2021 Nisan Anneleri

Iyyy bende de aynı esimide yaklastirmiyorum o da kokuyor, duşa girip geliyor nafile o koku hep var
Ay 2 aydır el ele tutuşmadık parfüm sıkıyo kokuyo kolonya sıkıyo başka odada diyo nası alıyon kokuyu ben almıyorum diyo

Benim eşimde çok sever kolonya parfüm banyosu yapmayı, her gün onun kavgasını yapıyoruz.. Kızım bile benden önce babasına sıkma diye tembihliyor..
Ay valla temizlik hastası herşeyini siliyo koronadan dolayı ama ben mahvoluyorum

Ya ultrasonda yatarken kasmışım kendimi.doktor kendini rahat bırak dedi hani görüntü almak adına...çok şükür ama oraya yatana kadar hiç bu denli heyecan yapacağımı düşünmemiştim☺
Bende öyleydim ya yatınca saniyelik herşey geciyo aklından ama şükür bitti büyük kısmı gecti

Selam kızlar nasılsınız
Sayfaları tek tek okuyarak geleyim dedim de maşallah muhabbet güzel ilerlemiş oku oku bitiremedim
Daha önce mesajlarıma cevap yazan arkadaşlarım hakkınızı helal edin tek tek cevap yazmaya çalıştım ama yetişemedim.
Telefonu elime almaya pek fırsat olmuyor, Pazar günü evi taşıyoruz, 16 aylık da kızım olunca nasıl akşam oluyor nasıl yatırıyorum anlamıyorum.
Kızım akşam en geç 21.30da uyuyor, o uyuduktan sonra eşimle eşyaları topluyoruz.
Toplamak kolay her şeyi at koliye kapat, bakalım nasıl yerleşicez çok stres yaptım bu taşınma işini kızlar dua edin kolayca halledeyim.

Henüz bulantılarım başlamadı ama aşırı halsizlik ve baş dönmesi var, bir yandan da emziriyorum ekstra tükeniyor gibi hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…