- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
Aaa Allah korusun evet dikkat et canımSomon oglumda veriyordum 1 sefer zehirlendi o yuzden onu hic sevmiyorum.Ama taze biryer bulup almam lazim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa Allah korusun evet dikkat et canımSomon oglumda veriyordum 1 sefer zehirlendi o yuzden onu hic sevmiyorum.Ama taze biryer bulup almam lazim.
Norvec somonu almistim,ozelliklede sordum cok buyuk bir marketten balik reyonundan yeni geldi dedi.aldim pisirdim sonrasi cok kotuydu.Cidden hala unutamiyorum o aksami.Allah korudu.Soguk zinciri kirilmis becerememisler muhafaza etmeyi.Ve pisirdigimde de kotu kokmuyordu anlayayim.Cok kotuydu.Aaa Allah korusun evet dikkat et canım
Şöyle bir baktım da sanırım aşı karşıtlığı yapmışkendi isteğiyle pasif oldu sanırım
Allah affetsin banlandimda birazHe banlandi sandim
neyseki çabuk geliyorsunAllah affetsin banlandimda biraz
Evet pilav gibi benimki de yemiyor biber salçası denedim ama beceremedim ben de %100 biber tuzsuz salça aldım ne kadar organiktir bilemem ama ev yapımı gibi olmaz tabii. Domates ben de vermem zaten alerjik bir çocuk.Bende pirinci bulguru o sekilde verdim oek memnun kalmadi ama denedim yinede yedi.Ama son zamnalrda eliyle cikaiyor.Salca hic vermedim.Bber salcasini kendiniz yapiosanz o guzel domatesi 1 yasibdan once vermeyi dusunmuorm ama kabak yaoim bende yarin sevmisti ilk verdiigmde
Yerim onuAçılın yoldan oğlum artık emekliyor
Artık istediği yere gidiyor şaka gibi muhteşem bi olayYerim onu
Dogru söylüyorsun düsüncesizce yazdim. Emziremeyen tüm annelerden özür dilerim Benim lafim sütü olupta bebeginden o mucizeyi esirgeyen annelereydi. Allah tüm cocuklara saglikli uzun ömür versinCanım bu söylediğin bebeğini emziremeyen hiç emzirememiş veya 1 yıldan önce sütü kesilmiş anneleri üzebilir.Senin yetiştirdiğin çocuk 50 yaşında birsürü hastalığa yakalanacak anne sütünü az aldığı için demek en az ek gıdaya başlayınca sütten kes demek kadar yanlış bir yaklaşım bence..
Benim yigenimde öyleydi sadece 2 ay emdi. Sagip su icirir gibi dene istersen. Bazen istemedigimiz bu tür durumlarla karsilasabiliyoruz malesef yapcak bisi yokO kadar doğru diyorsunuz ki en çok istediğim şey bebeğim memeye düşkün olsun ama yok sevmiyor. Çok üzülüyorum. Sırf emsin diye ücretsiz izne ayrıldım ama yok işte istemiyor.
Bizdede durum ayni. Ben artik uykusuzluktan bayilana kadar yorup sessiz bir odada yer yataginda uyutmayi denedim ve ise yaradi. Simdi uykusunun geldigini anlayinca hemen yerine koyup gözlerinin icine bakmama ve konusmama bayildigi icin masal anlatiyorum öyle uyuyor uykusunu aliyor. Denemedigimiz sey kalmadi. Birde yaninda biri oldumu daha cok uyuyordu, isi gücü birakip ona sarilip uyuyorduk sükür biraz daha iyi.Gündüz 3 saati geçmiyoruz 5 dn sonra uyutmuyorum bugün 9 da uyudu mesela 1-2 saat ıyuyor sonra saat başı 1.30 saat de bir kalkıyor ve zor dalıyor uykuya sorun o her kalktığında 1 saat uğraşıyorum anca uyuyor ay helak oldum Zatn gece uykularımız doğduğundan beri kötü ama emip uyurdu en azından artık o da gitti diş de çıkıyor üstten ama çoktandır böyle ya gündüz 3 uyku yapıyor hala sizde durumlar nasıl 2 uukuya geçen varmı? Tam 8 aylık olduk artık geçmeli sanki 2 ye dimi? 2 saat de bir uyuyor hala gündüzleri daha uzun tutmaya çalışkyoru
Ben kahvaltida veriyorum 1 zeytin peynir yogurt yumurta sarisi.Kızlar bebişlere zeytin vermeye başladınız mı?
Canim zeytini suda beklet tuzunu aliyor tamamen olmasada. Ben taze zeytin alip kendim kirdim tuza bastirdim. Birazini da olduktan sonra ayirip sade suda tuttum, suyunu hergün degistirdim taaki tuz gidene kadar.Ben de vereyim bi denesin bakalım dedim. Tuzsuz zeytin bulamadım olsa daha iyi olurdu tabi Hala birşey yemiyor seçenek arıyorum
Merhaba ben sizin gibiyim.tum mesajlarınızı okuyamadım ama anladığım kadarıyla bebeginiz emmek istemiyor. Lütfen pes etmeyin. Arkadaşlarım biliyor bu bebegim de ben konusuyken neler çektim bebeğim emmedi ağzına almadı hıçkıra hıçkıra ağladı memeyi almamaya inat etti. Ve ben sadece saçma ya başladım 2 hafta beni hiç emmedi ama ben saat başı sağdım çok zor şeyler yaşadım. Kaç emzirme danışmanıyla görüştüm.bilmiyorum hele bir tanesi çok geç kalmışsın bebeğin daha emmez seni bile dedi. Bebegim haftaya 9 aylık olacak ve beni hala emiyor. Asla pes etmedim çok direndim ve bebegimin inadını sabırla sevgiyle şefkatle kırdım. Özelden bana yazabilirsin seve seve yardımcı olurum. Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.O kadar doğru diyorsunuz ki en çok istediğim şey bebeğim memeye düşkün olsun ama yok sevmiyor. Çok üzülüyorum. Sırf emsin diye ücretsiz izne ayrıldım ama yok işte istemiyor.
Ben salatalik ici yumusak tarafi, yogurt, haslanmis yumurta sarisi, peynir, zeytin veriyorum. Peyniri ve zeytini sade suda tutup tuzunu aliyorum öyle veriyorum.Ya ben de kahvaltı soracağım, bu bebişlere kahvaltıda ne hazırlamalı? Diğer öğünler idare eder ama kahvaltıda hiçbir şey yemiyor, tavsiyeleriniz var mı?
Ne iyi olur dimi bize dügmeli meme lazim istediklerinde cikarip verebilmek icin. Benim büyük oglumda uyku problemi 2 yasindan sonra kendiliginden gecti simdi 3 yasinda. Biri gece uyumuyordu digeri gündüz uyumuyordu sükür düzeldi yani daha iyiler.Bizimkinin uykuya dalma sureleri de iyice uzadi. Gece de sik sik uyaniyor hala. Daha once tecrubeleri olanlara sormak istiyorum, onceki bebeklerinde bunu yasayanlara. Bu gece uyanmalari ne zaman bitecek? Ah diyorum emzige alisabilseydi basta. Daha rahat emsin diye mememi koparip ona veresim var. onun olsun. Sabah olunca bana geri versin
Benim bebegim dogdu dogali yüz üstü yayila yayila kollarida acarak uyuyor. Sirt üstü yada yana dogru sevmiyor.Bebeği yüzüstü yatan var mı? Dün gece bi anda öyle görünce aklım çıktı yataktan fırladım. Bugün yine dönüyor öyle rahat demek ki ama nefessiz kalmaz değil mi? Gündüz dönüyordu da gece dönmeleri yeni başladı korkuyorum
MasallahSelam kizlaaaaarrrr nasılsınız ne var ne yok. Ya okumaya bile fırsatım olmuyor artık. Bebegim konusuyken ne cektirdiyse şimdi karşılığını ödül olarak veriyor bana galiba
Herşey yolunda ek gıda süreci çok rahat geçiyor ilk birkaç hafta çam rende kullandık sonra direk puturluye geçtik. Şimdi zaten onun yiyebileceği formda pisiriyorum her öğün birlikte oturup kalkıyoruz sofraya.
Her gün adeta sana çok çektirdim di mi be anne diyor sanki
Diş çıkardık sonunda 1 haftalık dişimiz var. Sıralıyoruz tutacak bir yer buldu mu hiç affetmiyor bir de çok heyecanlı bağıra çağıra gidiyor gideceği yere ben geliyorum diye haykırıyor bugününü gördük şükür hepsi sağlıkla koşup oynasın inşallah...
9 ay kontrolü var haftaya bakalım aşısı var. Bizden durumlar böyle...