2021 Nisan Anneleri

Benimkilerin 2 side en silik cizgiyle ogrnildi ins sende mutlu haberi alirsin sabahOlmadi bi kan verirsin.
Yaptım test valla çıktı daha net çıktı bu kez. Aman allahım şaka maka hamileyim. Ay çok üzülüp ağlamıştım düşük yapınca ama doktorum çok küçük olduğu için olabileceğini söyledi test yapmasan regl olduğunu düşünecektin demişti. Ama işte ben üzülmüştüm. Şimdi bebek var yeniden gerçi benim minigim hala emiyor ne yapacağım bilemiyorum çokta hareketli daha 10 aylık Allahım gücünü kuvvetini versin insallah. Ama o yalnız kalacak diye çok üzülüyordum ablalar büyüktü inşallah sağlıkla doğar da birbirlerine arkadaş olurlar rabbim o gunleri nasip etsin.

Yok yok ben bunu gördükten sonra aklımı kaçırmadım ikinci için
azze yaaa.... deme öyle belki benim firlamayi görsen seninkine uslu dersin. Böyle bir bebek olamaz. Onun pesinde hamile halimle ne yapacagimi düşünmek bile istemiyorum sadece yaşayacağım

Rabbim kolayligini verir.Ins saglikla gelsin.

Çok mantıklı. Bakayım ben de ona vicco bulunduğum yerde yok. Nike öneren oldu ona bakacağım inş

Aynen dediğin gibi canım pandufu dışarı çıkarken giydirdim evde hep çoraplı ya da çıplak bakalım ilk defa giyecek tepkisi ne olacak.vicco bulunduğum yerde yok.diğer seçeneklere bakacağım.

Benim bebe yemek yemiyor hala 72 cm 6 disi var
Benimki 76 cm di 9 aylıkken en son ama 2 dişi var ben ne edem 2 dis te tam uzamadı noktadır şekilde duruyor. Büyük ablasına çekmiş o da 10 aylıkken çıkarmıştı ilk dışını sonra üçer dörder patlatmisti çok zorlaniyorduk. Hayırlısı kuzum

Ablas8 uzun bu uzamiyor gercektrn anlam veremiyorum

azze yaaa.... deme öyle belki benim firlamayi görsen seninkine uslu dersin. Böyle bir bebek olamaz. Onun pesinde hamile halimle ne yapacagimi düşünmek bile istemiyorum sadece yaşayacağım
Amaa sen istiyorsun ya gerçekten Rabbim isteyene nasip etsin istediğin için bazı şeyleri çok daha çabuk tolere edebilirsin

Ablas8 uzun bu uzamiyor gercektrn anlam veremiyorum
Öyle düşünme sonradan atılım yapabilir ayrıca boyu da iyi ortalamanın üstünde biz seninle çok yakın doğurduk. Yani boyu kısa değil. Kilosu nasil benim ki cılız boyu uzun ama bildiğin sıska. Yedikleri neresine gidiyo4 bilmiyorum. Doktor 2 ay öncesine kadar emilim sorunu mu var acaba diyordu 2 aydır biraz daha iyi kilo almıştı. Gerçi 10 ay kontrolüne daha gidemedik. Ablasının sınıf karantinaya alındı izolasyon geldi tikildik eve.

Cok gecmis olsun canim evet benimkininde kilosu iyi ama ben herzaman boydan yanayim bakcam bi 1 yastan sonra

Aynen dediğin gibi canım pandufu dışarı çıkarken giydirdim evde hep çoraplı ya da çıplak bakalım ilk defa giyecek tepkisi ne olacak.vicco bulunduğum yerde yok.diğer seçeneklere bakacağım.
Evet turk markasi.Onemli deil zaten onemli olan ince taban olsun ayagi sarsin.Ins sever benim kizm sureklo corabi cikariyor tulum giydirince sinirlenior

Bi kaç gündür bel ağrım var karnım da ağrır gibi oluyooor ilk regl olduğunuzda sizler nasıldınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…