2021 Nisan Anneleri

Ah o lego parcalari benimde en buyuk korkum abisinin odasindan cok korkuyorum bende

Benim düşüncesizliğim işte heryerimizi ısırıyor zaten o şekilde bişeyle durmamam gerekirdi

Teşekkür ederimm evet öylee valla delirmeden büyütürsem iyidir
O korkular hic bitmiyor ya.
Annelik valla cok zor.
En son covid oldular ya o kadar cok agladim ki simdi de ishaller delirme aşamasındayım.
Hep bir sey olacak korkusu yasıyorum.
Hep bir endise halindeyim.
Yok ayaga kalkti dusecek mi yok emekledi agzina kucuk bir parca goturur mu yok hasta oldular eyvahhh.. yok okulu arkadaslari....neden yemiyor neden agliyor...
Bilmiyorum ama cok zor gercekten

Bu ömür boyu sürcek sanırım her evrede başka bi düşünce

Ben tum ufak seyleri 2..rafa koyfum ama oryada yetismeye baslyinca 3.cikardim ama ne olursa olsun kontrolu zor.abisinin odasini kapatiorm kesinlikle.Aslinda tum odalari kapatiorm salon haric ama napio edio buluyor.

Benim düşüncesizliğim işte heryerimizi ısırıyor zaten o şekilde bişeyle durmamam gerekirdi
Ya insanin aklina ciddeen gelmiyor.Bizde dugmeyle oynayinca farkettik esim dediki bu koparcak belli sonra ters gydrmeye basladim.Yani normal kopabilcrgini dusunmez insan

Ya insanin aklina ciddeen gelmiyor.Bizde dugmeyle oynayinca farkettik esim dediki bu koparcak belli sonra ters gydrmeye basladim.Yani normal kopabilcrgini dusunmez insan
Gercekten yakama daldı ve saniyelik o anda koparmışş çok güçlü çeneleri timsah gibi

Kızım bugun cok yoruldu 4 dis ayni anda iniyor.Kabarmisti ama onler tam patlamamisti.Yemek de yemek istemiyor ates yok ama hafif bi vucut sicak eli hep agzinda agri kesici verdim az rahatladi ama uyuyamio inleyip kalkiyor Yazik gunah ya ne cok cekiyorlar.Yiyemedikce emmek istiyor ama asiri sutumde yokmudur ndr sonra yataga koyuyorm uyaniyor.

Benimde öyle bu sıralar memeden ayırıp beşiğe koyunca uyanıyo

Kizimda atesi 39 a cikti aksam ama covidden cok dis ve benden gcen grip gbi bilemiyorum Pcr yaptirmak istedik bebege yapmiyoruz dediler o kdr sacma ki.Grip gbi bir enf geciirip gogsu aciyan var mi sut kanalim mi icinde su dolu kitlelerim var onlar mi bilmiorm asiri agriyor.Belkide lenf.Tstler negatif cikio surekli o zamn bu haller ne ben hic anlamiorm artik cok yoruldum.

Cok gecmis olsun neden bebege yapmiyoruz dediler ki bize nasil yaptilar o zaman?
Ben anlamiyorum zaten testi vermek istememistim bir sey olmaz diye aldilar simdi benekten almiyoruz demisler boyle farkli uygulamalardan nefret ediyorum

Çok geçmiş olsun. Benim ilk biontech aşısından sonra olmuştu ateşim çok yükseldi göğsümde kitle oluştu çok zor bir gece olmuştu. Covid testi Sürekli ilaç kullananlarda negatif çıkabiliyormuş var mı öyle bir durum. Bir de çocuk acilde yaptırmıştık biz testi

Çok geçmiş olsun canım benim. Yeni virüs testten kaçabiliyormuş sen aynı covidmişsin gibi düşünerek önlem al kendine çok iyi bak. Bol bol kivi ye bebişe de yedir. +8 kivi sanırım yiyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…