2021 Nisan Anneleri

Allahim 10 aylik bir bebekten bahsediyorsun demi kitap okuyunca anliyor mu iyi yemek istemiyo

Allahim 10 aylik bir bebekten bahsediyorsun demi kitap okuyunca anliyor mu iyi yemek istemiyo
Evet anlıyor özellikle cırt cırtlı kitapları seviyor. Cırt çıraları söküp eline veriyorum o uygun yerlere koyuyor bir çok hayvanı yerine yerleştirip sesleri taklit ediyor tabi sadece kitap okumuyoruz şarkı söylüyoruz ahşap oyuncaklardan kule yapıyoruz iç içe geçirilen oyuncakları uygun olarak birbirine geçiriyoruz. Yani oyun yönünden sıkıntı yok. aslında yeni şeyler öğrenmesi çok zevkli ama gerçekten yoğun bir performans ve sabır lazım.Aaa evet yarın tam 10 aylık oluyor

Maasallah ikisi ayni gun doğumluydu. Kac disi var

Maasallah ikisi ayni gun doğumluydu. Kac disi var
8 canım. 6 sı neredeyse bir anda çıktı arka arkaya. 7 ve 8 çoktandır kabarıktı ama 7. Geçen hafta 8. Bu hafta çıktı. Ateşi de çok oldu hatta şu an karantinadayız pazar bitecek. Sadece anne sütü alıyor başka birşey yemiyor

Alyaliya maşallah yaşıtlarının çok ilerisinde ozaman:) Muhittin bizimki de eline ne versen acaba yenirmi bu diye bakıyo yenmediğini anlayınca da kızıp fırlatıyo
Benim oğlum da öyle hemen ağza götürme derdinde zaten herşeyde geriden geliyor dönmesi emeklemesi şuan yeni yeni biyerlere tutunup kalkıyor mesala koltuk kenarlarında yürümüyor keşke yaşında yürüse ama çok zor

Alyaliya maşallah yaşıtlarının çok ilerisinde ozaman:) Muhittin bizimki de eline ne versen acaba yenirmi bu diye bakıyo yenmediğini anlayınca da kızıp fırlatıyo
Yok asla değil bence normal çünkü uygulamadan takip ediyorum yapamadığı şeyler var. Eminim sizin bebekleriniz sosyal ortamda daha çok gelişiyordur bizimkinin benden başka kimsesi yok. Hava da hep yağmurlu fırtınalı ve soğuk o yüzden dışarı da çıkamıyoruz evde başbaşa kaldık. Hatta geçen ilk defa güneş gören çocuğum şaşırdı bez Kitaplar var onları yiyemiyorlar

Birini gorunce yabancilamasi saglikli olan.Benim kizimda eger hadddinden fazla kalabaliksa agliyor bazende sadece bazi insanlara agliyor.
Bizde kitapla cok hasir nesiriz.
Aciktiginda mama yada meme diye geliyor emmek istiyorsa yatak odasinin kapisinda meme diyor.
Baba anne abi abla dede cee bunlari soylemye basladi.
Ce e oynuyor.Al ver oynuyorz al deyince aliyir ver deyince veriyor.
Babasini gosterip topu babaya ver dedigimde goturup verdi 2 3 kez ama baskasinda denemedim.
Abisiyle baya guzel 3 muz oyun kurup oynuyruz ama o 10naylik bir bebek gbi oynuyor tabiki herseyi agzina sokuyir yemege calsiyor.
Ama oynarken bardaktan su icer gbi yapio mesela.gibi gibi bu ortamlada ilgili bisi zamanla gelisiyor.1 yas olcaklar kimi 2 3 ay once kimi 2 3 ay sonra yapacak tipki yurume dis cikarma gibi.
6 disi var suan ve beni isiriyor sizde oliuor mu bu gecen kanatti beni.
Hepsi cok ozeller.
Elimize dogdular denir ya hepsini gun gun bekledik

Hic belli olmaz bi anda pat diye yurur bizim kotuga kalkip yurumesi arasinda 1 ay yok.bi bakarsin 1 yasa kosuyor
Muhittin yine pasif olmus tam geldi diorm

Hepsi neredeyse birebir aynı sizinkiyle.Artık ne öğretsek yapıyorlar. Bir kaç defa Allah bir deyip parmağımı gösterdim şimdi soruyorum Allah kaç diye hemen bir yapıyorçok şükür bu günlerini gördük daha çok görelim inşallah

Amin.Aynen ins hepsi ii olsun.Daha cok ufaklar zaten sefkatle sevgiyle buyusunler geri kalan hersey olur.

Çok geçmiş olsun canim Allah gönlüne göre versin.

Siz kac aydan beri ise dondunuz uyku duzeninde zorlandi mi benim 3 4 ay annem idare edicek sonra kres ins
Ben dört ay bitince hemen döndüm. Ama şöyle bir şey ben doğum iznimde evden çalışmıştım bu süreçte annem destekti yani bebeğim anneme doğduğundan beri adapteydi zaten. Uykusu beslenmesi düzeni hiç bozulmadı.E ara ara dışarlarda işim de olduğunda günün belli saatleri yalnızdılar. O yüzden hiç zorlanmadık şükür. Aslında bebekler her şeye alışıyor ama biz anne olarak çok ince düşünüyoruz.

Çok geçmiş olsun .. Kısmetinizde varsa yine olur.. Hayırlı zamanda gönlünüze göre olsun inşallah.

Selam kızlar bu yemeyen bebişleri napıcaz ya ne yiyor ne uyuyor ne duruyor sürekli ağlama modunda. Aç bu çocuk aç dediklerinde kızardım ama gerçekten aç yani şu Instagram da falan yiyen bebişleri görünce hayran oluyorum nasıl ağızlarını aça aça yiyorlar maşallah kuzulara.aynı tarif birebir yapıyorum bizimki ağzına bir lokma koymuyor çok yoruldum. bu günlerde atak var mı yine hiç durmaz olduk gece 2 ye kadar oturuyoruz

Ara ara yazıyorum buraya aynen benimki de böyle hem de başından beri. Çeşit çeşit yapıyorum bir öğünde iki üç çeşit yapıyorum ama yemiyor.Hep ağlama modunda hep rahatsız. Dün inadıma yaparmış gibi arkadaşım elinde kocaman but yiyen bebek videosu atmış benimki daha etin tadını bilmiyor

+1 çok az yiyor çokkkk. Emziriyorum 1 saat sonra veriyorum acaba arayı mi uzatsam

+1 çok az yiyor çokkkk. Emziriyorum 1 saat sonra veriyorum acaba arayı mi uzatsam
Canım mesela uyanıyor emziriyorum bir buçuk saat sonra kahvaltı veriyorum yine aynı. Yani hiç emzirmeden de denedim ben. Yok yani yemeyen çocuk yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…