2021 Nisan Anneleri

Kızlar 2 senedir kacisin sonu husran.Oglumun testi pozitif geldi.O kdr dikkat o kdr ozen.Okuldan kapti.Esimde test verdi daha cikmadi bebege gecicrk mi bilmiyorum.Valla cok yoruldum daha 1.gun.Aksam atesi 39.5 olunca hemen acile teste gittik.Ins kolay gecer.d vit duzenli veriorm hemen cinko c ve propolisde basladim

Kızlar 2 senedir kacisin sonu husran.Oglumun testi pozitif geldi.O kdr dikkat o kdr ozen.Okuldan kapti.Esimde test verdi daha cikmadi bebege gecicrk mi bilmiyorum.Valla cok yoruldum daha 1.gun.Aksam atesi 39.5 olunca hemen acile teste gittik.Ins kolay gecer.d vit duzenli veriorm hemen cinko c ve propolisde basladim
Çok geçmiş olsun 😖 bıktık koronadan artık.

Gnsel uzulme lutfen.
Biraz zor bir surec ama.geciyor arkadasim.
Yanındayım ne zaman istersen biliyorsun.
Ne zaman bir sey olursa yaz bana.
Hatta sana bir tane c vitamini tavsiye edicem.

Çok geçmiş olsun 😔 inşallah bebeğinize de geçmez oğlunuz da kolay atlatır 🙏

Bağışıklık ve hastalığı kolay atlatmak için çiğ sarımsak öneriliyor. Emziren anneler tüketirse bebeğe faydası oluyormuş. Bu aylardan itibaren de bebeklere hasta olunca verilebilirmiş, tabii yine de doktora sorulmalı. Özellikle okula giden çocuğu olan anneler ve hasta bebişler için yazmak istedim.

Bağışıklık ve hastalığı kolay atlatmak için çiğ sarımsak öneriliyor. Emziren anneler tüketirse bebeğe faydası oluyormuş. Bu aylardan itibaren de bebeklere hasta olunca verilebilirmiş, tabii yine de doktora sorulmalı. Özellikle okula giden çocuğu olan anneler ve hasta bebişler için yazmak istedim.
Ben corbalarina 1 tane koyuyorum pisirirken.
Sagol canim⚘

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, kolaylıkla geçsin inşallah

Gnsel uzulme lutfen.
Biraz zor bir surec ama.geciyor arkadasim.
Yanındayım ne zaman istersen biliyorsun.
Ne zaman bir sey olursa yaz bana.
Hatta sana bir tane c vitamini tavsiye edicem.
Sagol canim.Esimin negatif cikti ama bence benim poz daha teste gitmedim belirti pek yok.Ufaklikta karantinada.Pelinde bisi yok.Sistemde o kdr aptalcaki negatif die esim ise gitti.Yarin poz olmiycgi garanti mi?Valla bu hayat zor cidden.
Oglumun atesi bir daha hic cikmadi ins cikmaz oksuruk gece olmadi sabah az oldu pekmez verdim hemen gecti.
Ilerleyen gunlerde agirlasmazsak suan idare edilir.

Çoook geçmişşş olsunnn rabbim şifa versin en hafif şekilde atlatınnn❤️

Oğlum üstümde ki kıyafetin boncugunuu kopardııı. Anlamadım birden ısırdı. Baktım hali normal dedim herhalde koparmamıştır ama ağZını hiç açmadı bişey emiyomyl gibi yaptı aürekli en son ters cevirdim parmağımı soktum ağzına bi baktım boncukkk😢

Oğlum üstümde ki kıyafetin boncugunuu kopardııı. Anlamadım birden ısırdı. Baktım hali normal dedim herhalde koparmamıştır ama ağZını hiç açmadı bişey emiyomyl gibi yaptı aürekli en son ters cevirdim parmağımı soktum ağzına bi baktım boncukkk😢
Allah korusun panik yapma bizimkide öyle silgi sticker ablasinin neyini bulursa agzinda. Emeklediig icin tutamiyorumda dun sulu boya yalamis

Cok dikkat azze benimkide hirka dugmeleri ile oyle oynuo tersini cevirip giydiriorm cunku artik herseyi yapiyorlar.Benimkide cekmeceden su torbasini almis plastik ya kauvmcuk gbi bisi agzindan cikardim yalniz parmagini sokarken dikkat et ileri itme.Onlarda ogurme ve kusma refleksi ile atmaya calisiyor.Ters cevirmekte ii yaomissin Allah a emanetler her sn etraflarindayiz ama napsan bi sekilde beceriolar ya.

Allah korusun panik yapma bizimkide öyle silgi sticker ablasinin neyini bulursa agzinda. Emeklediig icin tutamiyorumda dun sulu boya yalamis
Ya surekli yatak odasina gidiyor benim dolabim surgulu surgusunu cekip dolabimi dokuyor.Cok hizlandi yurumesi kosuo resmen 2 sn bakma yok.Kapilar hep kapali ama bisi olfu acik kalio yasanio evde yani.Abisinin odasinida talan ediyor valla buyuk ldugu icin oglum tabi hersey var evde artik yeniden ufak cocuk 1 cocuk daha varken zor yani ki cok dikkatli ama bir lego parcasi bisi dusuo yani

Ya surekli yatak odasina gidiyor benim dolabim surgulu surgusunu cekip dolabimi dokuyor.Cok hizlandi yurumesi kosuo resmen 2 sn bakma yok.Kapilar hep kapali ama bisi olfu acik kalio yasanio evde yani.Abisinin odasinida talan ediyor valla buyuk ldugu icin oglum tabi hersey var evde artik yeniden ufak cocuk 1 cocuk daha varken zor yani ki cok dikkatli ama bir lego parcasi bisi dusuo yani
Dediğiniz gibi ikinci çocuk daha zor gözetleme açısından. Bizimde öyle kızımın minik minik oyuncakları var. Ödüm kopuyor alacak diye. Daha hareketlenmedik biz de rahatız şuan. Kızımın odasını kilitlemeyi düşünüyorum girmesin diye

Cok iyi fark etmissin azze allah korusun allaha emanetler ama cok dikkat istiyor gercekten.
Gecmis olsun🥰

X