- 27 Aralık 2019
- 9.045
- 10.574
Kuru fasulye rahatsızlık yapmıyor muKıymalı bezelye, bamya, karnababar, kuru fasulye, nohut, patates,yumurrta hepsine ekliyorum sonra çatalla ezip veriyorum kuru gelirse pişirme suyundan ekleyebilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru fasulye rahatsızlık yapmıyor muKıymalı bezelye, bamya, karnababar, kuru fasulye, nohut, patates,yumurrta hepsine ekliyorum sonra çatalla ezip veriyorum kuru gelirse pişirme suyundan ekleyebilirsin.
Off off nolcak benim bu ürkek haliiimmmBen valla blw usulu gidiyorum manti veriyorum eziyor yutuyor felan pure 1 ay toplasan ancak verdim
Tamam canım teşekkür ediyorumm şuan doktorun verdiği listede son artık45 dk haşlayıp blender yapıp ceviz büyüklüğünde porsiyonlayıp buzluğa atmıştım, sebze pürelerine koyuyordum sonra çorbalarına ekledim. İlk aylarda güzel yiyordu sonra yemedi, ben de bugün haşlanmış patates ve naneyle karıştırıp verdim biraz yedi. Yemezse deneyebilirsin. Bi süre sonra haşlanmış parça et de verebilirsin. Sade ya da sebzeyle. Ben geçen haftalarda başladım vermeye
2 yas miiNe iyi olur dimi bize dügmeli meme lazim istediklerinde cikarip verebilmek icin. Benim büyük oglumda uyku problemi 2 yasindan sonra kendiliginden gecti simdi 3 yasinda. Biri gece uyumuyordu digeri gündüz uyumuyordu sükür düzeldi yani daha iyiler.
Tabii. Tarifi aldığım instagram sayfasının da görüntüsünü koyuyorumTarifini verir misiniz
Salatalik ve yogurt hepsi bitiyor ama digerlerini oyalaya oyalaya bi kismini verebiliyorum. Canim ben hizli gecis yaptim ilk 1 hafta ezdim sonra tam ezmeden pütürlü sekilde verdim sonra eline tüm salatalik haslanmis havuc verip tetikte bekledim ellerim temiz bir sekilde yutma becerisi gelissin diye ve birkac kereden sonra cigneyip kendisi yuttu. Simdi mesela dün tavuklu sehriye corbasi yapmistim tiftikledim tavugu o corbayi rahatlikla icti bir sorunumuz kalmadi sükür. Simdi herseyi yiyor elma dahil (haslanmamis) yardim almadan. Yutamayacagini anladigi büyük parcalari agzinda iyice yumusatip cigneyip yiyor yada agzindan atiyor. Artik bizimle oturup normal bebek masasinda biz ne yersek oda onu yiyor. MasallahHepsini yiyor mu? Ben tam yumurta sarısı ve yarım kibrit kutusu kadar peynir veriyorum, bi saat kadar öncesinde emmiş oluyor ve kahvaltıdan 1-2 saat kadar sonra uyumak için emiyor. Acaba arttırsam mı? Bi de zeytini soyarak ve ezerek mi veriyorsunuz? Hala boğazına takılır diye korkup katı şeyleri veremiyorum sadece pütürlü veriyorum
Evet2 yas mii
Canim kücük parcalara böl köfteyi yutabilecegi sekilde minik minik öyle ver. Katiya gecis icin cigneme ve yutma becerisi gelissin diye eline tüm birsey ver ve ellerin yikanmis temiz bir sekilde tetikte bekle bogazina takilirsa cikarabilmen icin. Birkac denemeden sonra hemen ögrenip rahatca kendileri yiyebiliyor. Korkma sakin ol ve sadece seyret okadar cabuk kapiyorlarki herseyi parmaginla cikaramadigin olursa cocugu yüz üstü kolunun üstüne yatirip sirtinin orta kisminda üst kismina dogru avuc iciyle yukari dogru bastirarak itekle hemen cikiyo takilan sey. Insallah anlatabilmisimdir internette videolar var öyle izle istersen. Kolay gelsinHanımlaar kıymayı oğluma nasıl verebilirim ? Köfte olarak daha katı bişe veremediğim için cesaret edemiyorum. Şuan biraz pütürlü vermeye başladım ama yavaş yavaş katıya da geçicez
Sanırım buradaki en korkan insanlardan biri de bendim ama başından beri hiç blender kullanmadım hep çatalla ezdim sonrasında direkt eline verdim mesela köfteyi silindir şeklinde yapıp eline veriyorum. Patatesi brokoliyi vs eline veriyorum. Benimkisi kıymayı yemiyor ama vazgeçmiyorum arada bir yapıp eline veriyorum yumuşak armudu avokadoyu eline verip yediriyorum. Ben eşim evdeyken ekmek vererek başladım küçük küçük ekmek içlerini verdim zamanla alıştı. Hatta Muhittin in dediği gibi geçen ilk defa mantı verdim kendisi yuttu tabi kıymasını ağzından attıHanımlaar kıymayı oğluma nasıl verebilirim ? Köfte olarak daha katı bişe veremediğim için cesaret edemiyorum. Şuan biraz pütürlü vermeye başladım ama yavaş yavaş katıya da geçicez
Dr umuz 8. Ayda başlattı baklagillere oğlum sorun yaşamadı bebeğe göre değişebilir denemek lazım. Sadece barbunyayı daha sonra ver dedi.Kuru fasülye nohut bu aylarda mı başlıyor, gaz yapıyor mu?
Hayır hiç bir sorun olmadı bizde ama bebekten bebeğe değişebilir tadımlık verip denemek lazımKuru fasulye rahatsızlık yapmıyor mu
Çok güzel anlatmışsın o kadar tedirginim ki artık pütürlü veriyorum ama resmen gözünün içine bakıyorım değişik bi hale bürünürse aklım çıkıyorCanim kücük parcalara böl köfteyi yutabilecegi sekilde minik minik öyle ver. Katiya gecis icin cigneme ve yutma becerisi gelissin diye eline tüm birsey ver ve ellerin yikanmis temiz bir sekilde tetikte bekle bogazina takilirsa cikarabilmen icin. Birkac denemeden sonra hemen ögrenip rahatca kendileri yiyebiliyor. Korkma sakin ol ve sadece seyret okadar cabuk kapiyorlarki herseyi parmaginla cikaramadigin olursa cocugu yüz üstü kolunun üstüne yatirip sirtinin orta kisminda üst kismina dogru avuc iciyle yukari dogru bastirarak itekle hemen cikiyo takilan sey. Insallah anlatabilmisimdir internette videolar var öyle izle istersen. Kolay gelsin
Yutabiliyorlar değil mi yaSanırım buradaki en korkan insanlardan biri de bendim ama başından beri hiç blender kullanmadım hep çatalla ezdim sonrasında direkt eline verdim mesela köfteyi silindir şeklinde yapıp eline veriyorum. Patatesi brokoliyi vs eline veriyorum. Benimkisi kıymayı yemiyor ama vazgeçmiyorum arada bir yapıp eline veriyorum yumuşak armudu avokadoyu eline verip yediriyorum. Ben eşim evdeyken ekmek vererek başladım küçük küçük ekmek içlerini verdim zamanla alıştı. Hatta Muhittin in dediği gibi geçen ilk defa mantı verdim kendisi yuttu tabi kıymasını ağzından attı
Maşallah canım dediğin gibi denemek lazımHayır hiç bir sorun olmadı bizde ama bebekten bebeğe değişebilir tadımlık verip denemek lazım
Yutuyor canım yutamazsa öğürüp hemen çıkarıyor kendisi. Sen yanında panik yapmadan tetikte dur. Onun çıkarmasına zaman ver baktın çıkaramıyor yardımcı ol. Ama korktuğunu belli etme bu kez onda da korku oluşur. Allah’a emanetler inş birşey olmaz.Yutabiliyorlar değil mi ya
İnşallah rabbim korusun yavrularımızı tırnağı kırılsa bizim canımız acırYutuyor canım yutamazsa öğürüp hemen çıkarıyor kendisi. Sen yanında panik yapmadan tetikte dur. Onun çıkarmasına zaman ver baktın çıkaramıyor yardımcı ol. Ama korktuğunu belli etme bu kez onda da korku oluşur. Allah’a emanetler inş birşey olmaz.
Bizim yediklerimizden nasil vericez ki icinde tuz salca seker vs var sebze meyve icin mi dedin,onlardan veriyorum ben marul yerken onada minicik kopariyorim muzda asla tek yiyemiyorumQrkadaslar yediğiniz herseyden verin.eline elma muz vs kasik verin tanisin
Buyuduler artiik tabiki kontrollu olmak lazim sen puturluye yeni gectin 1 tik kademeli gecis yap cubku onalrinda bir seyi ogrenip uygulama suresi var.Bazen bizimki durfuk yerr tikaniyor kendi salyasindan aklim cikiyor Allab korusun hepsinj,onlarla imtihan etmesin Rabbim.İnşallah rabbim korusun yavrularımızı tırnağı kırılsa bizim canımız acır