2021 Nisan Anneleri

Tamam canım teşekkür ediyorumm şuan doktorun verdiği listede son artık

2 yas mii

Eklentiler

• Screenshot_20220109_012011_com.instagram.android.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220109_011945_com.instagram.android.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 35
Salatalik ve yogurt hepsi bitiyor ama digerlerini oyalaya oyalaya bi kismini verebiliyorum. Canim ben hizli gecis yaptim ilk 1 hafta ezdim sonra tam ezmeden pütürlü sekilde verdim sonra eline tüm salatalik haslanmis havuc verip tetikte bekledim ellerim temiz bir sekilde yutma becerisi gelissin diye ve birkac kereden sonra cigneyip kendisi yuttu. Simdi mesela dün tavuklu sehriye corbasi yapmistim tiftikledim tavugu o corbayi rahatlikla icti bir sorunumuz kalmadi sükür. Simdi herseyi yiyor elma dahil (haslanmamis) yardim almadan. Yutamayacagini anladigi büyük parcalari agzinda iyice yumusatip cigneyip yiyor yada agzindan atiyor. Artik bizimle oturup normal bebek masasinda biz ne yersek oda onu yiyor. Masallah

Hanımlaar kıymayı oğluma nasıl verebilirim ? Köfte olarak daha katı bişe veremediğim için cesaret edemiyorum. Şuan biraz pütürlü vermeye başladım ama yavaş yavaş katıya da geçicez
Canim kücük parcalara böl köfteyi yutabilecegi sekilde minik minik öyle ver. Katiya gecis icin cigneme ve yutma becerisi gelissin diye eline tüm birsey ver ve ellerin yikanmis temiz bir sekilde tetikte bekle bogazina takilirsa cikarabilmen icin. Birkac denemeden sonra hemen ögrenip rahatca kendileri yiyebiliyor. Korkma sakin ol ve sadece seyret okadar cabuk kapiyorlarki herseyi parmaginla cikaramadigin olursa cocugu yüz üstü kolunun üstüne yatirip sirtinin orta kisminda üst kismina dogru avuc iciyle yukari dogru bastirarak itekle hemen cikiyo takilan sey. Insallah anlatabilmisimdir internette videolar var öyle izle istersen. Kolay gelsin

Hanımlaar kıymayı oğluma nasıl verebilirim ? Köfte olarak daha katı bişe veremediğim için cesaret edemiyorum. Şuan biraz pütürlü vermeye başladım ama yavaş yavaş katıya da geçicez
Sanırım buradaki en korkan insanlardan biri de bendim ama başından beri hiç blender kullanmadım hep çatalla ezdim sonrasında direkt eline verdim mesela köfteyi silindir şeklinde yapıp eline veriyorum. Patatesi brokoliyi vs eline veriyorum. Benimkisi kıymayı yemiyor ama vazgeçmiyorum arada bir yapıp eline veriyorum yumuşak armudu avokadoyu eline verip yediriyorum. Ben eşim evdeyken ekmek vererek başladım küçük küçük ekmek içlerini verdim zamanla alıştı. Hatta Muhittin in dediği gibi geçen ilk defa mantı verdim kendisi yuttu tabi kıymasını ağzından attı

Ben bugun pankek yaptim.Muz,tam bugday unu,hurma ozu,yogurt,1 yumurta sarisi seklinde karistirdim.pisirdim Tadi cok guzel oldu 3 e bolup koydum onune 3 tane pankeki oynadi bakti isirdiSonra ben minik minik koparip verdim yedi.Ondan sonraki ogundeki haslanmis sebzeleri eskiye gore daha buyuk verdim ama iyice pismisti tabi.Brokoli koftesi yapmistim daha oncesinde hatta yeni ek gidaya basaldigimiz donemds yedi ama brokolo ve balkabgini sevmiyor yesede cikariyor.

Çok güzel anlatmışsın o kadar tedirginim ki artık pütürlü veriyorum ama resmen gözünün içine bakıyorım değişik bi hale bürünürse aklım çıkıyor

Yutabiliyorlar değil mi ya

Yutabiliyorlar değil mi ya
Yutuyor canım yutamazsa öğürüp hemen çıkarıyor kendisi. Sen yanında panik yapmadan tetikte dur. Onun çıkarmasına zaman ver baktın çıkaramıyor yardımcı ol. Ama korktuğunu belli etme bu kez onda da korku oluşur. Allah’a emanetler inş birşey olmaz.

İnşallah rabbim korusun yavrularımızı tırnağı kırılsa bizim canımız acır

İnşallah rabbim korusun yavrularımızı tırnağı kırılsa bizim canımız acır
Buyuduler artiik tabiki kontrollu olmak lazim sen puturluye yeni gectin 1 tik kademeli gecis yap cubku onalrinda bir seyi ogrenip uygulama suresi var.Bazen bizimki durfuk yerr tikaniyor kendi salyasindan aklim cikiyor Allab korusun hepsinj,onlarla imtihan etmesin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…