2021 Nisan Anneleri

Yok yok gitmez insallah kekik çayını muhakkak tavsiye ederim.
Bana cok fazla vitamin veriliyor buarada muhakkak kullanin sizlerde.
Özellikle Dvit ve c vitaminini abarttilar bende.

Gecmis olsun bizde ayniyiz ama esim 2 kez test yaptirdi negatif isyeri hep pozitif okulda herkes hasta ve çocuklara test yapmiyorlar benfe feciyim test yaptirsam hemrn sonuc cikmiyor 4 5. Gun yaptircam

Gecmis olsun bizde ayniyiz ama esim 2 kez test yaptirdi negatif isyeri hep pozitif okulda herkes hasta ve çocuklara test yapmiyorlar benfe feciyim test yaptirsam hemrn sonuc cikmiyor 4 5. Gun yaptircam
6.gunummus dun zor gecti aksam olunca agri oluyor ama ben nprmal hastalik oldguumu dusunuyroum yoksa esim 2 gun arayla test verdi oda hasta pozitif cikardi

Aynen oyle arkadasim.Asililar daha kolay atlatioda cocuklar napsin.Fransada dun 280 bin vaka tespit edilmis yeni.Bitmiyor yani.Yeterli duzeye gelmiyor asi ve hijyen.Napcz bilmiyorum ama sakin kalcaz baska care yok.Allah saglik calisanlarundan razi olsun onlar olmasa bu is cok zor.Ins hemen duzelrisinz dua etmejten baska elimizden bisi gelmez.Rabbim bitirsin su illeti

6.gunummus dun zor gecti aksam olunca agri oluyor ama ben nprmal hastalik oldguumu dusunuyroum yoksa esim 2 gun arayla test verdi oda hasta pozitif cikardi
O belli olmuyor 21 gun poz cikti arkadasim esi hic poz olmadi.Arkadasim pozdi oglu olmadi boyle cok olay var ama gripte bu sene cok sert ben 3 gun yataktan kalkamadim kesin covid dediler 2 testte negatif geldi degilmisim.Yani covid olmus gbi oldum tum semptonlari vardi bebegime bakamadim kalkip sirt agrisidan.Belki sneinkide normal enfeksiyondur.

Çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin. Belli ki herkese uğramadan normalleşmeyecek bu hastalık. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ahh kuzumm sagol.
Insallah sizde yoktur.
Varsa da boyle gecer gider.

Amin kuzum

Ya bi uzun kollunun içine elini sokup bakınca serin gelmiyor mu? Aslında odası 23-25 derece falan oluyor ama anlamadım. Bir de ben boynuna kadar çwkmiyorum, siz nasıl yapıyorsunuz? Sıkıyormuş gibi gelşyor,. Uzun süre kullanır diye aldım, hatta iki tane aldım, ama inşallah memnun kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…