Turkiye'de ambalaji daha farkli galiba ama Kaleidon probiotik yaziyor. Budur diye dusunuyorum.Maflor Almanya’da yok ama diğeri var sanırım şundan mı canım?
Çok geçmiş olsun, çabucak hepiniz iyileşirsiniz umarımHerkese merhaba arkadaslar.
Uzun zamandir yazamadim disardan az cok takip edebildim hepsini degil.
Oglum ara tatilden bu yana okula gitmiyordu cok hasta oldugu icin ara verelim dedi doktor bu ayin sonunda gider dedi.
Bizde gecen hafta gonderelim dedik demez olaydik cumartesi bir iki oksurdu gecesine ateslendi ama ne ateslenmek ates dusuruceler filan faydasiz islak havlular sabaha kadar.
Influanzadir dediler test verdik negatif o zaman dediler covid alalim maalesef pozitif cikti..
O kadar agır geciriyor ki 3 saatte bir arayla ates dusurucu verdik hep ona ragmen geceleri 39.3lerdeydi islak havlularla.
Sali gunu ben belirti vermeye basladim benim atesim cikti test sonucu pozitif tabii bebek ateslendi o da pozitif esimde belirti yoktu o da bu aksam bitkin gorunuyor..
Oglumun akciger filminde balgam varmis ama buzlu cam goruntusu yok dedi antibiyotik baslandi.
Ben emzirdigim icin vitaminlerle devam ediyorum.
Dualarinizi beklerim arkadaslarim.
Ekleme yapamadım ama klaire labs ther biotic for ınf, toz şeklinde çok az anne sütüyle karıştırıp veriyorum günde bir ölçekCanım foto atman mümkün mü? Ben netten baktım ama kapsül çıktı
Benimkide birakti sonra tekrar gordukcd agzna takti.bende avent emzik almıştım 3 ay emdi sonra kendisi bıraktı istemedi. Emzik kolaylık oluyor geceleri gerçekten
Ah cnm ya gecmis olsun.Insallah hemen iyilesirsiniz.Herkese merhaba arkadaslar.
Oglum ara tatilden bu yana okula gitmiyordu cok hasta oldugu icin ara verelim dedi doktor bu ayin sonunda gider dedi.
Bizde gecen hafta gonderelim dedik demez olaydik cumartesi bir iki oksurdu gecesine ateslendi ama ne ateslenmek ates dusuruceler filan faydasiz islak havlular sabaha kadar.
Influanzadir dediler test verdik negatif o zaman dediler covid alalim maalesef pozitif cikti..
O kadar agır geciriyor ki 3 saatte bir arayla ates dusurucu verdik hep ona ragmen geceleri 39.3lerdeydi islak havlularla.
Sali gunu ben belirti vermeye basladim benim atesim cikti test sonucu pozitif tabii bebek ateslendi o da pozitif esimde belirti yoktu o da bu aksam bitkin gorunuyor..
Oglumun akciger filminde balgam varmis ama buzlu cam goruntusu yok dedi antibiyotik baslandi.
Amin hepimizin güzel yılları olsun bebişleriyleCanımm anneler 2021 bize en güzel şeyi evlatlarımızı verdi. Dilerim 2022 de evlatlarımıza sağlık mutluluk huzur verirÇoook güzel bi yıl olsun hepimiz için. Sağlıkla güzellikle büyütelimz kuzularımızı
Allah acil şifalar versin..İnşallah çabucak atlatirsiniz.Bol su,meyve ve vitaminler falan sizde toparlarsiniz inşallah.Benim büyük kızımda geçen hafta çok hastalandı ateş düşürücü duş falan 4 gün inatçı ateşle uğraştık..Doktor influenza dedi ama tedbir için covid testi verdik negatif çıktı şükür.. antibiyotikler ve öksürük şurupları ile atlattık.Ve okullarda acayip salgın var gerçekten influenza diyorlar ama bazısı pozitif çıkıyor.Aklim ermiyor artık bu işe Allah sonumuzu hayır etsin.Herkese merhaba arkadaslar.
Sagol canim.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm, Allah şifa versin hepinize. Bu hastalık kimseyi atlamayacak sanırım
Amin canim sagol.Allah acil şifalar versin..İnşallah çabucak atlatirsiniz.Bol su,meyve ve vitaminler falan sizde toparlarsiniz inşallah.Benim büyük kızımda geçen hafta çok hastalandı ateş düşürücü duş falan 4 gün inatçı ateşle uğraştık..Doktor influenza dedi ama tedbir için covid testi verdik negatif çıktı şükür.. antibiyotikler ve öksürük şurupları ile atlattık.Ve okullarda acayip salgın var gerçekten influenza diyorlar ama bazısı pozitif çıkıyor.Aklim ermiyor artık bu işe Allah sonumuzu hayır etsin.
Sagol canimÇok geçmiş olsun, çabucak hepiniz iyileşirsiniz umarım
Ekleme yapamadım ama klaire labs ther biotic for ınf, toz şeklinde çok az anne sütüyle karıştırıp veriyorum günde bir ölçek
Sagol canim.Şu aralar çok dikkat etmek lazım ama okula giden çocuğu olan ne yapabilir ki, çok geçmiş olsun
Sagol canımCok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin
Parol evet kulladim ama suan agrim yok cok sukur sadece yogun halsizlik oluyor o zamanda vitamin aliyorum hemen.Ah cnm ya gecmis olsun.Insallah hemen iyilesirsiniz.
Parola izin veriyorlar mi suanki durum icin.Belki bebegede calpol rahatlatir.
Allah yardımcınız olsun tez zamanda atlatın inşallah. Ama bebekler ve çocuklar daha kolay atlatıyormuş deniyor inşallah çok kötü olmadan geçip gider. Balgamı biz de yaşadık ameliyattan sonra çok olmuştu bol bol sırtına vurduk size de doktor tavsiye etmiştir tabi. Bir de hava vermişlerdi o çok iyi geliyor imkanınız varsa denemenizi öneririm. Çok geçmiş olsunHerkese merhaba arkadaslar.
Cok uzuldum ya biran once gecsin ins.Valla zor cok haklisin.Parol evet kulladim ama suan agrim yok cok sukur sadece yogun halsizlik oluyor o zamanda vitamin aliyorum hemen.
Sagol canim valla ilk ogrendigimde cok uzuldum ilk oglumu ogrendik surekli agladim cocuk kendini kaybetmis gibiydi resmen bilinci gitti atesten..Cok uzuldum ya biran once gecsin ins.Valla zor cok haklisin.
Inan oglum ve kizim cok daha zor atlatiyor.Allah yardımcınız olsun tez zamanda atlatın inşallah. Ama bebekler ve çocuklar daha kolay atlatıyormuş deniyor inşallah çok kötü olmadan geçip gider. Balgamı biz de yaşadık ameliyattan sonra çok olmuştu bol bol sırtına vurduk size de doktor tavsiye etmiştir tabi. Bir de hava vermişlerdi o çok iyi geliyor imkanınız varsa denemenizi öneririm. Çok geçmiş olsun