şimdi 1 yaş aşısı geliyo ya napcam bilemedim
Cem negatif cok sukur dun cikti testi bu aksamda biz vercez cemin karantinasi bitti ise gitti testsiz gel diolarInsallah dönmüştür negatife kacıncı gunu?
Aynen bizede ebe oyle soyledi.Domuz gribinden sonra yapmayalim dedi simdide covid oldu 1 yasi bekliycez ise donmeden olsun diodum ama olmiycak ins cok ates yapmaz.Anladim canim.
9 ay asisini yaptirdiniz mi?
Biz yaptiramadik mesela ama yumurta alerjisinden dolayi degil covid oldu ya doktor 1 yasinda yapilsin cunku kizamik asisi canli aşı dedi.
Yok canımm yımurta alerjisi çok yüksek olduğu için 1 yaşa ertelemiştikAnladim canim.
9 ay asisini yaptirdiniz mi?
Biz yaptiramadik mesela ama yumurta alerjisinden dolayi degil covid oldu ya doktor 1 yasinda yapilsin cunku kizamik asisi canli aşı dedi.