2021 Nisan Anneleri

Kızlar ben şu an uygulamaya göre 4+2 haftalık hamileyim, tahmini doğum tarihi 2 Mayıs görünüyor.
Geçen Cuma kan vermiştim, şimdi yine Cuma’yı bekleyip gidicem, sürekli gidip de kendimi strese sokmak istemiyorum.

Kızım da 25 nisan 2019 doğumlu, tam 41+0da doğmuştu
Bakalım bu bebeğim de ablası gibi bekleyip Mayıs’ta mı doğacak yoksa erkenci davranıp Nisan bebeği mi olacak

Canım ben 7+2 yim kalp atışını da duydum ama adet sancılarım bir türlü bitmedi ama sağlıklı ilerliyor çok şükür insan panik olmuyor değil ama normal diyorlar
Sevindim canım normal biliyorum ama sizden duymak iyi geliyo

Ağlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
Yaa canım gördün mü bak evham yapma diyoruz sana Rabbim büyük hayırlısıyla saglıkla gelecekler inşaallah gerçekten cok zor giriyorum okumaya calısıyorum ama seni bekliyordum çok sevindim inan kaç gündür neler dedin yaa kendini üzdün hep çok şükür

Oyy maşallah
Benim kızım da 16 aylık.
Siz emziriyor musunuz
Ben emzirmeye devam ediyorum, inşallah tandem emzirme yapabilirim çok istiyorum.
Ama hem gebelik hem emzirme inanılmaz acıkıyorum
ben maalesef emzirmiyorum Kızım 5 aylıkken sütüm kesildi sizin çok iyi beslenmeniz gerek yüksek kalori ihtiyacınız olucak hem emzirme hem hamilelik yoksa yüzünüz çöker

Kanama artık su gibi gitmeye başladı son 2.5 saat daha sabredip acile gidicem
Neden acili bekliyorsun ki sehir hastanelerin kadın doğum acil bölümü zaten var ayriyeten böyle bi durum var desem bakarlar zaten yada özelse zaten direk bakarlar bencede bekleme en azından noluyo bilirsin

Neden acili bekliyorsun ki sehir hastanelerin kadın doğum acil bölümü zaten var ayriyeten böyle bi durum var desem bakarlar zaten yada özelse zaten direk bakarlar bencede bekleme en azından noluyo bilirsin
Eşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar

çok şükür canım çok şükür.Allahıma binlerce şükür.ben çok şaşırdım.ne bileyim...çok güzel bir duygu..

ben maalesef emzirmiyorum Kızım 5 aylıkken sütüm kesildi sizin çok iyi beslenmeniz gerek yüksek kalori ihtiyacınız olucak hem emzirme hem hamilelik yoksa yüzünüz çöker
Ayy zaten kızımın peşinde koşturmaktan iyice çökmüştüm
Elimden geldiğince beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum canım.
Ceviz, muz, hurma, incir, meyve, yoğurt-ayran, yumurta bunları düzenli tüketmeye çalışıyorum.
Zaten kızıma da düzenli yemek yaptığım için onlardan da düzenli yiyorum. Vitamin takviyesine başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…