2021 Nisan Anneleri

Kızlar bu arada ben artık sünnet ettirmek istiyorum. Eşim havalar ısınsın diyor. Sizce? Bi iki ay daha beklesek mi ?
Ben baharda ve kucuk yaptirdim bezli olmasi ve ne kdr kucukse o kdr iyi.Su bir kar yagicak galiba sonrasi normale doner yaptr gtsn 1 hafta zaten.bezli ck kolay topluyor.

Benim kizim yaklasik 1 aydir cok istahsiz..
Hicbir sey yemiyor..
Kilo da almiyor.
9.100-200 arasi kaldi.
Benim durumumda olan var mi?

Hicbir sey yemiyor..
Kilo da almiyor.
9.100-200 arasi kaldi.
Benim bebeğimde henüz böyle bir durum yok ancak aklıma acaba demiri düşük olabilir mi diye geldi. kan değerlerine hiç bakıldı mı?

Diş çıkınca böyle oluyor ne yazık ki 😔
Biz cok gec dis cikarttik.
Oglumda oyleydi.
Ilk disi 9 aylik cikti kizimda 9 aylikti ikinci disi de yeni cikti.
Bayadir sıkıntılı ama hepsinin yeri olusmus arka arkaya çıkacak dedi doktor.
Muhtemelen yenileri geliyor.
Ama gercekten yemiyor yani cok uzuluyorum
Baktim ustlerde sis duruyor.

O zaman diş etkisi 😕kolayca atlatın şu süreci. Benim kızımda daha iki diş var altta diğerlerinden ses yok.
Bizimde gecen hafta ikincisi cikti ama ne cikmak allahim yarabbim 3 hafta boyunca ne oldugunu anlamaya calistik.
Doktorun biri antibiyotik verdi kulakta enfeksiyon dedi ama kizariklik yok dedi kulaklarinj tutup agliyordu.
Diger doktor yok kulaginda bir sey.dedi kan tahlillrri yapildi her sey normaldi.
En son artik hic durmayinca bir docente goturdum ee diş cikartacak dedi 2 gun sonra patladi.
Allahtan icirmedim antibiyotik.
Ama cok sancili geciyor sureci.
Diğerlerinde ne.yapacsk bakalim.🙄

Meraba kizlar uzun bi sure sonra gene ben geldim 😊🥰 ozlemisim sizi 😇 benik oglan 11 aylik oldu hala 1 tane bile dişi yok 😅😅

Biz cok gec dis cikarttik.
Oglumda oyleydi.
Ilk disi 9 aylik cikti kizimda 9 aylikti ikinci disi de yeni cikti.
Bayadir sıkıntılı ama hepsinin yeri olusmus arka arkaya çıkacak dedi doktor.
Muhtemelen yenileri geliyor.
Ama gercekten yemiyor yani cok uzuluyorum
Baktim ustlerde sis duruyor.
Benimki bir haftadır yeni yeni birşeyler ağzına sokmaya başladı. Ek gıda süreci ben de travma olarak kaldı.9 kilo var yok hala. 8 diş çıktı perişanlık yani.umarım çabuk atlatır.

Hicbir sey yemiyor..
Kilo da almiyor.
9.100-200 arasi kaldi.
Domuz gribi ve covidle beraber ayni aralikta kaldik 9.400 mu ne suan ama 3 aydir ayni 7.diside cikio suan.Zaten bebekler 1 yasa yakin bu kilo da sabitlenir max 10 lari gorur istisna yuksek dogum kilosu daha aktif olmama vs de olur.Benim oglumdada oyle olmustu.Yoksa zaten asiri kilolu olmalari lazim yine bunca hastaliga cok iyiler uzme kendini hic.Yurume hizlandikca dahada verir eger disten yemezse.8 aydir aktif yuruyor bnm kizim simdi o enerjiyi ya yemekten alcak ya yakicak. E hastaliklarda yiyemedi napti yakti.

X