2021 Nisan Anneleri

Oyy masallah prensese

Merhaba anneler Ağustos annelerinden geliyorum acaba Philip avent bebekler için buharlı pişirici kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum da tecrübeli annelere danışmak istedim
Ben kullaniyorum büyük oglumda almistim simdi bebek icinde kullaniyorum cok iyi birsey herseyide pisirebiliyorsun.

Ben salatalik ici yumusak tarafi, yogurt, haslanmis yumurta sarisi, peynir, zeytin veriyorum. Peyniri ve zeytini sade suda tutup tuzunu aliyorum öyle veriyorum.
Hepsini yiyor mu? Ben tam yumurta sarısı ve yarım kibrit kutusu kadar peynir veriyorum, bi saat kadar öncesinde emmiş oluyor ve kahvaltıdan 1-2 saat kadar sonra uyumak için emiyor. Acaba arttırsam mı? Bi de zeytini soyarak ve ezerek mi veriyorsunuz? Hala boğazına takılır diye korkup katı şeyleri veremiyorum sadece pütürlü veriyorum

Şu püre olayını bir de ben aşabilsem çok iyi olcak sanırım

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim bebeğim de emiyordu bu son beş hafta gündüz emmeyi bıraktı. Sürekli sağıyorum ve dua ediyorum memeye dönmesi için. Inşallah döner memeye çünkü ek gıda da istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Valla ben arkami donuyorum.bir cekmece inmis o kdr da harika degil sanki AzzeAma gelismesi ve beklenen seyi yapmasi fln sahane tabi.Cok sevindim tontisin adina
Biz daha yeni başladık o evreye gelemedik o evreye gelince yine düşüncemi iletirim ama kucağımda olmadan kendi kendine oyalanması benim için çok iyi oldu

Co
Biz daha yeni başladık o evreye gelemedik o evreye gelince yine düşüncemi iletirim ama kucağımda olmadan kendi kendine oyalanması benim için çok iyi oldu
Tabi cnm,,Rabbim saglikla tum yavrularimizi korusun herseyi guzelce yapsinlar.iyi olsunlar.

Hanımlaar kıymayı oğluma nasıl verebilirim ? Köfte olarak daha katı bişe veremediğim için cesaret edemiyorum. Şuan biraz pütürlü vermeye başladım ama yavaş yavaş katıya da geçicez

Hanımlaar kıymayı oğluma nasıl verebilirim ? Köfte olarak daha katı bişe veremediğim için cesaret edemiyorum. Şuan biraz pütürlü vermeye başladım ama yavaş yavaş katıya da geçicez
Ben kıymayı kare kare bi tatlı kaşığı kadar mktarlarda dondurdum. Her çorbasına atıyorum. Köfteyi denemeye cesaret edemedim henüz ama biz 5 mayıslıyız tabi

Ben kıymayı kare kare bi tatlı kaşığı kadar mktarlarda dondurdum. Her çorbasına atıyorum. Köfteyi denemeye cesaret edemedim henüz ama biz 5 mayıslıyız tabi
Bende veremem hiç katı bişe vermedim çünkü daha o zaman çorba şeklinde verim

Bende veremem hiç katı bişe vermedim çünkü daha o zaman çorba şeklinde verim
Ez ver canım ya birşey olmaz. Havuçlu bebek köftesi yaptım ben de geçen hafta, iyice ezdim, çok şükür güzel güzel yedi. Çok uzun zamandır korktuğumdan vermiyordum ben de ama ezince sıkıntı olmuyor

Kıymalı bezelye, bamya, karnababar, kuru fasulye, nohut, patates,yumurrta hepsine ekliyorum sonra çatalla ezip veriyorum kuru gelirse pişirme suyundan ekleyebilirsin.

45 dk haşlayıp blender yapıp ceviz büyüklüğünde porsiyonlayıp buzluğa atmıştım, sebze pürelerine koyuyordum sonra çorbalarına ekledim. İlk aylarda güzel yiyordu sonra yemedi, ben de bugün haşlanmış patates ve naneyle karıştırıp verdim biraz yedi. Yemezse deneyebilirsin. Bi süre sonra haşlanmış parça et de verebilirsin. Sade ya da sebzeyle. Ben geçen haftalarda başladım vermeye

Ez ver canım ya birşey olmaz. Havuçlu bebek köftesi yaptım ben de geçen hafta, iyice ezdim, çok şükür güzel güzel yedi. Çok uzun zamandır korktuğumdan vermiyordum ben de ama ezince sıkıntı olmuyor
Yarın eşim evde o varken daha cesaretli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…