2021 Nisan Anneleri

Benimkisi benim elimden yemek istemiyor herşeyi kendisi tutup yemek istiyor ben de o yüzden ona uydum şükür sıkıntı olmadı olmaz da inş. Eti kuzu kıyma aldım çift çekilmiş az yağlı sinirsiz. Ceviz büyüklüğünde ayırdım. Bir o kadarını bile yemedi. Arkasına dana denedim onu da yemedi. Hatta et suyuna yaptığım yemeklerin tadını alıp onları da yemiyor.Ara ara teklif ediyorum

Bu doktor ben olabilir

Sabah melemen yedirdim yiyotda bizle oturup. Yediirn gitsin
Aynen. Doktorumuz hiçbir konuda sınır koymadı herşeyi yiyebilir dedi. Hatta şöyle söyleyim ne yağına ne tuzuna ne mantarına ne balına karışmadı yorum yapmadı ne kadar erken o kadar iyi diyor da bu kadar rahatlık bana göre değil

Çok katılıyorum. Bir de cidden büyük şehirlerde organik bulmak imkansız. Organik tavuk diye alırdım kızımda meğerse yumurtlamayı kesmiş kartlaşmış tavuklarmış. Zor pişiyo diye organik sanıyormuşuz .sonra köyde bile tavuk bakanlar yem satın alıyor vermek için. Yemler organik mi acaba tartışılır. Yani istesende organik bişey bulmak çoook zor. Ben şuan ayrı yemek yapıyorum ama ürünler normal ürün.

Çok güzel anlatmışsın o kadar tedirginim ki artık pütürlü veriyorum ama resmen gözünün içine bakıyorım değişik bi hale bürünürse aklım çıkıyor
Bir yerde okudum çok ilginç gelebilir ama bunu oturup araştırmış adamlar: bebeklerin püre vs. sıvı formlu yiyeceklerle boğulma riski katı formlu yiyeceklerle boğulma riskinden fazlaymış :) ben de bunu okuduğumdan beri ki 2 aydır falan eline elma armut dilimi, brokoli, salatalık vs veriyorum (sadece böyle yiyor desem yeridir çünkü kaşığa karşı, kaşıktan olunca hiçbir şey yemiyor) bazen çok büyük parça koparıyor, damaklarıyla eziyor yutuyor; bazen de çıkartıyor. Tıkanma durumunda refleks olarak öğürüp çıkartıyor. Baş parmak ve işaret parmağınızın arasında ezebildiğiniz her şeyi yiyebilirlermiş, dişleri olmasa bile. Bence deneyin belki çok hoşuna gidecektir bebişin :)

Bende oyle alayim.Kuzu cektireyim.Migrosun bebek kiymaso vaf acik cekiliyor ilk kuzu geldgi gun aliyorsun 3 kez cdkiyorlar paketli ddil ayirayim bende.Seninki vejeteryN herhldeSuyunu bile anliyor baksana.

Biraz delirmis olabilir her anne ne verelim o olur ku bu olur mu diye cok soruyorsa bi noktadan sonra aamannn ne veriorsnz verine baglamis gbi geldi bana

Evet ne yazık ki öyle. Mesela benim bebeğim için laktozsuz yoğurt dene dedi. Peki laktozsuz nasıl yapacağım mayayı falan nerden bulacağım dedim. Neden sen yapacaksın ki ? Hazırı var ve alacağın süt maya ne kadar katıksız olabilir dedi Tabi bu onun görüşü. Almanya’da her doktor böyle mi bilemem ama hep rahatlıktan yanalar.

Bende oyle alayim.Kuzu cektireyim.Migrosun bebek kiymaso vaf acik cekiliyor ilk kuzu geldgi gun aliyorsun 3 kez cdkiyorlar paketli ddil ayirayim bende.Seninki vejeteryN herhldeSuyunu bile anliyor baksana.
Ahh anlamaz mı her şekilde anlıyor baktım olacak gibi değil dana kıymayla yaptım herşeyi onu da yemedi. Parça ete geçip deneyeceğim bir de. Evlenene kadar ben de et yemeyi tercih etmiyordum hala da pek sevmem çekmiş sanırım

Biraz delirmis olabilir her anne ne verelim o olur ku bu olur mu diye cok soruyorsa bi noktadan sonra aamannn ne veriorsnz verine baglamis gbi geldi bana
Yok canım sorduklarını sanmıyorum. Ben sordukça kadın şaşırarak dinliyor beni. Kültür farkı belki de bilemiyorum.mesela bebeğim suyu reddediyor kıyma gibi içmiyor. Ne yapayım diyorum öncelikle telaş yapma demek ki vücudu suyunu alıyor anne sütünden o ona yetiyor diyor. Yani bu şekilde çok sakinler rahatlar ama bazen insan her sorduğuna böyle tepki alınca karşıdakine gıcık olup tepki göstermek istiyor.Hamilelikte de böyleydi sorardım ne yesem ne yapsam diye garip garip yüzüme bakarlardı

Kiz espiri yaptim zatenHani asiri rahat ya salmis bikmis manasinda dedim.Tabiki inanmasa onerebilir mi doktor sonuctaBence yurtdiinda daha rahatlar bizde cocuklarida daha relax biz her dk doktordayz onlardaki sistemde ara elemanlar daha etkili hemsire vs.Ama ben yinede temkinli olcam

Bende oyleyim 25 imden sonra baslad im ete sanirim daha bile gecti butun et yeme olayim hani kofte yerdik cocukken ama kavurma,parca et yemekte et vs tahammul edemezdim.Tereyagi bile yiyemezdim oglum dogunca gectimBalik hala sevmem.Baskainin cocugu sucuk yiyor bi baktim 8 yasinda oglumda bende bi deniim dedi sevmis AllahtabAma ona yaotigin her yemege kiyma koyarim peynir asla yemiyor cunku.Ona daha cok ne yararli onuda ekliim bunuda ekliim seklinde yapiyorum.tencere yemegi yiyor cunku oyle ara yemekler yemiyor.Cok arsi yok mesela borekle ksiir tadini bilmez gbi hani ogun biz gün menusu yaocak olsak ona mutlaka tencrte yemegi olur.

Kızlar size ne soracağım, dışarı çıkarken kuzularınıza kalın nasıl bir dışarı patiği buldunuz? Ben bir türlü istediğim gibi bir şey alamadım, mevcut olan da ünce geliyor bana. Çok acil önerilerinize ihtiyacım var.

Hm ve Zara’da var ben aldım hm den. Zara’dan aldığım da tulumuyla birleşik çıtçıtlıydı.

Bi babynin pant a citcitlanan patigi var cok isime yaradi ustu kapitone patikleride alti dolgulu ve kapitone.

trendyolda ella bonna ve petit boom patikler var onların polar olanlarına bakabilirsin. Ananne babanne örgüsü patikler de çok kullanışlı oluyor.

Nane biraz tadını kokusunu bastırıyor benimki öyle az da olsa yedi

Çocuk doktoru diye biri var yillardir eskiden blog vardi simsi instagram daha once face oda bugun onu paylasmis.Sivi bogulma riskini anlatmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…