Evet bizdede skinti o olacak o nedenle sordum ama ben 2 de gelmiycem en eken 6.30da evde olucam siz kismi calismami yapiosnz.Benimki emerek uyumaya alışık olduğu için en çok onda zorlanıyoruz, tek uykuya düşmüştü annem öğlen sevdiği şarkıları açıp gögsüne yatırıp hafif sallıyor ama 3 günde bi kere uyudu, diğer iki gün 2ye kadar benim gelişimi beklemiş gelince uyuttum
Emmedi kızım malesef 7-8 aydır sağarak veriyorum. 3 ay öncesine kadar gece emiyordu o zamana kadar ciddi bir azalma olmamıştı süt yetiyordu kızıma fakat ne zaman ki emmeyi tamamen kesti maalesef süt de çok azaldı. Gerçi artık ek gıdaya da alıştığı için sağma sayısı da azaldı. Gece bile emse ve siz de düzenli sağımlarınızı yapsanız çok çok azalacağını düşünmüyorum. İçiniz rahat olsun bence ki artık sabah akşam bile emzirseniz yeterli gelecektir.Günaydın herkese, bugün benim ve kızım için yeni bi dönem başladı çalışmaya geri döndüm. Süt sağıyorum ama eskisi gibi değil maksimum 10 dkda sütün gelişi bitiyor. Sağanlar vardı sizin de öyle mi yoksa sütüm mü azalmış iyice
9-3 çalışıyordum 1.5 saat süt iznim var 1.30da çıkıyorum. Bence alışacaklar ve uyumak için bizi beklemeyecekler sabredelimEvet bizdede skinti o olacak o nedenle sordum ama ben 2 de gelmiycem en eken 6.30da evde olucam siz kismi calismami yapiosnz.
Beni bekleyip.dyanamaz sizar bencd ama ins cok zorlanmaz
Çok teşekkür ederimEmmedi kızım malesef 7-8 aydır sağarak veriyorum. 3 ay öncesine kadar gece emiyordu o zamana kadar ciddi bir azalma olmamıştı süt yetiyordu kızıma fakat ne zaman ki emmeyi tamamen kesti maalesef süt de çok azaldı. Gerçi artık ek gıdaya da alıştığı için sağma sayısı da azaldı. Gece bile emse ve siz de düzenli sağımlarınızı yapsanız çok çok azalacağını düşünmüyorum. İçiniz rahat olsun bence ki artık sabah akşam bile emzirseniz yeterli gelecektir.
Herşey gönlüne göre olsun canım, Rabbim herşeyin güzelini kolayını versin sana ve bebislerine. Yarının dünden kat kat güzelliklerle dolu olsun. Yeni dogum yapmis bir anneye hele hele ikiz bebekle düşünemiyorum. Anlayissizlik hoşgörüsüzlük gerçekten sana ve bebeğine daha zarar verirdi. Zaten zamanın ne göstereceği hic belli olmaz. Siz iyi olun da herşey anı olarak gömülür gider. Ne güzel ki güçlü durabilen bir annesin.Amin Allah razı olsun canım.Önce Rabbim göğüslerine merhamet versin iki masuma kıydılar. Çocuklarım var buyuk konusmak istemiyorum ama gerçekten uğrassa barısırdım herhalde yavrularım cok kucuk ama hayırlısı bizşm icin neyse o olsun diyorum artık cok bunaldım yoruldum belirsizlikten
Bazen şer görünen de hayır vardır içinizi ferah tutun.Amin Allah razı olsun canım.Önce Rabbim göğüslerine merhamet versin iki masuma kıydılar. Çocuklarım var buyuk konusmak istemiyorum ama gerçekten uğrassa barısırdım herhalde yavrularım cok kucuk ama hayırlısı bizşm icin neyse o olsun diyorum artık cok bunaldım yoruldum belirsizlikten
Sizin calisma sureniz iyiymis.Bende kullanicam ama sabah 1.5 saat seklinde aksamda 1.5 erken cikciam bazi arkadaslad cuma gelmiyordu.9-3 çalışıyordum 1.5 saat süt iznim var 1.30da çıkıyorum. Bence alışacaklar ve uyumak için bizi beklemeyecekler sabredelim
Çok teşekkür ederim
Süt izni ne kadar kızlarSizin calisma sureniz iyiymis.Bende kullanicam ama sabah 1.5 saat seklinde aksamda 1.5 erken cikciam bazi arkadaslad cuma gelmiyordu.
Bebek 1 yaşına gelen kadar günlük 1,5 saat benim evim işyerime uzak olduğundan erken çıkmamın faydası olmuyordu anlaşarak haftada bir güne ayarladım.. Bu düzene de öyle alıştım ki yaşına girecek mart ayında haftada 5 gün çalışmak koyacak..Süt izni ne kadar kızlar
Ben eylülde işe başlayacağım. Bakacak kimsem yok şimdiden uykularım kaçıyor. Bakıcı bulabilecek miyim? Kızım alışabilecek mi? Off gerçekten annelik çok zor.Bebek 1 yaşına gelen kadar günlük 1,5 saat benim evim işyerime uzak olduğundan erken çıkmamın faydası olmuyordu anlaşarak haftada bir güne ayarladım.. Bu düzene de öyle alıştım ki yaşına girecek mart ayında haftada 5 gün çalışmak koyacak..
Ilk 6 ay 3 2.6 ay 1.5 saat yazmis int ama ik ya sormam lazim bizim oyle uygulanmadi sankiSüt izni ne kadar kızlar
Allah yardımcınız olsun.. Ben ilk kızımdan tecrübeliyim bir de şükürler olsun ki annemle aynı sokakta oturuyorum.Allah bin kere razı olsun ikisine de benden iyi bakıyor.. Eğer annem olmasaydı güvenip kimseye bırakamazdım gibi geliyor..İlk kızımda annemde bile stres yapıyordum ama şükür acemi annelik kuruntularıydı geçti. Şimdi de hasretleri ile akşamı zor ediyorum ama en azından güvenilir ellerde içim rahat.Ben eylülde işe başlayacağım. Bakacak kimsem yok şimdiden uykularım kaçıyor. Bakıcı bulabilecek miyim? Kızım alışabilecek mi? Off gerçekten annelik çok zor.
Çok geçmiş olsun isteyerek mi yapmıştın canım? Çok zor ama şükür ki diğer evlatların var sarılıp yaranı sararsın. Ben de hep ardına yapayım nasipse diyordum ama artık düşünmüyorum.Kızlar ya bebeklerimizin varlığı, ilk kalp atışları, cinsiyetleri, alışverişi ,doğumlarımız , dmzirme ,40 uçurma ,ek gıda , emekleme diş çıkarma, derken yaaa bazımızın 1. Yaşi gelmek üzere ben yine çok duygusalım. Ben bir de bebek düşürdüm 1.5 2 ay once biraz duygusalım. Malum istiyordumAma nasipte olmayınca olmuyor. Rabbim bilir en doğrusunu demekten başka çarem yok.
Ama bebislerimiz 1 yaşına girecek. Her ne kadar uzak kalsam da sizlerden burayı, szileri çok anıyorum... Öyle güzel şeyler yaşadım, ve sizler sayesinde rahatladım ki bazen özlüyorum o günleri bazı bazı...
Siz kac aydan beri ise dondunuz uyku duzeninde zorlandi mi benim 3 4 ay annem idare edicek sonra kres insBebek 1 yaşına gelen kadar günlük 1,5 saat benim evim işyerime uzak olduğundan erken çıkmamın faydası olmuyordu anlaşarak haftada bir güne ayarladım.. Bu düzene de öyle alıştım ki yaşına girecek mart ayında haftada 5 gün çalışmak koyacak..
Aaa çok gecmis olsun.3 evladin var Nasipae yine olur.Biz burdayz arada gir biz devam ediyoruz konular degisiyor artikKızlar ya bebeklerimizin varlığı, ilk kalp atışları, cinsiyetleri, alışverişi ,doğumlarımız , dmzirme ,40 uçurma ,ek gıda , emekleme diş çıkarma, derken yaaa bazımızın 1. Yaşi gelmek üzere ben yine çok duygusalım. Ben bir de bebek düşürdüm 1.5 2 ay once biraz duygusalım. Malum istiyordumAma nasipte olmayınca olmuyor. Rabbim bilir en doğrusunu demekten başka çarem yok.
Ama bebislerimiz 1 yaşına girecek. Her ne kadar uzak kalsam da sizlerden burayı, szileri çok anıyorum... Öyle güzel şeyler yaşadım, ve sizler sayesinde rahatladım ki bazen özlüyorum o günleri bazı bazı...
Bulursun Allahin izniyle Eylulede baya var zaten krese bile versen olur hatta daha guzel oluyor emin ol.ben yakin zamanda donucem ve egzamalarim basladi.Cok zorlaniorm cok ufak oglum 18 aylikti en azindan ama bazen boyle oluyor iste icini ferah tut ve bi surr once basla gorusmeelre bakima ki alissin kuzun.Ben eylülde işe başlayacağım. Bakacak kimsem yok şimdiden uykularım kaçıyor. Bakıcı bulabilecek miyim? Kızım alışabilecek mi? Off gerçekten annelik çok zor.
Ahh keşke annem bakabilecek olsa içim rahat giderdim işe ama aynı yerde bile değiliz ve artık o da bakacak durumda değil ablalarımın çocuklarını büyüttü mis gibi.mecburen bir bakıcı olacak ama inşallah merhametli vicdanlı bir insana denk gelirizAllah yardımcınız olsun.. Ben ilk kızımdan tecrübeliyim bir de şükürler olsun ki annemle aynı sokakta oturuyorum.Allah bin kere razı olsun ikisine de benden iyi bakıyor.. Eğer annem olmasaydı güvenip kimseye bırakamazdım gibi geliyor..İlk kızımda annemde bile stres yapıyordum ama şükür acemi annelik kuruntularıydı geçti. Şimdi de hasretleri ile akşamı zor ediyorum ama en azından güvenilir ellerde içim rahat.
Şu an eşten dolayı yurtdışındayım temmuzda döneceğiz nasipse. Öncesinde görüşme imkanım olmaz ne yazık ki ama haber vereceğim arkadaşlarıma onlar yardımcı olacak bakıcı bulma konusunda. Ben de kreş düşündüm ama gideceğimiz yerde 3 yaş altında bakan yer yok. İnşallah eşim tayin isteyecek çıkarsa direkt kreşe veririmBulursun Allahin izniyle Eylulede baya var zaten krese bile versen olur hatta daha guzel oluyor emin ol.ben yakin zamanda donucem ve egzamalarim basladi.Cok zorlaniorm cok ufak oglum 18 aylikti en azindan ama bazen boyle oluyor iste icini ferah tut ve bi surr once basla gorusmeelre bakima ki alissin kuzun.
Merak etme suan cocuklarin cogu o sekilde buyuyor benim oglumda oyle buyudu sayilir krese kdr.Suan cokta iyi durumda bol bol kitap okuduk etkinlik yaptik vs vs zaten yapiyirsnzdur.Şu an eşten dolayı yurtdışındayım temmuzda döneceğiz nasipse. Öncesinde görüşme imkanım olmaz ne yazık ki ama haber vereceğim arkadaşlarıma onlar yardımcı olacak bakıcı bulma konusunda. Ben de kreş düşündüm ama gideceğimiz yerde 3 yaş altında bakan yer yok. İnşallah eşim tayin isteyecek çıkarsa direkt kreşe veririmburada çok yalnız kaldı ben ve babasından başka kimseyle iletişimi yok sosyofobik olacak diye korkuyorum
Amin inşallah. Ben öğretmenim ama hiçbir zaman bu kadar çok konuşup yorulmadım. Sabahtan kitaplarla başlıyoruz akşam 10 a kadar mesai yapıyoruz evcilik vs oynayarak. Herşeyi biliyor anlıyor sadece kalabalıkta çok çekingen hatta ağlıyor ilk ortama girince. İnşallah zamanla düzelirMerak etme suan cocuklarin cogu o sekilde buyuyor benim oglumda oyle buyudu sayilir krese kdr.Suan cokta iyi durumda bol bol kitap okuduk etkinlik yaptik vs vs zaten yapiyirsnzdur.
Ins tayin olurda kres bakicidan bin kat iyi insanlar ugrasmaktansa kurum en guzeli tabi bence yani 1.5 yas sonrasi icin.farkli gorusler var tabiki ama deneyimim bu yonde oldu.Aile bile baksa heo sorun hep bi dert.Ins iyilerle karsilasin ve cok guzel bi kres denk gelsin.