2021 Nisan Anneleri

Owli kullanıyorum kolları yok evet ama biz de yorganı kollarımıza örtmüyoruz üşümez diye düşünüyorum. Ayaklarını tam çıkaramıyor daha, tulumun içinde çıplak ve çok kontrol ettim hep sıcak oluyor çoraplı terliyor hatta, bir de dolaşımı etkiliyormuş

Biz de kovid olduk canım, Eşim bir gün ateşlendi sadece, test yaptık pozitif, annem babam bizi ziyarete gelmişlerdi, onları görmeye iki kızkardeşim. Hepimiz bir aradaydık. Bugün teste gittik annem ve bebişim de pozitif maalesef, benim negatif. Kaç gündür hırıltısı çok çok kötüydü alerjiye yorduk zaten burnu genellikle kapalı diye. Yeğenler de hep hasta muhtemelen onlar da pozitif. İki yıldır ilk defa hepimiz bir aradaydık, maalesef sonuç böyle. Eşime e okuldan bulaştı, okullarda çok yaygın bu aralar

Kabus gibi. Bitmiyor bitmek bilmiyor. Geçmiş olsun

Kabus gibi. Bitmiyor bitmek bilmiyor. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim Çok içim yandı bebişe günlerdir hırıltıdan uykuya dalamıyordu bundanmış demek. Allah beterinden korusun inş. Biz iki yıldır çok dikkat ettik, ama olacağı varsa oluyormuş demek, tam herkesin geldiği hafta olması da çok kötü oldu. Annemin ikinci oldu babam da kötü hissediyor bu akşam Allah hepimize hafif, sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin

Cok uzuldum arkadasim..
Bizde oglumun hasta oldugunu bilmiyorduk cumartesi sabah uyandi iki defa oksurdu anlamadim okuldan yine parainfluanza kapti sandim once sonra iyi gorunuyordu ablamlara gittik onunda oglu var.
Butun gun birlikteydik aksam babam geldi hep birlikte yemek yedik.
Sonra oglum benim agzimin icinden alevler cikiyor dedi allah allah filan dedik ejderha mi oldun acaba dedik dalga gectik.
Sonra eve donduk benim oglan kapida kustu
Gece felaket ateslendi.
Sonuc o evde olan herkes pozitif
Isin ilginc tarafi okulda tek pozitif oglummus test yaptiranda yok buarada.
Belirtisi olan yokmus sozde ama oglum hasta olan cocuklar vardi diyor.
Cjma gunu gitmeyen hafif kirgin olan cocuklar varmis ama okul kimsede yok djyor inatla..
Bu cocuk okula gitmiyordu 1.5 aydir gonderdik hasta oldu biz oglumdan sonra hasta oldugumuza gore okuldan kaptik.
Ya evet okullarda yaygin acilde arkamizdaki adam oglu 8cin siniflarinda 16 kisi pozitif diyordu.
Biz bu yolla alacagimizi biliyorduk doger turlu bugune kadar koruduk ama iste okullarda yayilinca boyle oldu.
Insallah hasarsiz atlatiriz.
Bebise ilac verdiler mi?
Bizde de ara ara ishal oluyor.

Çok geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun size de. Geçen bir prgramda dinledim etrafınızdaki herkes şu sıra hasta olacak diyordu. Birden sayılae artmaya başladı yine.

Biz de nasıl oldu anlamadık, Eşim kış günü bile pencereker açık ders yapıyordu. Hem kayınvalidem çok yaşlı birlikte yaşıyoruz hem bebek küçük diye çok dikkat ediyordu, bir anda herkes pozitif çıktı, iyi ki aşı olmuşum 2.yi daha 20 gün önce oldum. Bizim bebişin de kaka sayısı çok arttı, bir de nefes alış verişi çok sıkıntılı alerji de kötü etkiliyor sanırım. Sabah sağlık personeli aradı, bebeklere ilaç vermiyoruz kötüye giderse 112'yi arayın, kendi doktorunuza bu dönemde gidemezsiniz dedi. Şu anda bol bol meyve veriyorum ben. Sabah akşam X-clear ile burnunu açıyorum, arada narivent sıkıyorum. Walla uyurken baktıkça hep içim yandı, daha çok küçükler kovid için falan. Allah hepsine şifa versin inşallah

Sagol canim valla ilk ogrendigimde cok uzuldum ilk oglumu ogrendik surekli agladim cocuk kendini kaybetmis gibiydi resmen bilinci gitti atesten..
Sonra kizim sonra ben alllah kimseye yasatmasin bu korkuyu.
Ah ya neler yasamissin ne kotu doneme denk geldik ya biz Rabbim yardim etsin hepimize.

Ah ya sizde mi cok gecmis olsun heryer salgin her tur hastalik var.Rabbim korusun ufak cocukla cok zor.Insan kendi olsa yatar kalkar bir sekilde idare eder birde evde yemekto vs dahada zorluk.

Bu ara cocuklar arasi semptomsuzlui asiri varmis cocuk poz aslinda ama belirti yok gecen yilbasi tatili icin teyzrsine gidicek bir cocul test veriyor poz hicbirsey yok ne olur ne olmaz diye vermis.
Anneside poz baba negatif.Valla temasli olanlarlada biz gorusmus olduk ins bisi olmaz.4 gun izole olcam anneme vs gitmem bakalim.

Bende 3.dozumu oldum pazartesi ama hala cok kirginlik var ve yorgunum ama asi iyiki var yoksa cok zor gciyor bu hastalik.Cocuklar daha cok zorlanmaz ins.Bizde temasli olup testi negatif biriylw gorusmus olduk.ins basimiz bisi gelmez.
Valla n zamn bitecek bu lanet sey ya.Bana ins evden calisma cikarda bir sure daha evladimla evde izole kalirim cok bunaldim ama yazik yani.
Vakalar patlamis yilbasi kutluyorlar mekanda tikis tikis 2 hafta sonra vakalar patlar muhtemelen.

Ah ya sizde mi cok gecmis olsun heryer salgin her tur hastalik var.Rabbim korusun ufak cocukla cok zor.Insan kendi olsa yatar kalkar bir sekilde idare eder birde evde yemekto vs dahada zorluk.
Çok teşekkür ederim ya sağolasın. Gerçekten zor, bir de annemle babam da ikinci kez geçiyorlar burda kısmet işte, bizi görmeye gelmişlerdi sözde

Ah ya neler yasamissin ne kotu doneme denk geldik ya biz Rabbim yardim etsin hepimize.
Gnsel valla yasadiklarimi hissettiklerimi burda ifade edebilmem o kadar zor ki..
Ama allah razı olsun o acildeki doktorlardan pozitifim ama sArildilar bana lutfen sakin ol iyi olucak diye.
O kadar yorgun ki hicbir seye hali yok gece 1 lerde uyuyan cocuk simdi 8 de uykusu geliyor ogleye kadar uyuyor.
Bir bakiyorum gozu sismis inmis bir bakiyorum alni sismis bagisikligi fena savasiyor.
Uzuluyorum cok haline dunyanin b. Cikmis yazik cocuklara.

Ben ikinciyi olali 4.5 ay oldu ucuncu icin randevum vardi ama olamadim.
Insallah atlatiriz.
Ara ara gogus agrim oluyor bakalim 5. Gunden sonra zor diyorlar
Kv. Nasil peki?
Devletin verdigi ilaclari kullaniyor mu?
Benim bebisin ishali gecti cok sukur burun tikanikligi hic olmadi sadece o da abisi gibi halsiz.
Evet bir minicik burunlarindan o suruntu testi alindi.
Kucucuk halleriyle corono oldular.

Kesinlikle aşı iyi ki var..
Asidan sonra normal ama halsizlik.
Insallah gelmez canim ya.
Ben calisirken kendimi daha iyi korkuyordum evden biri olunca kendini koruyamiyorsun ki.
Evden biri olmasin yeter ki

Bizm test sonuçları ilginç oldu Bira,zkayınvalidem hasta ama negatif çıktı. Zaten halihazırda çok fazla ilaç kullandığı için kullanamaz onları, biz de kullanmak istemedik. Parol, ıhlamur, ada çayı kuşburnu, meyve şeklinde gidiyor bizim. Çok şükür şimdilik fena değiliz, umarım kötüye gitmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…