Unutuyorsun da bu kez hafıza hepten gidiyor benim bu bebiste 9 sene aradan sonra oldu malumYani uzun surede unutuosn azda olsa
Benimki de yemiyor kilo vermis 9 kilo 300 gramdi 9 kilo suan.Benim bebe yemek yemiyor hala 72 cm6 disi var
Çok güclüsüüün çookBenim hicbir belirtim olmadi hatta çok şaşırdım zaten topu topu 3 kere regl oldum.yine hamileyim
Kendi kendne büyücek derseler olabilirYani uzun surede unutuosn azda olsa
Benim de bugün yeşilimsi iki hafta önce bişey çıkmamıştı sonuçlarımda. Siz sebebi öğrenebilmiş miydinizBilmiyorum ama bazen ciddi yeşilimsi oluyorSürekli hastane kontroldeyim 15 gün önce kontrolüm vardı yoktu bir sorun bir sonraki 1 şubatta varsa bir şey çıkar artık
Hamileligi hic ozlemiorm ya.Yenidogan doneminide ama su 3.aydan itibaren 1 yada cok hizli gecio o dkr hizlo gecmese keske bir daha yasayamiyck olmak kotu ama artik gecti gecenÇok güclüsüüün çookhamilelik çok güzel bi duygu yaaa çok özliyorummm
Benimkide bi olctu 75 dedi bi 73 dedi kizim doktoru gorur gormez baslio aglamaya dayak atmis gbi bagirio sanki adam onu dovmus adamda nasil sevio.6 disi var bizimkininde.Benim bebe yemek yemiyor hala 72 cm6 disi var
Yabanciliyorlar artik. Devam ediyorum canim sen emziriyor musun. Bizim gece 4 5 jez kalkiyor ilk 5 ay boylr sorun cekmed8m.Benimkide bi olctu 75 dedi bi 73 dedi kizim doktoru gorur gormez baslio aglamaya dayak atmis gbi bagirio sanki adam onu dovmus adamda nasil sevio.6 disi var bizimkininde.
Sen emzormeye devam ediyormusun.
Yemek bizimde asiri sahane deil ama idare eder.
Domuz gribi gecirdi kilo verdi yeni basladi almaya 9200 oldu.
Benim hamileliğim rshat geçtiği için en çok onu özliyorumm yani içimdeyken güzeldiHamileligi hic ozlemiorm ya.Yenidogan doneminide ama su 3.aydan itibaren 1 yada cok hizli gecio o dkr hizlo gecmese keske bir daha yasayamiyck olmak kotu ama artik gecti gecen
Gerçekten ya ilk zamanlar yine aktif olunuyodu ama artık kimse kalmadıBuralarin hareketlenmeis ne guzel oldu.Eskisi gbi herkes olsa ne guzel olur.Sonucta bu bebisler hamilelik ilk gunden beri beraberler
Aynen bu düşüncedeyimBenim hamileliğim rshat geçtiği için en çok onu özliyorumm yani içimdeyken güzeldi
Benim cimcime de çok ağlıyor. Sırf onun stresinden götüresim gelmiyor hoş götürsem de işe yarar birşey olduğu yok. Bizim en son kilo boy 6. Ayda ölçüldü. Randevu 1 yaşa verildiBenimkide bi olctu 75 dedi bi 73 dedi kizim doktoru gorur gormez baslio aglamaya dayak atmis gbi bagirio sanki adam onu dovmus adamda nasil sevio.6 disi var bizimkininde.
Sen emzormeye devam ediyormusun.
Yemek bizimde asiri sahane deil ama idare eder.
Domuz gribi gecirdi kilo verdi yeni basladi almaya 9200 oldu.
Hayırlı olsun Allah anali babalı büyütsün.Selam kizlaaarrr test yaptım pozitif...
Unutuyorsun da bu kez hafıza hepten gidiyor benim bu bebiste 9 sene aradan sonra oldu malumadaptasyonu çok zor oldu. Ama öyle zordu ki şimdi battı balık modundayim zaten yorucu izdirap verici 1 sene daha bogusayim sonrası ballı kaymak birlikte oynayarak büyürler. Ya ben sürekli o topuktan bu topuğa savruluyorum 2009 2012 2021 simdi 2022
Katılıyorum valla ben her gün gelip bakıyorum ama konu olmayınca yazamıyor insan..Burada paylaşım okumak yazmak sanki arkadaş ortamındaymış gibi rahatlatıyor insanı..Buralarin hareketlenmeis ne guzel oldu.Eskisi gbi herkes olsa ne guzel olur.Sonucta bu bebisler hamilelik ilk gunden beri beraberler
Aslinda 2.cocukta anladigim sey bence bi sorun yokken asilama disinda randevu o kdrda gerekli deil bence artik az cok farkindaym ne normal ne deil eskiden oglumu bazen 2 doktora gtrrdum.Simdi bazi aylar goturmedim.Kanida 12.ayda aldircam demir vs icin.Allah sorun vermesin yoksa rutin hersey.Benim cimcime de çok ağlıyor. Sırf onun stresinden götüresim gelmiyor hoş götürsem de işe yarar birşey olduğu yok. Bizim en son kilo boy 6. Ayda ölçüldü. Randevu 1 yaşa verildiöncesinde bakılmıyormuş buralarda.
Calisinca da birakicak insan yok perisanlik yasiyorsun.Hicbir turlu rahat yok kadina ben max 2 ciyim.ama zaten 2.bile ise donme surecinde asiei zorluklar cikiyor.Bende 3u istiyorum ama ben calismadigim icin cok zor calsaydim dogururdum 4 5