2021 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun, çabucak hepiniz iyileşirsiniz umarım
Canım foto atman mümkün mü? Ben netten baktım ama kapsül çıktı
Ekleme yapamadım ama klaire labs ther biotic for ınf, toz şeklinde çok az anne sütüyle karıştırıp veriyorum günde bir ölçek

Ah cnm ya gecmis olsun.Insallah hemen iyilesirsiniz.
Parola izin veriyorlar mi suanki durum icin.Belki bebegede calpol rahatlatir.

Amin hepimizin güzel yılları olsun bebişleriyle

Allah acil şifalar versin..İnşallah çabucak atlatirsiniz.Bol su,meyve ve vitaminler falan sizde toparlarsiniz inşallah.Benim büyük kızımda geçen hafta çok hastalandı ateş düşürücü duş falan 4 gün inatçı ateşle uğraştık..Doktor influenza dedi ama tedbir için covid testi verdik negatif çıktı şükür.. antibiyotikler ve öksürük şurupları ile atlattık.Ve okullarda acayip salgın var gerçekten influenza diyorlar ama bazısı pozitif çıkıyor.Aklim ermiyor artık bu işe Allah sonumuzu hayır etsin.

Amin canim sagol.
Bizde hem covid hem parainfluanza varmis o yuzden agir geciyor.

Ah cnm ya gecmis olsun.Insallah hemen iyilesirsiniz.
Parola izin veriyorlar mi suanki durum icin.Belki bebegede calpol rahatlatir.
Parol evet kulladim ama suan agrim yok cok sukur sadece yogun halsizlik oluyor o zamanda vitamin aliyorum hemen.

Kızlar ya ben owli uyku gurusu kullanıyordum uyku tulumu olarak, uzun kollu giydiriyorum altına ama kolları olmdığı için owlinin, kızımın kolları üşüyor sanki, neyse işte bugün lc waikikiden uyku tulumu aldım, 2.5 tog, ama bunun da ayakları yok, patikli değil yani, çorap da giydirmek istemiyorum, ne önerirsiniz?

Allah yardımcınız olsun tez zamanda atlatın inşallah. Ama bebekler ve çocuklar daha kolay atlatıyormuş deniyor inşallah çok kötü olmadan geçip gider. Balgamı biz de yaşadık ameliyattan sonra çok olmuştu bol bol sırtına vurduk size de doktor tavsiye etmiştir tabi. Bir de hava vermişlerdi o çok iyi geliyor imkanınız varsa denemenizi öneririm. Çok geçmiş olsun

Kizlar bebegimin ust orta degil yan disleei cikiyor.Hic boyle olan varmi oglumda 4 u bir geldi ama baya entresan geldi.

Inan oglum ve kizim cok daha zor atlatiyor.
Ben aşılı oldugum icin mi bilmiyorum onlardan daha iyiyim.
Yaparim cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…